Complex Dunarea- Eforie Nord
Ati fost la Complex Dunarea? Eu urmeaza sa merg anul acesta si as dori cateva pareri referitor la curatenie si mancare. Mi- ar fi foarte utile pentru ca ma duc cu fetita mea si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Va multumesc.
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Noi am fost anul trecut (6 adulti si 3 copii de 2-5 ani). Am avut mic-dejun inclus. Curatenia e in regula, n-am avut nici o problema. Copiilor le-a placut foarte mult, mai ales locurile de joaca si piscina din incinta (la piscina si la restaurant se organizau evenimente pentru copii, animatori, muzica - placut pentru ei - nu recomand familiilor fara copii). O problema era distanta pana la plaja, dar nu o problema foarte mare. Micul-dejun a fost ok (bufet suedez), dar nu extraordinar, varietate destul de mica. O singura data am mancat cina si nu ne-a placut, mancarea fada si banala. Dar asta n-a fost o problema pentru noi, sunt o gramada de impinge-tava in toata statiunea (nu recomand sa mancati la cele de pe plaja, mancare putina, scumpa si proasta).
La plaja lor privata n-am fost, asa ca n-as sti ce sa-ti spun despre asta.
In complex e frumos, e multa verdeata, e curat, piscina - apa curata, limpede, nu prea rece. E liniste seara/noaptea - nu sunt probleme cu cheflii, betii etc. (vin aproape exclusiv familii cu copii, care dorm noaptea, iar parintii pastreaza linistea ).
Daca mai ai intrebari, nu ezita!
cresus spune:
Multumesc pentru raspuns!!! M- ai linistit. Este primul an in care ma duc acolo si nu stiam exact la ce sa ma astept. Din ceea ce am vazut pe site- ul lor, mi s- a parut chiar ok, dar...e bine sa verifici...
ch_dana spune:
L-am luat in considerare pentru o saptamana in septembrie cu soacra si nepotica, dar pare destul de departe pana la mare...stie cineva care a mai fost la el cam in ce zona e plaja lor privata si cat de departe ?
Multumesc !
natalia_nica spune:
Plaja lor privata e cam la 15 min de mers pe jos, dar n-as sti sa-ti explic in ce zona... Am spus si in postul anterior, asta a fost singurul inconvenient (pentru noi), dar nici asta prea deranjant
ch_dana spune:
Natalia, multumesc. 15 min nu e prea mult, daca sunt obosite, o sa stea la piscina.
Daca o sa mai avem vara anul asta...
natalia_nica spune:
Noua piscina ne-a placut cel mai mult. Mergeam dimineata pe plaja, stateam vreo 2 ore si ne intorceam la complex, unde leneveam la piscina, copiii se balaceau in piscina lor, noi pe sezlonguri, mai o baie, mai un jacuzzi, barul e chiar in piscina, fain si ala... Aaa, si noi am prins vreme destul de nasoala - 1 zi frumos, ziua urmatoare ploua, si tot asa am tinut-o... Eh, ne-am mai plimbarit si prin ploaie ca doar nu ne-am dus la mare sa stam in camera, nu? Una peste alta, a fost o vacanta frumoasa!
yna_85_ro spune:
Buna, vin si eu cu o intrebare...ce fel de camera ati avut? noi am rezervat o tripla pt iulie si as vrea sa stiu daca e ok...suntem 2 adulti si 2 copii de 2 respectiv 5 ani...daca nu ati fost la plaja privata a complexului ati fost la o alta? As ramane profund recunoscatoare daca as primi raspuns la intrebarile mele...cea mai mare e aceea cu camera...sper sa incapem :)si bineinteles si cu mancarea...noi am luat cu demipensiune...fisa care ti-o incarca pe cardul magnetic este valabil doar pt manacare sau si pt bauturi la piscina de ex...Multumesc anticipat!
natalia_nica spune:
Noi am stat in camera dubla, 2 adulti si un copil de 5 ani. Am avut loc suficient, patul foarte mare.
Am fost la plaja... publica (n-am cum sa-i spun altfel), mi-a placut nisipul, e curat si destul de fin, intrare lina in apa, nu au fost alge.
Nu stiu cum e cu cardul acela, noi am avut cazare cu mic dejun (nu am primit card), ni s-a pus o bratara din'aceea de plastic la mana si cu ea aveam acces in complex si la mic-dejun (sunt bratari in mai multe culori, in functie de optiunea de cazare si masa). Micul-dejun a fost ok, mancarea nu foarte variata, dar tot se gaseste cate veca si pt micii (si marii) mofturosi. Iar ca si cantitate - la discretie. In afara de micul-dejun am mai mancat o data in complex, o cina - nu mi-a placut - parere proprie (cam fara gust si imaginatie).