Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
menics spune:
am venit si noi de la echo de TT, bb este mai mare cu o saptamana din toate pctele de vedere.. si circumferinta cap si abdomen.. are 198 g si 17,2 saptamani dupa masuratori.. altfel bine 138 batai pe min .. se asezase cu fundul in sus si l-a tot asezat dna dr sa-l poata vedea.. cica intre picioare nu s-a putut uita bine!
eiii sper ca nu o fi vre-o surpriza...
placenta este situata pe perete, posterior , fundic...
maine analizele de sange plus urina!
fug sa citesc din urma
16+
andie_n spune:
Felicitari pentru bb maricel, menics!
Andreea 14+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
irilac31 spune:
Felicitari fetelor pentru masuratori
Dragelor, cam cat costa un DT? Eu probabil voi face analizele la synevo, aveti idee daca trebuie mai intai facuta eco si apoi analizele de sange?Vad ca difera de la un lab la altul....si as vrea sa stiu si cu cat banuti sa ma pregatesc
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+
onutz83 spune:
Irilac, cel mai bine suna si intreaba la ei si de pret si de ordinea in care se fac recoltarea si eco.
Mada
Onutz 13+
RoxanikaR spune:
Sunt atit de fericita , am dat de un medic ginecolog de nota 2000.Nu credeam vreodata ca o sa am un medic ginecolog barbat dar la cati am schimbat de cand sunt gravida ca ori erau dupa bani ori erau rele m-am saturat si toate erau femei , pana am ajuns la tipul asta care m-a uns pe suflet.M-am enervat intr-o zi ca dadusem atitia bani si nici afectiune nu simteam ca primesc si nici intelegere incat am sunat la camera de garda de la cantacuzino si foarte stapana pe mine am vb cu asistenta din ziua aia cum ca m-am saturat de toti medicii astia ca nu am medic ginecolog si sunt gravida si am nevoie de un om deosebit la care sa ma duc si sa simt ca pot sa vorbesc orice si sa nu se uite la mine ca la inca una care o sa il cheme in toiul noptii ca sa nasca.Si asistenta a inceput sa rada s-a amuzat copios si m-a chemat la spital si imi zice cand ma vede...ca domnul doctor o sa va vada imediat iar reactia mea a fost....domnul doctor?Ca deh nu ma asteptam sa am un medic barbat si uite ca am intrat la el si a fost de nota 2000 .Nici nu simt ca sunt la doctor ca ma duc la el.Ba mai rau m-a durut capul rau si gatul si m-a certat ca dece nu l-am sunat si am stat sa sufar atit ca alta daca am e sa il sun la orice ora ca eu am nevoie de liniste nu de dureri .Eu nu il sunasem ca am zis ma sa nu il deranjez pt orice.Ba mai mult faptul ca in spital stiti si voi cum sunt conditiile nu au eco performant mi-a zis din prima zi sa ma duc la medicul de familie sa imi dea o trimitere la ginecologie si sa vin la cabinetul lui particular ca nu platesc nimic . Si asta am si facut si acolo chiar au scule.Am vrut sa ii dau o atentie si a zis ca eu am mai mare nevoie dar eu am insistat si i-am dat o data 50 lei.Daca ma credeti ca la restul ginecologilor adica 3 la care am fost inainte sa ajung la el daca dadeam 50 lei se uitau urat , sub 150 lei spaga nu scapam si asta ducandu-ma la spital unde nu au conditii si stateau cu mine 10 minute si nu imi aratau nu imi explicau nimic si pareau mereu obosite si plictisite.Eh asta dupa ce ca nu am platit nici o ecografie la el la cabinet decat babes papanicolau 50 lei , nu a vrut nici spaga si a stat cu mine o ora la eco ba ca uite s-a trezit bebe ba ca doarme hai sa asteptam sa se mai trezeasca o data si mereu cu zambetul pe buze si nu e vreun mos , are 30 si ceva de ani.Sunt f fericita si am simtit nevoia sa va impartasesc si voua aceste lucruri.Daca nu va simtiti bine cu medicul pe care il aveti , exista si medici buni si atenti fara sa se uite la bani.