Complex Dunarea- Eforie Nord

Complex Dunarea- Eforie Nord | Autor: cresus

Link direct la acest mesaj

Ati fost la Complex Dunarea? Eu urmeaza sa merg anul acesta si as dori cateva pareri referitor la curatenie si mancare. Mi- ar fi foarte utile pentru ca ma duc cu fetita mea si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Noi am fost anul trecut (6 adulti si 3 copii de 2-5 ani). Am avut mic-dejun inclus. Curatenia e in regula, n-am avut nici o problema. Copiilor le-a placut foarte mult, mai ales locurile de joaca si piscina din incinta (la piscina si la restaurant se organizau evenimente pentru copii, animatori, muzica - placut pentru ei - nu recomand familiilor fara copii). O problema era distanta pana la plaja, dar nu o problema foarte mare. Micul-dejun a fost ok (bufet suedez), dar nu extraordinar, varietate destul de mica. O singura data am mancat cina si nu ne-a placut, mancarea fada si banala. Dar asta n-a fost o problema pentru noi, sunt o gramada de impinge-tava in toata statiunea (nu recomand sa mancati la cele de pe plaja, mancare putina, scumpa si proasta).
La plaja lor privata n-am fost, asa ca n-as sti ce sa-ti spun despre asta.
In complex e frumos, e multa verdeata, e curat, piscina - apa curata, limpede, nu prea rece. E liniste seara/noaptea - nu sunt probleme cu cheflii, betii etc. (vin aproape exclusiv familii cu copii, care dorm noaptea, iar parintii pastreaza linistea ).
Daca mai ai intrebari, nu ezita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

Multumesc pentru raspuns!!! M- ai linistit. Este primul an in care ma duc acolo si nu stiam exact la ce sa ma astept. Din ceea ce am vazut pe site- ul lor, mi s- a parut chiar ok, dar...e bine sa verifici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

L-am luat in considerare pentru o saptamana in septembrie cu soacra si nepotica, dar pare destul de departe pana la mare...stie cineva care a mai fost la el cam in ce zona e plaja lor privata si cat de departe ?

Multumesc !

Mergi la inceput

Plaja lor privata e cam la 15 min de mers pe jos, dar n-as sti sa-ti explic in ce zona... Am spus si in postul anterior, asta a fost singurul inconvenient (pentru noi), dar nici asta prea deranjant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Natalia, multumesc. 15 min nu e prea mult, daca sunt obosite, o sa stea la piscina.

Daca o sa mai avem vara anul asta...

Mergi la inceput

Noua piscina ne-a placut cel mai mult. Mergeam dimineata pe plaja, stateam vreo 2 ore si ne intorceam la complex, unde leneveam la piscina, copiii se balaceau in piscina lor, noi pe sezlonguri, mai o baie, mai un jacuzzi, barul e chiar in piscina, fain si ala... Aaa, si noi am prins vreme destul de nasoala - 1 zi frumos, ziua urmatoare ploua, si tot asa am tinut-o... Eh, ne-am mai plimbarit si prin ploaie ca doar nu ne-am dus la mare sa stam in camera, nu? Una peste alta, a fost o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yna_85_ro spune:

Buna, vin si eu cu o intrebare...ce fel de camera ati avut? noi am rezervat o tripla pt iulie si as vrea sa stiu daca e ok...suntem 2 adulti si 2 copii de 2 respectiv 5 ani...daca nu ati fost la plaja privata a complexului ati fost la o alta? As ramane profund recunoscatoare daca as primi raspuns la intrebarile mele...cea mai mare e aceea cu camera...sper sa incapem :)si bineinteles si cu mancarea...noi am luat cu demipensiune...fisa care ti-o incarca pe cardul magnetic este valabil doar pt manacare sau si pt bauturi la piscina de ex...Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Noi am stat in camera dubla, 2 adulti si un copil de 5 ani. Am avut loc suficient, patul foarte mare.
Am fost la plaja... publica (n-am cum sa-i spun altfel), mi-a placut nisipul, e curat si destul de fin, intrare lina in apa, nu au fost alge.
Nu stiu cum e cu cardul acela, noi am avut cazare cu mic dejun (nu am primit card), ni s-a pus o bratara din'aceea de plastic la mana si cu ea aveam acces in complex si la mic-dejun (sunt bratari in mai multe culori, in functie de optiunea de cazare si masa). Micul-dejun a fost ok, mancarea nu foarte variata, dar tot se gaseste cate veca si pt micii (si marii) mofturosi. Iar ca si cantitate - la discretie. In afara de micul-dejun am mai mancat o data in complex, o cina - nu mi-a placut - parere proprie (cam fara gust si imaginatie).

Mergi la inceput