Asta seara, Eurovizion

Raspunsuri - Pagina 57

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Si eu sunt de acord ca Suedia a castigat pe buna dreptate. Voce buna, melodie buna. Daca ne uitam in urma la ai nostri care au reusit sa se plaseze printre primii 10 sau printre primii 3-4, cand am avut acolo voci bune ne-am plasat sus in clasament. Mie nu mi-a placut cum a cantat Elena, de cum am auzit-o am fost sigura ca nu o sa primeasca voturi. S-a prezentat slabut de tot, dupa parerea mea. Babutele din Rusia cred ca au castigat la "originalitate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

si cei buni pot pierde, piesa asta e chiar minunata www.youtube.com/watch?v=GeZuPCGX6qY" target="_blank">Islanda- Greta Salóme & Jónsi chiar meritau un loc mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Cotidianul www.cotidianul.ro/tvr-s-a-comportat-ca-scanteia-in-anii-50-184047" target="_blank">Esecul de la Eurovision 2012 (I) TVR s-a comportat ca "Scânteia" în anii '50 - Lucian Gheorghiu

La Cannes filmul lui Cristian Mungiu a luat 3 premii, Cristian pentru scenariu.
De ce in cinematografie se poate si in muzica nu?
Se pare ca Cinematografia a intrat in lumea artei, pe cand Televiziunea a ramas in "epoca de aur".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Stai sa vezi urmatoarea etapa, cand concursul pentru calificare la Eurovision va fi organizat de Antene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui Gia[/i

Si la editile precedente am avut noroc cu acelasi tari in care romanii plecati la munca sunt numerosi. Israelul si Grecia sunt alte doua tari de la care am primit constant puncte.
Se pare ca aranjamentele din Romania ne aduc intr-o postura nefavorabila.

Sunt curios daca si in alte tari s-au adus elogii piesei si interpretarii reprezenantei Suediei, de catre prezentatorii eurovizion, cum s-a facut in Romania!
Cand votantii sunt dezorientati, o sugestie si cota in sondajele de opinie poate produce efecte in directia respectiva.
Piesa Suediei a fost buna si bine interpretata, dar decalajul fata de urmatoarea mi s-a parut exagerat. Sarbul are o voce excelenta si a interpretat bine si chiar daca Suedia merita locul I, nu cred ca departajarea este strict din motive de calitate.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Comentatorii de la ORF 1 erau doi unul tinea cu Suedia, celalat punea pariu ca mandinga va iesi pe locul 1....sunt innebuniti dupa ritmuri latino-orientale, ceva exotic pt vestici! Asa ca au influentat si de o parte, si de alta, ca sa zic asa.

Muzica romaneasca se aude mult la radio si in cluburi in Austria. Nu as fi banuit daca nu as fi auzit cu propriile urechi

Am citit mai sus multe comentarii referitoare la substanta melodiei Mandingai, versuri, amestec de limbi, da, asa e, insa nu uitati de Dragostea din tei a lui O-Zone care si acum se mai aude in diverse locatii din strainatate, si care a avut succes imens - inafara Romaniei, bineinteles.
Dar noi romanii ne criticam reprezentantii, din pacate, in loc sa "speculam" orice mica sansa de succes (oricat de ne-academica ar fi ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Eu am vrut sa vad daca a fost o influenta mediatica in Europa.
Cipru, Grecia, Romania si Austria au avut acelasi stil de muzica, de tip comercial, fara pretentii de muzica sofisticata, si toate au fost depunctate. Austria a trimis o echipa cu dans la bara, era firesc sa guste melodi cu tente sexuale, joc de buric etc..
Posibil ca si Mandinga sa aiba succes in cluburi, dar Eurovizionul a promovat altceva. Din ce am inteles 50% este pondera juriului, si atunci influenta juriului poate fi decisiva in stabilirea ierarhieie, dar ca sa nu iasa in evidenta aportul juriului, se poate utiliza si o influenta manipulatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gia

si cei buni pot pierde, piesa asta e chiar minunata www.youtube.com/watch?v=GeZuPCGX6qY" target="_blank">Islanda- Greta Salóme & Jónsi chiar meritau un loc mai bun

Ah, chiar vroiam sa scriu despre piesa asta, ma indoiesc ca sunt singura careia i-a placut... ma asteptam sa primeasca mult mai multe puncte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Superba melodia intr-adevar.Fata de ea Mandinga e ca Gigel Frone ala fata de Ianau.......insa nu tot ce ne place noua place si la altii...din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Suedia a placut multora si asta inseamna ca intr-adevar a fost buna. Si eu am votat-o (votez mereu doua: piesa Romaniei si inca o piesa care-mi place)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui Gia[/i

Si la editile precedente am avut noroc cu acelasi tari in care romanii plecati la munca sunt numerosi. Israelul si Grecia sunt alte doua tari de la care am primit constant puncte.
Se pare ca aranjamentele din Romania ne aduc intr-o postura nefavorabila.

Sunt curios daca si in alte tari s-au adus elogii piesei si interpretarii reprezenantei Suediei, de catre prezentatorii eurovizion, cum s-a facut in Romania!
Cand votantii sunt dezorientati, o sugestie si cota in sondajele de opinie poate produce efecte in directia respectiva.
Piesa Suediei a fost buna si bine interpretata, dar decalajul fata de urmatoarea mi s-a parut exagerat. Sarbul are o voce excelenta si a interpretat bine si chiar daca Suedia merita locul I, nu cred ca departajarea este strict din motive de calitate.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Comentatorii de la ORF 1 erau doi unul tinea cu Suedia, celalat punea pariu ca mandinga va iesi pe locul 1....sunt innebuniti dupa ritmuri latino-orientale, ceva exotic pt vestici! Asa ca au influentat si de o parte, si de alta, ca sa zic asa.

Muzica romaneasca se aude mult la radio si in cluburi in Austria. Nu as fi banuit daca nu as fi auzit cu propriile urechi

Am citit mai sus multe comentarii referitoare la substanta melodiei Mandingai, versuri, amestec de limbi, da, asa e, insa nu uitati de Dragostea din tei a lui O-Zone care si acum se mai aude in diverse locatii din strainatate, si care a avut succes imens - inafara Romaniei, bineinteles.
Dar noi romanii ne criticam reprezentantii, din pacate, in loc sa "speculam" orice mica sansa de succes (oricat de ne-academica ar fi ea).

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Comentatorii austrieci s-au reorientat si ei din moment ce piesa lor cu "popourile" n-a mai intrat in concurs. In De, de exemplu, i-a interesat doar ce face Roman Lob iar la sfarsit au spus ca locul 8 este super!

Mergi la inceput