raceala

raceala | Autor: anda_mihaela

Link direct la acest mesaj

buna ziua...am o fetita de 1 an si 2 luni si sa trezit din somn tusind si inecandu se cu secretie nazala.......nu putea sa resspire si se sufoca.....ce as putea sa ii dau sa isi mai revina putin.?.....ajutati ma va rog frumos....

Intrebare sondaj:

raceala

buna ziua...am o fetita de 1 an si 2 luni si sa trezit din somn tusind si inecandu se cu secretie nazala.......nu putea sa resspire si se sufoca.....ce as putea sa ii dau sa isi mai revina putin.?.....ajutati ma va rog frumos....

Alege respuns:

ce sa ii dau?
?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Anda, nu putea sa respire de la secretiile nazale.
In primul rand e absolut necesar sa aiba nasucul curat.
La varsta de 1 an eu ii curatam nasucul cu ser fiziologic sau vibrocil si batista bebelusului.(dispozitivul acela care se conecteaza la aspirator)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Curatat tot timpul foarte bine nasul cu Sterimar sau orice alt spray cu apa de mare si aspirat cu batista bebelusului ori de cate ori este necesar.

La noi merge foarte bine pt. tratarea nasului Colargolul, este sub forma de picaturi de pus in nas, si este preparat la farmacie. Ideal este sa stea copilul intins cand pui picaturile. Dupa jumatate de ora se curata bine nasul cu batista bebelusului. Colargolul dezinfecteaza f bine.

De asemenea, trebuie tratata tusea....depinde de tipul ei. Trebuie consultat oricum medicul.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Tusea, e posibil sa fie de la mucozitatile care-i raman in nasuc.
De aceea trebuie intai curatat f bine nasucul si verificat daca mai tuseste si in conditiile astea.

Mergi la inceput