Sunt indignat!
Raspunsuri - Pagina 7
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by Ivi
Draga " imi incep viatza " tare bine mai graiesti, eu cu sotul meu avem 10 ani impreuna si parca in fiecare zi mai punem o caramida a dragostei la ceea ce am simtit la inceputul casatoriei noastre. Si cum bine spui "iubirea este divina".
God, da frumoasa e viatza, tu parca shi scriai ca nu va certatzi niciodata, nu va plictisitzi sa fitzi mereu de aceeashi parere?
Corinna, Andreas, Alexandru shi fasolicu mic http://www.rhp.ro/Andreasn/
viorela hoff spune:
Noi implinim az juma de an de casnicie si parca suntem tot mai "ametiti" de dragoste!
Avem chiar o vorba , : ca facem anul de miere, nu luna!
Cat despre barbati in general , niciodata nu am fost prea aspra in judecati si sper sa nu ajung vreodata sa ii urasc.
Cred ca sunt la fel ca si femeile: fiecare e jumatatea celuilalt.
Vio
sasuke spune:
Dupa atatea laude shi lingushiri la adresa berbantzilor, mi se confirma ceva ce credeam inca de la nashtere :
"BARBATZII 'E' CEI MAI TARI !"
... da' al naibii sa fiu daca ash putea trai fara 'fumeie' (sau fara 'fumei', de ce nu ?
hanna spune:
De ce esti indignat? cred ca nu realizezi ca ai intrat pe un site despre copii... care se fac totusi cu ajutorul barbatilor... asa ca nu ne acuza de pomana... si categoria barbatilor, ca orice padure, are si uscaturi, asta nu inseamna ca intra toti in aceeasi oala...asta este cel putin parerea mea...
Hanna
try spune:
"Barbatii e porci si femeile e c**ve" spune o vorba din popor. Cre' ca de-aici s-a inspirat si Nietsche.
So what? Noua ne plac porcii, iar voua c***vele. In felul asta e toata lumea fericita. Nu inteleg unde-i problema?!??!?
I love you, man
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
try spune:
Mey, emoticoanele-astea sunt bestiale. Ma-ntreb cum le-a trecut prin cap sa le faca. Pun pariu c-au fost create de ii de barbati
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
roxanasc spune:
Are dreptate Hanna, pacat ca bebelusii se fac cu barbatii...
Nu mi-e frica de paianjeni, dar parca tot as mai vrea sa iubesc un barbat care sa ma apere de... soareci.
Roxana
conchita spune:
Draga "imi incep viata", nu carecumva sa te auda o feminista :)))
personal, ma simt completa si fara barbat (al meu), dragostea e ceea ce ne uneste, nu nevoia de a avea pe cineva sa storceasca paianjenii sau de a profita de muschii lui in discoteca, stiu foarte bine sa ma apar si singura la o adica...si nu simt nevoia sa fiu copilul unui barbat, ci femeia lui
Denisa_35 spune:
Sa nu exageram......cine a spus ca ne vorbim barbatii de rau? Barbatii nostri sunt asa cum sunt ei! Si cu bune si cu rele, dar sunt un rau necesar! Iar daca intrebi un barbat, si el va spune la fel...femeia e un rau necesar! Asa ca suntem chit!
Denisa si copilul Alecu
sasuke spune:
Denisa_35 :
Asha'i ! Suntem chit ! Da'...noi suntem mai "chit" decat voi ! Sa fie clar !