Costum (e) pentru serbare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Caut costum de albinuta. Oare in Dragon or fi?
Multumesc!

In pasaj la Unirii au sigur, dar nu stiu la ce pret.

Si ca tot spun de pasaj, sa explic cat mai bine unde... Iesirea de la Unirii, cea care da spre magazinul Unirea/Mac, stand cu fata spre iesire, in stanga sunt cateva magazine cu genti, cosmetice, etc; treceti de ele si sunt niste trepte care duc spre iesirea catre tribunal. Acolo iar sunt magazinase, cu tot felul de lucruri. Cel cu costume este printre ultimele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Raza de S, fetita mea a primit la Craciun o rochie Alba ca Zapada, apoi la Pasti una de Cenusereasa :). Le adora, se imbraca cu ele prin casa, le-a purtat la aniversari etc. Deci nu va fi numai pentru 2 ore :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Raza de S, fetita mea a primit la Craciun o rochie Alba ca Zapada, apoi la Pasti una de Cenusereasa :). Le adora, se imbraca cu ele prin casa, le-a purtat la aniversari etc. Deci nu va fi numai pentru 2 ore :).

Sa vedem cum rezista rochita la serbare... E din tull delicat, ca o panza de paianjen.
Off-topic: Ideea era ca la fiecare serbare mai scoatem niste bani...alt personaj pentru copil, alta distractie pentru parinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si fi-miu tot lup e la serbarea asta. O sa dau o fuga in dragon intr-o zi sa vad daca gasesc ceva care sa mearga.
Fi-mea e regina cea rea din alba ca zapada si ii dau o rochita si-i fac o coroana din carton impodobita cu pietre si o oglinjoara tot din carton si am scapat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Avem si noi serbari si cautam costume.
A vazut cineva costum de iepure pt 10 ani si costum de pitic din Alba ca Zapada?
Merita sa fac efortul sa ma duc in Dragonul Rosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Raza, asa e, vad ca e o moda cu costumele prin ro. Ai dreptate. Se mai si fac f multe serbari : craciun, pasti, sf de an.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

eu ma inspir de pe net si le fac acasa, sunt numeroase idei de la alte mamici.Ma costa mai putin financiar dar trebuie sa ii dedici cateva ore.Asa am facut costum de arici, soldat, ciuperca, mag .De greiere am luat din dragonul ca mi-a placut mult.Mai ales ca le poarta de la unul la altul..
Le-am mai imprumutat la colegii de gradi.Mi se pare mult sa inchiriezi sau sa iei unul de nou la 100 lei.
Costumul de print e f simplu.O coroana din hartie lucioasa pe cap, o capa stralucitoare pe umeri si gata.
Materialele le iau de la magazinul de vis a vis de palatul de justitie si mai mult de 10 lei nu m-au costat.Cu putina imaginatie poti face un costum unicat, frumos si toate mamicile mi le-au admirat...
Costumele gen salopeta cu cap de diverse animale gen lup sunt f calduroase pt vara, saracii copii nu au putut sta si cu mastile pe cap din ce am mai vazut
cautati de ex haw to make bee costume for kids si o sa vedeti cateva idei.
craftzine.com/halloweenkids/#bee
accesorii se gasesc ieftine la magazinul de la unirea mentionat

Pentru lup de ex. eu l-as picta pe fata lup, un copil asa mic si pe caldura nu o sa stea cu masca pe fata.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana

Avem si noi serbari si cautam costume.
A vazut cineva costum de iepure pt 10 ani si costum de pitic din Alba ca Zapada?
Merita sa fac efortul sa ma duc in Dragonul Rosu?

Io, io, io!... In pasaj, ambele. Am explicat mai sus unde e magazinul respectiv.

Mergi la inceput

ilenutza, acu' vreo 2 zile ma uitam pe un link de aici...si am ajuns la concluzia ca un costum extrem de simplu de facut, e cel de fantoma. Iei un cearceaf alb si o foarfeca, tai 2 maneci, faci franjuri asimetrice, mai bagi o mascuta si gata costumu'...

Sigur ca si Alba ca Zapada si orice alt costum se poate face pe comanda, dar cat dai pe materiale, cat le cauti...tot pe-acolo ajungi. Iar eu nu cred ca mi-ar fi dat in vreun magazin de tesaturi, 20 cm de saten alb pentru guler, 40 cm saten bleu pentru maneci, etc. Dimpotriva, de la 1 m in sus...

Noi (mamaie si mami), oricum personalizam rochita, mai o floricica, mai o jupa, ca o vrem mai umflata...ehe, e greu sa fii printesa...

Tare-s curioasa ce costume vor mai trebui la viitoarele serbari... Eu as vrea la iarna, sa fie Printesa Zapezii, ca am niste idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

La magazinul mentionat de mine sunt si multe bucati de material mari, mici, ai de unde alege cu 5 lei buc de ex, iar daca le rogi pe fete sigur iti taie cat vrei.In fine, eu mi le cos singura, este singura data cand pun in fct masina de cusut dar iti zic din experienta ca merge sa le cosi si la mana.In fine, fiecare cu parerea lui..

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput