Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

asa m-as reface si eu cu o perna ... azi e acalmie mare la job si simt ca am plumb in pleoape. abia acum ce se mai anima atmostera, asata asa sa imi faca mie in ciuda ca sa ma duc acasa fresh si sa nu pot sa trag un pui de somn. ar trebui s aavem o camera de odihna, unde sa putem trage un pui de somn in pauza de pranz Cred ca ar fi lista luuunga, de mi-ar veni randul o data la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Eu am zile pline la servici, cu multe meetinguri.....insa sunt cu gandul la voi.
Ma gandesc la Ady si la puisorii ei voinici.
De abia astept sa
In seara asta am program cu colegii, la o cina de adio a unui sef........Aristica felicitari pt seful tau!
Azi veni si dl cm, macar nu a intarziat si oricum nu aveam asteptari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

am pierdut o bucata de mesaj...........
de abia astept sa ne povesteasca Ady de prima beta, prima eco, a 2, a 3 a, de primul fluturas in burtica si asa mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Citesc de ceva vreme acest forum si iata ca,intr-un sfarsit,mi-am facut "curaj" si ma inscriu si eu in clubul "babelor" si cred ca ridic un pic media de varsta cu cei 43 ani ai mei (si 1 zi )"Experienta" lipseste cu desavarsire,in sensul ca sunt (sau o sa fiu)pt prima data in emotiile Fiv-ului,asta daca dupa discutia cu dosarul in fata imi mai acorda cineva vreo sansa cu materialul propriu.Am inteles ca trebuie sa scriu cateva mesaje pt a fi si eu in timp real asa ca voi reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Hello, girlies! Ce faceti?

Eu nu am ajuns de multa vreme acasa, am mancat si am intrat pe net sa va povestesc ceva. Am fost la medicul meu de familie sa iau trimitere pentru o parte din analize. Ea mi-a zis ca daca ar fi in locul meu ar face cu o luna inainte de FIV 10 zile injectii cu B1, B6 si B12 si ar lua o luna vitamina E forte. Si acum tot rumeg si nu stiu ce sa fac.... Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

anaasta vit E stiu ca dadea si dr U, dar doar primele 10 zile de cm. iar B-uri sunt in Femibion, MagneB6 pe care le-am tot avut, tot de la ea.
many multumesc mult pt pastilute si pt intalnirea surpriza de azi.
sa va zic si voua. m-am inatlnit cu un coleg de al lui many care e cu mine in cartier sa imi dea pastilutele ... si era un fost coleg de liceu pe care nu l-am mai vazut de ani buni ce mica e lumea !
eu am pus de paine si acum ma duc sa fac ciorbita raw. sper sa imi iasa ca la atelier.

Mergi la inceput

O faci pe cea cu ghimbir, Qiao?! Sunt curioasa, sa imi spui cum iti iese. As vrea sa o fac si eu in week-end. As vrea sa fac si una de broccoli, am gasit o reteta.

Doctorita mea spune ca nu multivitamine, ci doar vitaminele astea 3, ca e mai bine in formula simpla tintita decat complexul multivitaminic. Acum... na'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

QiaoBing , sa fie cu rezultate bune, da este mica lumea

Ana nu stiu cat de bune sunt B - urile, dar eu cred ca mie mi-au facut bine, dupa al. 2lea episod de sangerare in sarcina cu Vlad, pe la 5 sapt si 5 zile, am ajuns la dr.de FIV, ptr. Un echo.sa vedem daca mai este sarcina unde trebuie, déjà se instalase greturile, de mergeam tinandu-ma de pereti, cand m-a vazut dr.a zis ca musai perfuzii cu b-urile spuse de tine, am facut 5zile si tare bine mi-a fost, dar cred ca a ajutat si bebelul, la 7 sapt.si 2 zile avea déjà avans 2 zile .

Mergi la inceput

Many, deci tu pentru sangerarile in sarcina ai facut B-uri?!

Mergi la inceput

anaasta am facut-o pe cea cu ghimbir si avocado nu am avut tije d etelina, dar a iesit super si asa. mi se pare putin cam acrisoara dupa gustul meu, dar excelenta dupa al sotului. el ar fi vrut-o chiar cu mai mult ghimbir, chiar si-a mai pus si piper. am facut niste poze, o sa le pun pe fb

Mergi la inceput