Buna.
La sfarsitul lui martie am terminat CIC. In jur de 17-18 imi intrau in cont banii indemnizatie si alocatia fetitzei.
Nu am mai primit alocatia dupa terminarea CIC.
Nu mi se mai livreaza in cont in continuare?
Ce se intampla?Trebuie sa fac alte demersuri?
Unde si cum?
Multumesc
Eu nu am facut niciun alt demers suplimentar. Din decembrie de cand am terminat CIC, banii au venit cu regularitate.
Vezi ca e vorba de fabuloasa suma de 42 lei si poate a trecut neobservata...asta daca nu ai consultat extrasul de cont si stii cu siguranta ca nu au fost virati
Poti incerca si un telefon la agentia de prestatii sociale, dar trebuie sa ai rabdare sa-ti raspunda cineva...sau poate o vizita la ei daca iti e mai comod asa
2+
ar trebui sa te interesezi acolo unde ai depus dosarul pentru indemnizatie/alocatie. in mod normal, chiar daca ti s-a terminat CIC-ul, alocatia ar fi trebuit sa intre in continuare in cont, indiferent de cuantumul acesteia, atata timp cat ai ales optiunea de a primi banii in cont, nu prin mandat postal.
ai stat in CIC 1 sau 2 ani ? pentru ca la terminarea CIC-ului, copilul primeste minunata suma de 42 lei, fata de alocatia primita in timpul CIC-ului tau (200 lei, daca mai sunt eu la curent; daca nu, sa ma corecteze cineva mai bine informat).
si eu am patait la fel, am sunat la agentie, mi-au cerut cnp-ul copilului, au verificat si mi-au comunicat ca a fost transmisa prin posta...deci verifica la posta sau la agentie.