Costum Abecedar
Sunt in impas ..pentru serbarea de sfarsit al clasei I trebuie sa confectionez un costum al personajului....ABECEDARUL..am tot gugalit ..dupa ceva idei dar nu am gasit..ma ajutati cu sugestii??
Multumesc !
Raspunsuri
Lorikay spune:
Eu as decupa litere colorate din carton si le-as lipi pe o rochita (sau pe un tricou daca este baietel).
boticelina spune:
Eu i-as pune pe cap o palarie din aia de absolvire, cum au cei care termina dreptul, din cea cu ciucure - fiindca simbolizeaza incheierea unei etape de studiu si i-as face o pelerina alba (simbolizand caietul/hartia) pe care as desena cu carioci pt textile litere, cu manute, cu ochisori, pe o liniatura, fiecare diferita, sigur gasesti pe net exemple.
Eventual cat isi spune rolul ii dai si un cartoi mare sub brat si gata!
Eu personal nu sunt genul care sa investeasca mult intr-un costum de unica folosinta si ma orientez catre solutii simple si ieftine. Hope it helps
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Mik spune:
Kim, eu as opta pentru o pelerina cu litere scrise cu carioca sau lipite (sau cusute daca esti indeminateca). As scrie mare ABECEDAR si as pune peste tot litere mai micute si colorate.
(cum spunea Boticelinna, n-as cheltui prea mult cu asa ceva, as lua un ceasaf de culoare - galben, verde pal, bleu si m-as pune pe treaba)
boticelina spune:
Daca nu vrei sa-ti bati capul cu decupat litere poti cumpara 1-2 seturi din alea din spuma tip puzzle cu litere decupate de diverse culori (eu am luat de la un magazin cu decoratiuni (tip 38.000) aflat pe straduta care face legatura intre autogara sud si policlinica CFR. Magazinul e mai aproape de policlinica decat de autogara. Cred ca a fost pana in 3 lei setul de litere.
Pe astea le poti lipi pe pelerina cu un lipici pt textile (gasesti in Praktiker/Dedeman)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"