Asta seara, Eurovizion
Raspunsuri - Pagina 20
danat spune:
E ceva cam non sens: daca tot nu am voie sa votez tara mea, atunci de ce nu ma lasa si in a doua semifinala, atita timp cat oricum acum nu participa tara pe care nu am voie sa o votez?! cam ciudat, dupa logica mea...
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat E ceva cam non sens: daca tot nu am voie sa votez tara mea, atunci de ce nu ma lasa si in a doua semifinala, atita timp cat oricum acum nu participa tara pe care nu am voie sa o votez?! cam ciudat, dupa logica mea... _ Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie. Hobby www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel |
Pai asta e ideea :). Sa iti votezi(sau nu) concurentii directi. :)
monica70 spune:
Mie mi-au placut Serbia,Macedonia,Ukraina,Suedia,Turcia ...
Sa vedem cine se califica din astia.
danat spune:
preferatii mei sunt Malta, Belarus, Suedia, Turcia, Ukraina, Norvegia si Slovacia. Sa vedem ce lalaiti mai intra pe linga, sper ca bulgaroaica nu
Laura25 spune:
i'm in loooove with a fairytaaaaale !!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Laura25 i'm in loooove with a fairytaaaaale !! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
meeee tooooo! :)))
Fain peropluuu, imi place. Nemtoaica parca a tras o doza inainte :))).
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui danat Laura adica ce??!! L-au dat pe norvegianul dragutz de acum 3 ani???? aici sunt stiri _ Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie. Hobby www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel |
Daaaaa, e tot frumos! Si melodia mi-a dat fiori din nou....