FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 16
olimp spune:
mona balonarea premenstruala o aveam de dinainte a avea fibrom si e normala , eu ma refer la blonare excesiva din nimic, nu mai puteam purta bluze mai mulate ca de multe ori aratam ca un crocodil ce inghitise un bou. Ma balonam asa de tare incat ma durea pana sub sani si pana in inghinal , de multe ori trebuia sa-mi desfac si bluzele daca erau camasi cu nasturi, si nu exagerez, o data la 2-3 zile se intampla.
In garderoba acum am mai multe bluze lalaie care imi acopereau burtoiul !. daca balonarea era severa simteam ca ma sufoc , deci e mult mai rau cu ele !
si weekwnd placut!
Raissa_L spune:
olimp,esti o "figura"!Asa sunt si eu foooarte aiurita cateodata,nu esti singura.Cu trombofiliile,relax,nu te gandi de pe acum la ele,oricum se rezolva cu tratament,daca iti va iesi ceva..Ai pofta de bere?Mai,tot atunci poftim cand ne gandim ca nu e voie!!Hmm!!
olimp spune:
raissa
nu ma prea ingrijorez cu trombofiliile astea , poate ca nu sunt complet normala , dar atata timp cat exista tratament , papam si pastilutele acelea ...
O bere , o bere stomacul meu o cere ! astea sunt matele mele care canta in cor .
Stiu ca nu as avea voie dar mi-am cumpart o doza de ciuc cu lamaie din aia cu limonada , tot dau tarcolale frigiderului ca indienii la foc , ma uit la ea si o las acolo ! parca as fi gravida asa pofte imi este , dar stiind ca nu am cum sa fiu gravida ...imi dau seama de ce am atatea kg in plus si pap asa de bine ...sunt o pofticioasa !
olimp spune:
buna dimineata !
ce sa va spun , weekend placut si ...m-am abtinut de la bere !
Sarbatori fericite !
madalina_gh spune:
www.pic4ever.com/images/Laie_23.gif" border="0"> www.pic4ever.com/images/treeswing.gif" border="0">
lorenaflore spune:
buna fetelor,
Am revenit si eu dupa o saptamana de stat prin spital. De data asta cauza au fost contractiile.
Tocmai am aflat ca si sora mea are acelasi tip de trombofolie ca mine, insa ea a dus o sarcina la termen fara probleme majore (singura problema pe care a avut-o a fost tensiune mare in ultima luna de sarcina, iar bebe a fost cam mic de 2,600 de kg).
Acum e la a doua sarcina si dupa experienta mea si doctorul ei i-a recomandat sa-si faca si e profilul de trombofilie. Ia dat aspenter in fiecare zi si vitamine(femibion, cebete, 3 magne b6). Pe cand eu iau si aspenter si fac si clexane de 0,6 si tot sunt la limita cu IR-urile, iar bebe are o intarziere de 4 zile de crestere.
Cam asta despre mine, asa ca fiecare cu manifedtarile lui chiar daca este acelasi diagnostic.
Va pup pe toate!
LORI 26+
ioana3110 spune:
Lori, ce mai faci draga mea?
Ma gandeam la tine zilele astea dar tot pe drumuri am fost si eu si acum vad ca iar ai fost in spital.... Saracutza de tine! Sa stii ca BB meu a recuperat si avem si noi doar 4 zile intarziere care zice dr ca sunt perfect normale si sa nu ma stresez asa ca eu sunt happy cu ea asa atata vreme cat e sanatoasa.
Sper ca esti bine acum!
Pupici tuturor fetelor. Nu am mai dat pe aici demult asa ca nu prea mai sunt la curent cu reusitele..ma iertati!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Amina84 spune:
Buna fetelor!!!
Olimp si Mona va multumesc ca ati intrebat de mine.
Eu sunt bine si na ca sunt in azi in ziua a 18 a si temp iar mi se ridica,am 2 zile cu teste pozitive la ovulatie,si i-am scris si medicului de la clinica din tara.Mi-a zis sa iau preventiv aspenter si dufaston.Cum sa le iau?Dufaston stiu cate 2 pe zi,dar aspenter nu am luat niciodata si nu stiu cum sa iau.De fapt astept sa-mi trimita tata din tara,ca aici nu gasesc.Sper sa se prinda si sa ramana,ca de se prinde si iar pierd nu vreau asa.
Va pup pe toateeeee.
ioana_55 spune:
buna fetelor. indraznesc si eu cu o intrebare, daca poate cineva sa imi raspunda. merional 150 unitati inseamna 2 cutii a cate 75 de unitati, sau trebuie sa masor strict pe seringa de insulina, cu unitati? daca bag 2 cutii de 75, pe seringa imi arata mai mult de 150. voi cum ati procedat?