Bobocei de sept-oct 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
carinablanca spune:
Buna fetelor si La multi ani celor care isi serbeaza azi onomastica!
Anne Mary, nu ma supar pe tine dar cred ca s-a inteles gresit ce am zis. Eu nu am zis sa nu se duca la medic deoarece eu am citit ulterior, dupa ce ea a fost la urgenta. Insa m-am gandit ca povestindu-i ca si altele am trecut prin asa ceva la un moment dat si nu s-a intamplat nimic rau o linistesc putin. Eu stiu foarte bine ce rau e sa te supere ceva in timpul sarcinii si eu cel mai tare am nevoie sa ma linisteasca cineva. Lalu in momentul postarii mele astepta rezultate la analize si era deci intr-un moment in care astepti si te gandesti la toate prostiile (Oare ce poate fi!) si parca atata nevoie ai sa iti spuna cineva ca va fi bine.
Referitor la indemnizatie eu nu imi fac mari sperante dar nu se stie niciodata fiind an electoral.
Corinuka, sper ca pana la urma sa finalizezi cu CRM cu contabilul si sa iti recuperezi banutii. DIn pacate peste atitudinea contabilului de la tine am dat si eu peste tot unde am intrebat de CRM.
Asteptam vesti bune referitor la col.
Tzuki, dispozitiv din acela din care suge copilul am incercat si noi la fetita dar nu a mers. Oricum la noi nu a mers metoda autodiversificarii pentru ca fetita mea nu e mancacioasa deloc asa ca poti sa ii pui in fata cata mancare vrei ca ea nu pune mana pe ea. Acum de cand e mai pare parca e mai bine.
Lalu, multa sanatate si ma bucur ca esti mai bine.
Lulutza, te asteptam cu vesti bune!
Mirabelac, ma bucur ca la eco rezultatele au fost bune! Imi pare rau ca tot prin raceli treceti. Multa sanatate!
Trimit si sper sa revin.
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
anidaz spune:
Fiindca ar fi trebuit sa incep cu asta spun :la multi ani celor care-si serbeaza azi onomastica !
23+
Mihnea Bogdan
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz 22+ Mihnea Bogdan |
ce-mi place de tine cu asa semnatura! puuuuuuppppppp
anidaz spune:
Eu tind sa cred ca am scapat de racelile dese datorita actimelului,beau zilnic cate unul de la ultima raceala si de atunci desi dau peste persoane racite nu mai iau nimic,iar eu eram sensibila si inainte ,doar sa sufli peste mine si eram gata,apai acum.
23+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Happyyyyyyyyyyyyyy ce-mi place mie de tine oricum,,dar recunoaste ca-ti placea mai mult caruciorul roz,
23+
Mihnea Bogdan
Tzuki spune:
Anidaz, nu stiu ce sa te sfatuiesc vizavi de pompa de muls, eu n-am folosit. adica am una manuala cu care nu am reusit sa scot mare lucru, plus ca ma durea ca naiba, am incercat de vreo 2 ori si am pus-o in dulap, unde zace si acum.
eu as zice sa o cumperi numai si numai daca ai nevoie, altfel s-ar putea sa fie bani aruncati pe fereastra. daca bebe e ok si suge bine, chiar n-o sa ai nevoie de ea.
deci, in cazul meu ar fi moft. dar sunt situatii si situatii...uneori e necesara, nu poti sa sti dinainte.
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
anidaz spune:
Nu ma gandisem foarte serios la pompa pana acum,dar unei prietene care a nascut vineri prin cezariana i s-a spus sa vina cu pompa la bebe,iar ea...nu avea pompa si i-au dat din spital ,iar eu nu prea am incredere in obiectele din spitale ,sa nu fie cu suparare,asa ca am inceput sa ma interesez.
23+
Mihnea Bogdan
anne`mary spune:
Mirabela, ai intr=adevar grija cu laptele/iaurtul. Am gasit pe prospectul unor antibiotice "A nu se consuma lactate pe perioada tratamentului cu x". explicatia este cea data de tzuki. Bineinteles ca s-a intamplat sa fiu la socrii odata si sa spun "nu pot consuma lapte cu orez caci iau antibioticul x" iar reactia a fost imediata, atat la vedere (ochi dati peste cap si pufait) cat si verbala "se stie ca este bine sa iei antibioticele cu lapte". Am abandonat discutia caci nu avea rost.
Adinaz, interesant topic. Chiar citeam zilele trecute experienta unei mamici de gemeni nascuti prematuri intr-un spital de stat din Bucuresti. Asistentele nu i-au dat voie sa alapteze copiii pe motiv ca "ce ai tu acolo, ei sunt prematuri, vezi ca tu nu ai suficient- ia uite cum consuma tot biberonul". Chiar intentionez sa abordez problema asta cu personalul spitalului unde voi naste pt ca nu vreau sa am surprize de genul asta. Prematur sau nu, daca respira singur, il poti pune la san. Eu preventiv am sa cumpar o pompa electrica pt ca e mai putin obositoare, din cate am inteles.
+ 18 Tudor si Stefan
carinablanca spune:
Mirabelac, eu am luat antibiotice dar de ambele dati fara probiotice ca nu mi-a prescris medicul. Referitor la lactate eu stiu ca laptele nu merge consumat simultan cu antibioticul dar in aceeasi zi la distanta de cateva ore merge. Iaurturile si branzeturile merg din cate stiu eu.
Anidaz, ma bucur ca bebe e bine sa ca nu mai trebuie sa iei Gynipral. Mare fecior ai acolo! Referitor la pompa eu am avut una manuala la fetita pe care am folosit-o cand de cateva ori deoarece dupa cum spuneam fetita mea era lenesa la papa si adormea la san. Asa a ajuns sa se intarce si ca sa mai ii dau putin lapte am ma muls eu cat am putut. Pediatra a zis sa ii dau si 5 ml daca am si eu asa am facut. AM mai folosit-o si in perioada cand si-a scos una din mesele de noapte si am ajuns sa am pauza de 6 ore intre supturi ca sanii se faceau ca piatra.
Ca si model nu stiu de cea de la avent dar de data asta mi-am luat una automata deoarece oboseam de numa cand tot trebuia sa apas pe pompa sa scot laptele si nici nu iesea bine. Sper sa fie mai buna asta. Oricum, am ales un model mai ieftin deoarece mi se pare mult sa dau cateva milioane pe o pompa pe care nu stiu cat o sa o folosesc.
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lalu85 spune:
Mirabela imi pare rau sa aud ca nu ti-ai revenit...sper sa te faci bine cat mai repede si baietelul tau la fel
Eu cand am luat antibiotic mi sa prescris si probiotice....acum nu stiu cat e de ok dar dr spune ca nu afecteaza efectul antibioticului si intr-adevar ma simteam mai bine.
anne, nu ma supar, chiar iti dau dreptate referitor la ingrasat...dar eu m-am ingrasat in conditiile in care am luat elevit din prima luna si nu am mancat mai mult decat de obicei....iar acum dupa ce le-am oprit vad ca am stagnat....eu ma refeream la situatia asta ca nu am ce face....
Mi-am luat si eu pompa de muls dar manuala...poate imi va fi utila. Eu nu am dat mult pe ea am luat-o de la "primii pasi" si a costat vreo 30 lei
lalu85 26+ cu