carti despre educatie
Salutare!
As dori titluri de carti bune despre educatia si formarea copilului, incepand de la un an pana la varste scolare. Limbile preferate: engleza, romana.
Deja fii-mea de un an se crizeaza cand nu o las sa faca ceva, asa ca vreau sa ma documentez.
Multumesc,
Ana
Raspunsuri
ruxij spune:
Eu am avut doua, dar autorii nu ii mai stiu.
"1,2,3 Magic" si "The toddler years". In engleza. Eu le-am luat de la Biblioteca.
ruxij
m34 spune:
Cartea "Cum sa devenim parinti mai buni - Ghid practic" - Stanley Shapiro&Karen Skinulis seria Humanitas practic de buzunar trateaza diverse probleme pe care le intampinam cu copiii, cauze si metode de tratare a lor. Mie mi se pare interesanta. Se gaseste in Ro in librarii.
trisha spune:
Eu sunt destul de multumita de cartea doctorului Spock Cresterea si ingrijirea copilului. Titlul e aproximativ, dar e o cartoaie cu o coperta predominant rosie, aparuta la editula MedicAll. Eu am cumparat-o anul trecut si inca se mai gaseste in librarii.
Trisha
iris spune:
cum se formeaza copiii nostri / dorothy law noltes/ humanitas practic 2001
copiii sint din rai / dr. john gray/ ed. vremea 2001
+ cum sa nu fii o mama perfecta / libby purves / ed nemira,1996
Ana spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ruxij am comandat cartea The toddler years de pe Amazon, ca la biblioteca n-am gasit-o. Iar de Craciun cand merg in tara o sa caut restul titlurilor.
Mersi
Ana
Marina spune:
ana
uite aici un link de la humanitas...uita-te si pe celelalte pagini si o sa mai gasesti cateva carti. Nu sunt foarte stiintifice dar mie mi-au placut foarte mult.
http://www.librariilehumanitas.ro/servlet/librarii.magazin.AfisColectiiServlet?id_parent=43&from=40
iren spune:
Cauta si la Teora,eu am luat de acolo "Copilul de la 1 la 3 ani" si "1001 de idei practice" (nu-s sigura de titlu,da parca asa-i zicea) scrise de Anne Bacus.Mie mi s-au parut foarte interesante,iar citeva idei le-am pus in practica pt Bogdanelu.
Iren&Bogdanelu