Buna ziua,
Tatal meu a fost diagnosticat cu chist hidatic renal si i s-a propus extirparea rinichiului. As dori sa consult si parerea dl dr. urolog Sinescu. Cunoasteti nr dansului de telefon? Va rog mult ajutati-ma, e urgent. Multumesc! Nr meu de telefon 0764414069.
dl dr. Sinescu nu da consultatii la telefon. Du-te cu tatal tau, cu toate documentele medicale, inclusiv RMN daca e cazul, in fiecare zi de dimineata, pe la 6-7 la cabinetul dansului de la Spitalul Fundeni. In fiecare zi sunt multi oameni care stau la coada pentru o consultatie la dansul si ii vede pe toti pana pe la 7:30-8 cand intra in saloane la vizita.Iti spun asta pt ca acelasi lucru l-am facut si noi. Sotul meu a fost operat de dansul.edit: de luni pana vineri
Va multumesc mult pt raspuns. Vroiam nr dansului in ideea de a ma "programa" intr-o zi. Ma gandesc ca este foarte solicitat si nu are timp sa vada toti pacientii, iar tatal meu nu este din Buc. Pana la urma o sa merg si o sa astept pana cand isi face dumnealui timp. Va multumesc din suflet pt raspuns. Sanatate!