Am cumparat anul trecut la reducere bilete pentru o excursie la Vila Bran si cum intre timp ne-am mutat in strainatate, nu mai putem beneficia de excursie.
Pentru cine e interesat, cedez biletele cumparate la Vila Bran pentru perioada 10-16 iunie (6 nopti).
Pretul este de 550 lei (atat am platit), cu 40% mai mic sau chiar mai mult decat daca s-ar cumpara acum biletele. Pretul include cazarea (o camera pentru o familie) intr-una din vilele din partea de sus a complexului cu camera spatioasa, balcon, baie cu cada si acces gratuit la activitatile din complex - tiroliana, plimbari cu poneii, calutii, spectacole samd.
Pentru cine nu a fost inca acolo mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.vilabran.ro
Copiilor le place foarte mult, iar parintii se pot relaxa, este un complex cu mai multe vile, au locuri de joaca pentru copii si tot felul de activitati, toate incluse in pret.
Noi am fi mers pentru a treia oara.
Pentru a beneficia de excursie nu e nevoie de livrare bilet, se schimba doar numele pe care este facuta rezervarea si verificarea se poate face telefonic la Vila Bran.
Ma puteti contacta pe email pentru detalii: larisa_mm@yahoo.com si ulterior va pot suna daca imi lasati numarul de telefon.
Va multumesc!
Monica