**Prichindei nazdravani 2008!** (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

N-a dat nimeni nici o pana la ora asta ? Poftiti la aromata si la o mica !

Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Multumim frumos Mariana eu ma apuc sa imi fac un unt de corp pentru ca din acesta care de abia l-am facut mai am foarte putin si acum sa ma gandesc cu ce aroma sa imi fac.

Ma gandesc ce as mai putea face astazi , in afara de smotru si alte treburi domestice imi doresc sa fac ceva pentreu sufletul meu astazi

Mergi la inceput

Salut Alina ! Ce zici de o manichiura frantuzeasca ?

Fac cinste cu un fresh de fructe...si-a gasit omu' un job . Nu e cine stie ce dar decat nimic e bun si asta . Partea mai putin buna e ca as fi vrut sa plec macar 4 zile la mare si in cazul asta trebuie sa ma orientez la un alt driver.... Eh, voi vedea pana la urma ce-o sa facem.

Biculina mea-i curtata de baieti.... David-ul ei (iubi al ei fost coleg de cresa) a fost la mare si la intoarcere i-a adus cadou o bratarica si multe scoici.... Mai are un partener de joaca, Matei, care i-a facut si acela cadou o papusica. A fost asa simpatica ca de fiecare data m-a intrebat: "Mami dc am primit cadouri? Ori e ziua mea?" . M-am sfatuit cu ea si o sa le pregatim si noi o surpriza, adica o sa le facem rame foto cu scoici si in fundal o sa pun picturi facute de Bianca...

Mergi la inceput

Ce frumos.
Ma enerrveaza fratimiu asta cu fitele luiasda nesimtire nu am mai vazutmai am sa scot rufele din masina de spalat si sa strang rufele dupa sarma

Mergi la inceput

Fetelor am pus poze pe picassa poze cu ultimele mele creatiisa va dati cu parere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor am pus poze pe picassa poze cu ultimele mele creatiisa va dati cu parere

http://alinahandmade.blogspot.com/

Bravo, felicitari !

Mergi la inceput

Va astept cu pareri despre produse si idei despre ce recuzita as mai putea sa folosesc pentru a fotografia produsele.

In curand voi pune si poze cu serbarea Deliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Buna dimineata!!!,mi-a fost tare dor de voi.Ne-am intors si noi acum 2 zile,am mai stat si prin Arad,am ajuns si la spital in perfuzii,am facut o criza de fiere,am venit mai obositi decat am plecat.De intrat pe la voi nu am avut timp,nici daca ma picurati cu ceara,am spalat repede toate rufele(vreo 7 masini),am calcat,am aranjat gradina,si dupa cum vedeti m-a prins ora asta matinala la calculici.Tocmai am facut bagajele din nou,maine plecam vreo 3 zile la Balea Lac pe Transfagarasan,si de acolo, o luna in Moldova.Tocmai am terminat de facut si unghiile...dar nu m-a lasat inima sa nu intru sa va salut,si bineinteles sa va citesc din urma.Asa ca.....Mariana,bataita la fundul gol daca te-ai suparat,si nici sa nu-ti treaca prina cap vreo evadare definitiva altundeva...ca te gasim cu Interpolul.O sa ai un PM...eu nu cred ca voi mai reusi sa intru asa curand,asa ca..va pupacesc pe toate,si abia astept sa ma intorc.Sa-mi dati si mie de veste daca schimbati casuta,sa nu va pierd pe traseu.Fug si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

O si un capitol nou !

Mergi la inceput