salutari tuturor
de mai bine de un an ne dorim un copil, acum 3 luni ne/am casatorit,dorinta de a intemeia o familie a devenit si mai mare asa ca ne/a pus serios pe gnduri intrebarea.. totusi de ce nu am ramas insarcinata dupa atata timp..desigur am fost la doctor, dupa numeroase controale.. mi s/a spus ca totul este in ordine... imi spusese chiar si ca va urma o ovulatie in respectivele zile.. nu s/a intamplat nimic.. am luat si vitamine.. pe atunci lucram mult schimbul 3 am crezut ca e vorba si de stres oboseala.. asa ca am luat o pauza cu munca.. am mers din nou la medic..de data asta mi/a dat anticonceptionale pe o perioada de 3 luni.. motivul fiind sa imi puna ovarele in repaus sperand la o ovilatie mai puternica dupa terminarea tratamentului, mi s/a spus ca daca nici dupa tratamentul cu anticonceptionale nu se intampla minunea.. atunci sotul sa faca o spermograma... bineinteles nu am mai avut rabdarea sa asteptam asa ca am facut spermograma.. ciudat este ca aici doctorul te suna la o ora dupa ce ai dat proba pentru analiza si iti da un raspuns telefonic ca si in cazul nostru care suna cam asa..apt pentru a avea copii.. si atat????!!!nu il intreaba daca fumeaza din cate stiu dauneaza calitatii spermei.. iar el fumeaza ..mult desi sunt cu gura pe el sa le rareasca ..degeaba iata ca au trecut 2 luni de cand iau anticonceptionale si astept cu nerabdare sa treaca si a 3/a luna sa vedem ce se va intampla.. incep sa imi fac griji,poate nu am nimerit la doctorul potrivit am facut si proba de urina pentu a depista candida..boala care poate provoca infundarea trompelor.. la fel rezultatul a fost negativ ptr acest tip de boala ce poate fi?
Raspunsuri
mami_stefi spune:
Buna!
Nu stiu,eu sunt de parere ca un copil vine cand vrea Cel de Sus sa vina!
Am o cunostiinta care 4 ani s-a chinuit sa ramana insarcinata si era perfect sanatoasa,la fel si sotul ei. Si au adoptat un copilas de 7 luni ,crezand ca asta e,nu pot avea copii,din cauze necunoscute!
Cand a implinit baietelul 1 an ea era insarcinata in 7 saptamani!
Iar problema cu fumatul .. si al meu fumeaza de mai bine de 10 ani si cu toate astea am ramas insarcinata dupa 4 luni.Noi nu ne-am stresat prea mult,am zis ca atunci cand va fi sa avem un copil,o sa il avem.
Cred ca nu trebuie sa va stresati prea tare,daca sunteti amandoi sanatosi va veni si bebe odata si odata ! Acum va tine si el un pic in suspans,va lasa sa va mai bucurati un pic de liniste si pace,de somn lin,de libertate pentru ca aunci cand va veni sa fiti "satui de atat bine" si sa isi poata pune in aplicare propriul regulament.
Nu aveti de ce sa va ingrijorati! Parerea mea ! Rabdare,optimism si muuuuulte nopti de iubire va doresc ! Ca sa concepeti cel mai iubit produs al iubirii ce va leaga !
BugaCatalina spune:
eu sper sa fie totul bine abia astept sa vina ziua cand va rebui sa facem testul de sarcina