Probleme cu suzeta la 2,5 ani !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Pana la urma am lasat-o balta deocamdata. Tocmai ce i-a spart si ultima maseluta poate de aia simtea nevoia mai mult decat de obicei si acum a devenit obisnuinta probabil. Am reusit totusi sa nu mai iesim afara cu ea in ultima vreme

oricum suzete noi nu ii mai cumpar. Daca le sparge cu dintii o sa i le las asa, poate nu o sa-i mai placa. Oricum mai are multe suzete asa ca va mai dura o vreme.

Cat despre cele 2 plusuri, nu-i vorba de ambitie dar daca iese cu ele afara si le murdareste nu am cum sa le spal si sa le usuc pana merge la somn (ca fara ele la somn nu se poate...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Fetita mea a fost indragostita de suzeta, era averea ei cea mai pretioasa, dar pe la 3 ani jumate, cind incepuse sa-i afecteze vorbirea, plus ca nu intelegeam ce spune cu suzeta in gura, a venit Mosul si a luat-o sa o dea la alt copil mai mic si i-a lasat in schimb un cadou . Asa a fost pusa in fata faptului implinit, dar tot a tinjit dupa suzeta vreo 2 saptamini. Cu alte povesti, de buna voie, nu a fost chip sa o fac sa renunte.

Baietelul (2 ani) nu e nici pe departe asa dependent de suzeta, o are numai cind doarme si citeodata la gradinita. In schimb are alt obiect de confort pe care il cara dupa el, o pernuta, care tot timpul e neagra de la atita tarait pe jos

Mergi la inceput