Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lexi asa si la noi, la ambii. Toma doar ieri a plans cand am pornit aspiratorul, in rest nu-l baga in seama dar nici nu se linisteste/ adoarme. Cari in schimb, plangea la aspirator de ti se rupea inima - pana pe la 2 ani cred ca a tinut-o.
Georgia Asa se si comporta draga mea - acum vreo 2 zile a incep[ut Toma sa planga brusc si primul hohot de plans a fost unul prelungit de Cari a crezut ca nu mai poate respira si a bufnit-o plansul instant - mi-a zis ca s-a speriat f tare. Si de fiecare data cand incepe Toma sa planga, incearca sa il linisteasca ea si ii spune "nu mai plange ca mi se rupe sufletul de mila".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

La multe lunite Alexandru de AlexaG
Si fetita mea plange cu lacrimi cand ii foarte suparata,dar daca doar se maraie,atunci nu ii curg lacrimi,dar asta se intampla doar de vreo 2 luni,pana atunci nu a plans cu lacrimi.
Multumesc pt raspuns in legatura cu copilasi,eu as vrea sa il fac pe al 2 lea cat mai repede, din cauza ca, mie frica ca peste vreo 4-5 ani cand Isa ii mai mare sa nu mai vreau sa il fac,si sa raman fetita mea singura.Eu sunt singura la parinti si as fi dorit sa mai am un fratior sau o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anda, zice mara la 1 an si 9 luni, cand plange radu, "data bebe, data pui" dar a ta ca stie toate cuvintele :)) e frumoasa relatia asta dintre ei

Plans cu lacrimi. Radu da, dar il potolesc rapid, Mara de cand e mai mare a inceput, mica nu plangea cu lacrimi.

Letitia, s-a dat startul la cazaturi din pat sa inteleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Mamici bebelusi vostri plang cu lacrimi? Adica curg lacrimile pe obrajori ca la bubulina noastra rar se vad ca i se umezesc ochisorii si niciodata nu ii pleca lacrimile pe obrajori.

Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012)


da, are momente cand plange cu lacrimi de crocodil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Altesa trimit prin curier in toata tara, dar inca nu m-am apucat de tot de lucru. Am cateva comenzi luate de mult pe care cu greau le-am onorat. Te anunt eu cand ma reapuc, ok?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/


si pe mine ma intereseaza, asa ca te rog anunta public cand te re-apuci de treaba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

eu ma gandesc sa scot copila la mare in luna iunie, o sa aiba 4 luni jumate -5. Binenteles, fara stat pe plaja, fara intrat in apa, doar plimbari pana la 10 si dupa 18. Plus protectie solara..

Ma gandesc la Eforie, stiu ca acolo e faleza. Aveti vreo recomandare de cazare prin zona, sau imi puteti recomanda alta statiune? Voi mergeti cu copiii la mare vara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu merg dar stau la ai mei. Ghiulten stie cazare in eforie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Aha, deci le curg lacrimile ca imi tot propun sa o las sa planga mai mult sa vedem daca ii curg dar cand incepe pur si simplu uit si vreau sa o potolesc cat mai repede. Iar ultima data i s-au umezit bine ochisorii dar potolind-o nu i-au curs. Ma gandesc sa nu aiba canalele infundate, doctorita de familie a zis ca daca le avea infundate ne dadeam seama.
Referitor la concediu noi nu mergem la mare anul acesta (din cauza distantei prea mari) vrem sa mergem la complex Bran(desi imi e cam frica de capuse).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Alice ce dulcica e Mara
Ursulet noi mergem la mare, in Cipru si stam 15 zile. Te anunt si pe tine cand reiau activitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ghiulten, da, asa ne-a programat...A zis ca nu conteaza cateva zile in plus sau in minus. A fost cam agitat Tudor dupa vaccin, iar astazi cam somnolent. In rest...totul ok.
Anda, inteleg ca ai curaj sa pleci cu Toma in Cipru? O calatorie cu avionul? Si eu care ma tot lamentez daca sa fie bulgari sau greci cu masina sau pt siguranta copilului mai bine cateva zile in tara.

Mergi la inceput