BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
lorena am sa-ti calculez standard dnp!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
majia spune:
Buble, iti dai seama ca nu l-am lasat pe ala mic sa vada ca plang. Stii cum e cu copiii, de indata ca prind o slabiciune o folosesc la maxim . Nu am inteles cine avea ochelari galbeni, nenea sau cainele?
Tweeti, eu nu am de gand sa analizez la orice lucru pe care il bag in gura... genereaza prea mult stres. Prefer sa fiu zen .
Lorena, felicitari. Bine ai venit printre noi si sarcina usoara .
5+
kmy_black spune:
neatza burticilor!!!
va las o si fug la treaba!!!
sa aveti o zi frumoasa!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Blue_sea spune:
Neata, gagici!
Lorena, bine ai venit! Ma bucur tare mult cand vad ca se muta aici aspirantele
Kmy, multumim pt cafeluta. Eu am renuntat total, asa ca macar virtual sa mai beau cate una.
Eu ma simt excelent, dar extrem de adormita. Nu stiu cum sa ma fofilez ca sa plec mai devreme de la serv.
5+
lorena_86 spune:
buna fetelor
kmy te rog eu mult sa pui pe 15.01
sunt putin superstitioasa
multumesc mult fetelor pt primire
imi doresc din tot sufletul acest bebe
imi este foarte frica, ieri la eco s-a vazut doar un punctulet, eu stiam ca pe la 6 sapt trebuia sa auzi si inimioara dar dr a zis ca este sarcina incipienta
oricum stau ca pe ace pana aflu ca este ok si in evolutie
a fost o mare surpriza cand am vazut testul pt ca incercam de ceva timp si nu s-a intamplat nimic asa ca luna asta am zis ca vreau pauza pana in septembrie cand urma sa fac histeroscopie dar se pare ca nu mai este cazul
am facut saptamana trecuta, adica la o sapt intarziere, un sure check dar a iesit negativ si de asta nu credeam ca sunt
ieri am mai facut unul rapid si ieftin si a iesit foarte pronuntata liniuta
va pup pe toate
kmy_black spune:
gata, am facut modif de rigoare cf cerintei!!!nu putem sa suparam o gravidutza!!
Blue_sea spune:
Lorena, eu am ajuns la concluzia (dupa j de mii de teste facute ) ca SC nu e atat de sure. Mie tot barza si minut mi se par mai bune. Parerea mea!
Fetele care aveti experienta in cc priveste analizele: mi-au venit cele de la sumarul de urina si totul e ok mai putin faptul ca am f multa Vit C in urina (dublu fata de max admis). Aveti idee ce inseamna?
5+
majia spune:
Blue, nu ma pricep dar uite ce am gasit pe net "Acid ascorbic (ASC). Acidul ascorbic (vitamina C) nu are semnifica#355;ie patologic#259; dac#259; este g#259;sit în urin#259;, totu#351;i el interfer#259; cu alte m#259;sur#259;tori; în cazul unei valori crescute a acestuia (dat#259; de ingestia de vitamin#259; C comprimate sau din diferite suplimente nutritive) se pot ob#355;ine rezultate incorecte la nitri#355;i, bilirubin#259;, glicozurie #351;i hemoglobin#259;.".
5+
majia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor kmy te rog eu mult sa pui pe 15.01 sunt putin superstitioasa multumesc mult fetelor pt primire imi doresc din tot sufletul acest bebe imi este foarte frica, ieri la eco s-a vazut doar un punctulet, eu stiam ca pe la 6 sapt trebuia sa auzi si inimioara dar dr a zis ca este sarcina incipienta oricum stau ca pe ace pana aflu ca este ok si in evolutie a fost o mare surpriza cand am vazut testul pt ca incercam de ceva timp si nu s-a intamplat nimic asa ca luna asta am zis ca vreau pauza pana in septembrie cand urma sa fac histeroscopie dar se pare ca nu mai este cazul am facut saptamana trecuta, adica la o sapt intarziere, un sure check dar a iesit negativ si de asta nu credeam ca sunt ieri am mai facut unul rapid si ieftin si a iesit foarte pronuntata liniuta va pup pe toate |
Lorena, nu e bine sa stai cu stres si cu frica. Stresezi bulinuta . O sa fie bine. Cand te duci din nou la medic?
5+