Au fost 4...

Au fost 4... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Robin Gibb ne-a parasit...dar vocea lui rasuna nemuritoare!

http://www.gandul.info/news/robin-gibb-solistul-trupei-bee-gees-a-murit-9653884

Rufus, Tora si iadele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cu fiecare plecare de acest gen simt cum pleaca o particica din adolescenta mea.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fie-i tarana usoara!

Din ce in ce mai des primim dovezi ca nici macar banii sau faima nu pot cumpara sanatatea .

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

R.I.P.!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Da, trist, foarte trist, atat de trist incat vin si eu cu o propunere, cu scuzele de rigoare, daca va parea deplasata. Exista vreo varianta prin care sa fie creat un subforum legat de astfel de subiecte? Ceva in genul RIP... si acolo sa apara toate subiectele tematice, whitney houston, michael jackson, madalina manole, donna summer, robin gibbs Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti. Si acolo sa fie aduse omagiile. Dar tot apar subiecte de genul la Generale unde mie personal imi fac rau fizic. Poate sunt eu mai sensibila, dar chiar asta simt. Sigur ca-mi puteti raspunde sa nu mai intru daca sim ca nu-mi va face bine. As face asta, dar, de multe ori nu realizez ce trateaza acel subiect.
Daca este posibil, multumesc, daca nu...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu stiu ca BeeGees au fost trei. Trei frati. Doi gemeni. Din care unul a murit in 2003, iar geamanul sau e cel care a murit acum. Al treilea e cel mai mare dintre ei, cel care a ramas in viata.

Oricum, mi-au incantat copilaria si adolecsenta. E trist cand citesc ca pleaca oameni care mi-au facut viata frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Nu va mai aduceti aminte de cel de-al patrulea, Andy Gibb? Era cel mai tanar, a cantat si el dar solist, nu a fost in formatie.
A murit primul saracul, de inima, cred ca avea sub 30 de ani. Eram adolescenta si indragostita de el, era celmai dragut dintre cei 4.
RIP Andy !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ah nu, chiar nu il stiam pe al 4-lea frate...el nu a facut parte din BeeGees si de aceea probabil...

Mergi la inceput

http://youtu.be/TH6FgtPpNVw

Mergi la inceput

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/n0fXe_AAH84" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mergi la inceput