LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc frumos pentru gandurile bune urate dragei mele,dragi!

Sa traiasca cu numele toti sarbatoritii zilei!

eu inca-s pe drumuri....miercuri intru cu Bogdi in comisia pentru orientare scolara...si m-au tampit "niste" hartii..dar azi le am pe toate.

Mi-am dat comanada si pentru tratamentul lui Bogdi de luna viitoare...tot miercuri o ridic.

Iubita mea mica acum doarme ,caci are kilometrajul dat peste cap...azi am plecat de la 7,30 si ne-am intors la 12 si...

...iar peste toate ...sambata pe acel potoc a cedat teava de alimentare cu apa a orasului....si ne spalam la lighean cu apa dramuita...apoi o folosim la wc.Pana sa ajung eu acasa azi a dat drumul 2 ore la apa pentru provizii ..pana s-o termina reparatia

ps:astept si eu foto de la botez...sunt 2 pe FB dar insuficient

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Helou!

Si eu pe-aci!

La multi ani, Constantin si Elena!

Abia astept poze de al botezul lui Leon!!!

Felicitez Sophia independenta si Ina slaba!

Cativ, sanatate Silviei! Acum intreb si eu ca prostul (ca noi inca n-am avut de-alea ), antibioticul la otite nu se administreaza local (picaturi)?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Hai sa-mi laud si eu cioara mica:
Noi avem un hard-disk maaare pe care tinem filmele, dar cu bad-uri, care da kix din cand in cand, iar aseara s-a nimerit sa faca iar figuri. Si cum primisem request de Dumbo inainte de culcare, i-am aratat Broscului ca se blocheaza comp-ul, ca nu mai vrea sa mearga (bineinteles ca a testat si el personal, sa se convinga ), iar cand am restartat, nu se mai vedea deloc partitia cu hardul respectiv. Ii arat copilului ca "uite mama, nici macar nu se mai vede hard-ul cu Dumbo, asta e, hai la nani", el se uita, vede ca nu-l aburesc, si calm, incepe o fraza gen "Tau, grhxndsl kldsdjufijvk, Tau-Tau!" ("Tau" inseamna Fulger McQueen, este prescurtarea de la "Tau-Tau", aka "Ka-Chow"), imi ia mouse-ul din mana, se duce in "Libraries", apoi in "My Videos", si isi deschide de-acolo filmul Cars, ce se pare ca era printre niste samples, era intreg, iar eu habar nu aveam de el! Am ramas tablou! Si apoi ne-am uitat frumos la Cars!

Editez, ca simt nevoia sa subliniez ce m-a dat pe mine pe spate, ca pt restul lumii n-o fi la fel de evident : nu numai ca a inteles perfect care e problema, dar a gasit imediat si solutie, lucru de care eu nu am fost in stare!

Mergi la inceput

Georgiana, neaparat sa ne arati delfinasul in actiune!

Mergi la inceput

Dodo, adica nici provizii de apa n-ai apucat sa faci? Sper sa se rezolve rapid si pana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Tufete, cum facem cu afacerea noastra? Eu m-am apucat din nou sa fac *stoc*!

Poate sa ne facem fiecare cate un blog si sa ne uitam una la alta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce fac fetele??? e atata liniste.....va reveniti dupa botez? asta e semn bun, inseamna ca distractia a fost la cote maxime. Am vazut si eu o poza.... ce familie frumoaaaaaasa
Eu sunt singurica, pana am ajuns acasa baietii erau deja la plimbare, asa ca profit de liniste, cu un pahar de vin rose.
am o dispozitie tare buna azi, dupa vreo 2 saptamani in care m-am cam consumat si agitat.....; dar e bine, lectia a fost buna, am invatat cate ceva, a trecut, n-a lasat urme prea adanci. Sunt bune perioadele astea de suparari, tocmai pentru placerea de dupa ele, cand te lasi in voia sortii si se aliniaza lucrurile cum trebuie.
pisigri ce faci? esti pe baricade?? eu din clipa asta te sustin cu tot sufletul sa aduci pe lume acest puiut. daca pana acum nu ai luat nicio masura, atunci e clar ce iti doresti si ce simti sa faci. te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Cati, scuze ca intru abia acum... ma gandesc ca raspunsul e destul de tardiv...si nu neaparat solicitat... dar ma bag totusi in discutie... calea de administrarea este importanta, dar de metabolizat se metabolizeaza tot la ala care se pricepe (cel mai frecvent ficatul), so "crutarea" ficatului nu e un criteriu pt administrarea iv. Daca tu consideri ca ar trebui ajutat (ficatul), LIV52, cum spunea si Dyana, ar trebui sa fie de ajuor. Si, cel putin teoretic, creste si pofta de mancare, ceea ce nu ar avea ce sa ii strice Silviei. Daca vrei, ne mai auzim maine. Pupam fetele.

Participat ieri la super-petrecere cu ocazia crestinarii lui Leon! Asteptam cu interes pozele "oficiale"!

Tufete, pe unde umblati!?!?!?!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NOVUSELU, ajunsarati?? Alooo!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Uram si pe aceasta cale la multi ani lu' tati de Adela, sa fie sanatos si sa ne mai chefuim impreuna, ca ne placu

SIMPLY ce minitehnicus ai tu acolo...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput