Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 3
medeea1981 spune:
Buna fetelor, mai stiti reusite recente la chisinau de fiv? eu tocmai am facut un fiv luna aceasta, din pacate nereusit, nici nu pot sa povestesc ce e in sufletul meu. acum incerc sa ma gandesc la o a 2a incercare, strang bani si incerc sa rezist pana atunci. poate sunteti voi mai norocoase si mai prind si eu curaj. numai bine si multa bafta
smaick spune:
buna fetele
hopefull multam
ari stai linistita
ari stai linistita ca fac eu ET in iunie si se combina cu fica-mea
sa aveti o seara minunata!
adrianaady spune:
Aristico ii faci tu loc in telenovela si baiatului e musai, s-o gasi vreo fetita draguta si pt el
Lara asa e , sunt f frumosi embrionii luptatori si incapatinati sa mai fie sa se lipeasca bine, bine.
Ella multumesc fata draga, am primit sms-ul
Many
Tanno multumesc taticule. Sanatate lui Bogdanel
Anaasta
Smaick deci iunie e luna ta
Daniela tu cand faci histero? hai ca te astept in cursa
Loretta multumesc
Eu ma straduiesc sa stau in pat azi cit mai mult, dar e greuuu
5ab1na spune:
ady multa bafta in continuare! presupun ca acum stai la orizontala
qiao...ZEN!
feteleor va pup pe toate!
Cocolyso spune:
Ady bafta, embrionii au evoluat super!
E adevarat de acum incepe sa fie mai greu, insa noi suntem aici, si maine ma gasesti cu pauze (ceva meetinguri) sa vorbim cat vrei tu;pai pt ce exista ''babutele''?
Facem coaching la burtica!
Eu acum sunt la capitolul mop, ca in weekend am umblat, dar a fost f bine.
Dupa ce termin, bag un dus si vin aici, sotul meu e plecat pana maine si sunt singurica in seara asta.
fetele!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Daniela tu cand faci histero? hai ca te astept in cursa Eu ma straduiesc sa stau in pat azi cit mai mult, dar e greuuu Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
joia viitoare,pe 31,ar fi ziua 13 c.m,e ok? stiam ceva de ziua 12-14,dar nu sint sigura si am uitat sa intreb asistenta,am sunat toata dimineata si cind am reusit,am uitat
bafta multa,te astept cu un beta frumos
c`est la vie,pas le paradis
ioana3110 spune:
Ady, tu sa faci baietelul ca-i gasim noi o gasculitza p'acilea....poate pe fiica-mea
Sa vina beta dublu!
Mai avem o proaspata purtatoare venita de la PK azi cu 3 embrionashi la purtatori. Are 40 de ani si a facut 13 outze si 11 embrioni....incredibil! M-am bucurat tare pentru ea.
Pup fetele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
elenus26 spune:
Neata babute, pisicute si alte vietati ale planetei!
Adysor toate gandurile duc la tine
Ari eu nu vreau sa stric telenovela, dar parca vad ca o sa fie doi pisoiasi si nu matze Deci greul o sa pice pe restul babutelor care se pregatesc de concediu...va fi nevoie de multe fete!!
Va pup