INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
Da Dankutza, a zis ca e cel mai bine sa trecem la Fiv, dar nu putem trece peste cele 2 IA care imi mai raman, ca daca trec nu o sa pot sa le mai fac...prefera sa le facem, ca tot nu le platesc si apoi Fiv. A zis ca sunt sanse sa raman cu IA, ca spermo e f buna, dar sa nu imi fac mari speranta ca apoi ma deprim.
Deci maxim anul viit o sa fac Fiv, iun o Ia, sept o IA si apoi depun dosar pt finantare fiv.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Doamnelor, daca ne-ati votat la Concurusul Klorane, va multumim frumos! Daca nu, va rugam, daca nu va suparati, sa ne votati si noua pozele da1 si da2. Multumim! Participam la Concursul Klorane www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim |
Votat!
Ella multumesc!
Maria super folicul!
dankutza spune:
citat din mesajul lui miky82 Votat! |
Saru'mana pt voturi.
Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
inimioara76 spune:
Buna seara, fetelor!
Sunt membra a forumului de multi ani, dar am scris foarte rar.
Dupa cum sugereaza si nick-ul, am aproape 36 de ani. Imi doresc bebe de la 20, dar pana acum n-a fost sa fie - la inceput n-aveam cu cine, iar mai tarziu pur si simplu nu s-a intamplat!
Sunt casatorita de 7 ani deja. Acum 1 ani si jumatate am decis ca "trebuie sa facem ceva". Am fost la o d-na doctor, si in urma unui set de analize a reiesit ca am un nivel al hormonilor extrem de scazut [atat progesteronul cat si estrogenul]. Timp de un an [cu pauze conform prescriptiilor], am urmat un tratament de stimulare hormonala, sperand ca voi ramane insarcinata pe cale naturala, dar nu s-a intamplat.
Avand in vedere varsta, am hotarat ca vreau sa incerc si varianta "artificiala", sperand din tot sufletul sa nu ajung la FIV, si sa se rezolve cu insemninare.
Problema este ca sunt total pe dinafara. Am citit multe din paginile de forum si aici si in alte parti si de multe ori nu pricep nici pe sfert din ce se discuta. Parca toate fetele ar fi absolvit cel putin un semestru de specializare in "reproducere asistata".
Oricum, problema directa si "arzatoare" care m-a facut sa scriu este ca am nevoie de o recomandare de medic pentru inseminare in Bucuresti. Am vazut aici ca se vehiculeaza mai multe nume C. Bucur, A. Moisa sau L. Dracea. Problema mea este ca vreau neaparat d-na doctor. Si mai am un pitic pe creier. Conteaza foarte mult pentru mine cum se poarta. Am citit in mai multe locuri ca doctorii cu rezultate bune sunt in general foarte ocupati si aglomerati, si ca e normal sa nu aiba nici timp nici disponibilitate sa "te ia cu binisorul", ca la ei e "punct ochit, punct lovit", etc... dar eu "mi-s nevricoasa din fire", si ma pun pe bocit una-doua...
sooo, pleaaaaaaaaaaaaaase! HELP. Nu e nevoie sa fie ultra-hiper cunoscuta, dar sa fie "gentle" si sa fie femeie, si evident... sa fi avut macar cateva succese la activ la inseminari :)
Andra_C spune:
Bine ai venit, Inimioara! Eu ti-o recomand pe Cezara Bucur, am o fetita acasa, iar saptamana viitoare voi avea si un baietel, ambii obtinuti prin inseminare. Si Dankutza tot cu ea a avut reusita. Daca vrei detalii gasesti pe prima pagina despre ea. Iti doresc sedere scurta aici si bebe cat mai repede!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+
inimioara76 spune:
Andra,
Multumesc pentru raspunsul prompt!
Cat de greu se obtine o programare la d-na Bucur? Oare o avea rabdare cu "nevricoase" ca mine?
Andra_C spune:
citat din mesajul lui inimioara76 Andra, Multumesc pentru raspunsul prompt! Cat de greu se obtine o programare la d-na Bucur? Oare o avea rabdare cu "nevricoase" ca mine? |
Nu greu, prima oara a durat 2 luni (dar era inca la Giulesti si nu avea asa timp), a doua oara vreo 2-3 zile...
Pai numai "nevricoase" merg la ea, stai calma, ca e super tipa! Doar s ate inarmezi cu rabdare ca nu se prea respecta programarile...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel Robin Hood 38s+
inimioara76 spune:
Deci acum nu mai lucreaza decat la Dacia? Nu stiam ca nu mai e la Giulesti. Clinica Dacia are si salon de nastere? Tu unde vei naste?
Andra_C spune:
Ea nu mi-a urmarit niciuna din sarcini, si stia de la inceput ca ma urmareste altcineva. Nasterile le face la Regina Maria din cate stiu.