Bobocei de sept-oct 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor !
Lalu insanatosire grabnica !
La multi ani ! pt cei ce poarta numele de Constantin si Elena.
Mirabela sanatate multa tie si baietelului sa va faceti bine.
Cu hemoroizi mari si varice pe piciorul stang am ramas si eu de la prima sarcina.Eu mai ma ung cu crema de galbenele.Incerc sa combin alimentele de frica sa nu ma constip.
Legat de kg la prima sarcina am luat 12 kg iar acum primele 4 luni am luat 2 kg iar de cand am inceput sa iau elevitul am pus 3 kg intr-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Kytana, te-am confundat cu durerile in gat...pot invoca burta pt incurcatura? Imi pare rau pt tatal tau si ma bucur ca ai o mama care a inteles ca vremea ei e vremea ei si vremea noastra e vremea noastra.

Tzuki, floricico, ai fost tare cu faza "copil mort de foame cu mancarea in fata nu am vazut". Cred ca ai grait un mare adevar. Varicele sunt pacatoase tare. Eu nu stiu, se retrag dupa nastere sau ramai cu ele? Poate este doar temporar. Miscarea nu te-ar ajuta? Sau un masaj mai "vanjos" la picioare.
Legat de mancare, mie imi place "mananc pentru 2" (in cazul meu pentru 3 iar la un mom dat chiar pt 4 ... as fi ajuns un bivol in tanga). Iar cu rasfatul, serios? Astepti sa ramai insarcinata ca sa te resfeti? Eu ma cert cu sotul pe treaba asta "vin acasa. Vrei sa-ti aduca tati un eclerut? Un papanas?" Nu multumesc, este ora 7 si nu vreau sa mananc dulce la ora asta. El intelege azi, dar maine scenariul se repeta Pana acum i-am rezistat eroic dar nu stiu pentru cat timp caci vad ca el nu intelege

Mirabela, ne-ai lasat bolnavioara si acum tot racita te gasim? Pana la sfarsitul sarcinii te inzdravenesti? EU zic ca mai ai timp . Nici David nu a scapat d epneumonie? of, imi pare tare rau.

Daniela si eu eram stresata la inceput "oare ma descurc? Oare il pot lua in brate? Cum sa-l spal singura daca este asa mic?" dar am citit undeva ca mama este "programata" sa nu-i faca rau bebelului. Instinctiv ai sa stii ce ai de facut. De cand am citit asta m-am calmat caci stiu ca instinctul matern nu se compara cu nimic. Doar nu sunt eu singura femeie fara instinct, nu?

La mine tocmai ce s-a incheiat un derby. La ultimul eco, domnii mei erau cap in cap si cred ca incep sa fie constienti unul de prezenta celuilalt si implicit sa se deranjeze. De regula lovesc separat dar acum lovea unul si apoi celalalt, pe principiul "da ce, eu is mai prost!"

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Ca tot vorbeati de kg in sarcina... prima am inceput-o cu 46kg si am ajuns la spital cu 64 kg iar acum aveam 54kg cand am ramas gravida, 52kg cand am ajuns la primul control si la ultimele doua m-am mentinut la 51 desi nu am avut nu stiu ce stari de rau... poate una-doua ture de imbratisat wc-ul pe saptamana care au disparut complet acu 1 luna. Poate am noroc si nu depasesc cele 64 kg de prima data nici acum

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

17+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Anne, dar trebuie sa mananci "pentru 2/3", dar nu cat 2 sau 3. adica ar fi bine ca in sarcina sa constientizezi ca e cazul s-o mai raresti cu mancarea nesanatoasa si sa devi responsabila si pt viata cealalta. adica eu asa inteleg asta cu "sa mananci pentru 2". dar na, limba romana are multe intelesuri si uneori ne place sa alegem ce ne convine .

ia sa vezi tu puii tai ce legatura deosebita vor avea, se caftesc ei acum (si cred ca vor continua cu derbiurile mult si bine), insa se vor iubi imens.
eu ma uit la ai mei, desi nu-s gemeni, se mai cearta, se mai musca, se mai ciondanesc, insa isi iau apararea unul altuia, mereu intreaba unul de altul, daca dau ceva unuia, imediat impart ce au...si azidimineata era sa lesin de fericire, cum cel mic l-a luat in brate pe frate-su, a pus capul pe pieptul lui si i-a zis: "be' besc" (adica te iubesc ). uiti de toate in momentele astea.

Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Citat:

La mine tocmai ce s-a incheiat un derby. La ultimul eco, domnii mei erau cap in cap si cred ca incep sa fie constienti unul de prezenta celuilalt si implicit sa se deranjeze. De regula lovesc separat dar acum lovea unul si apoi celalalt, pe principiul "da ce, eu is mai prost!"

+ 18 Tudor si Stefan

17+

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Daniela pe mine m-a ajutat mult sa nu am asteptari prea mari de la nici una din fazele prin care am trecut cu Elisa... adica inainte de nastere m-am pregatit psihic pentru un travaliu lung ca doar eram la prima nastere, ma asteptam la dureri insuportabile asa cum am citit si am auzit ca doar nu sunt eu exceptia de la regula si eram aproape sigura ca bebe va dormi ziua si noaptea ma va tine treaza cu urlete si alte alea dar am avut surprize placute de fiecare data. Cel mai bine pentru mine a fost sa iau fiecare problema pe rand si sa o rezolv atunci cand ma lovesc de ea desi m-am documentat despre tot ce am putut in timpul sarcini si citeam in special despre cazurile extreme asa ca sa nu fiu luata prin suprindere.

17+

Mergi la inceput

Legat de iubirea intre frati, eu tare cred ca parintii au un mare rol. Sa ma explic (azi am un chef de scris ceva de speriat ). Eu am 2 frati mai mici, o sora cu 2 ani si un frate cu 6 ani mai mic. I-am batut pana la o varsta, mi-am luat-o si eu de la o varsta in sus, certuri, ratoieli etc. Incepand cu 13-14 ani, sora-mea a devenit cel mai bun prieten al meu. Vorbeam noptile pana tarziu, cand facea una baie cealalta statea pe capacul de la toalet si dai cu trancaneala, aveam prieteni comuni...ne petreceam timpul impreuna si ne impacam extraordinar. Apoi a crescut frati-miu pe care ni l-am apropiat, discutam toate prostiile cu el, il luam aproape peste tot cu noi, ii povesteam ce faceam, ii raspundeam la miile de intrebari etc. Consider insa ca mama a avut un cuvant a spune la propriu si la figurat. Cand eram mici ne spunea "stiu ca acum va impungeti, dar cand veti fi mai mari o sa fiti apropiati" ... nu-mi mai aduc aminte, dar ne vorbea mult despre legatura noastra, despre cum nu apreciem acum dar o sa ne dam seama mai tarziu ca noi in Cta suntem rupti de rudele noastre din Moldova dar noi ne avem pe noi si nu suntem singuri, cum o sa ne ajutam reciproce etc, etc. Nu au fost doar vorbe. Noi chiar ne intelegem f bine chiar daca nu suntem de acelasi sex.
Sotul meu are o singura sora, cu 3 ani mai mica. Se vad, se ajuta, vorbesc dar nu vorbesc. Sunt atat de reci si distanti, jenati si stingheri unul cu celalalt. Nu se compara relatia lor cu relatia mea cu fratii mei. Dar ei, desi crescuti in acesi casa, au fost "separati"... fata face asta, baiatul face asta. Asa au fost crescuti. Legatura intre ei este superficiala, strict de sange si atat.

Stiu ca am sa trec si eu prin episoade de gelozie, cearta, bobarnace, batai dar imi doresc tare mult sa se dezvolte o relatie de iubire, respect, intelege intre ei. O relatie profunda nu doar aparenta.
Dar asta ramane de vazut.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Gata... acuma chiar fug la hartiile mele si incerc sa intru dupa ce adorm broscuta sa va mai scriu

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm

Gata... acuma chiar fug la hartiile mele si incerc sa intru dupa ce adorm broscuta sa va mai scriu

17+

pai asa sa faci

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Anne'mary esti o dulcica. Ce dragut trebuie sa fie sa-i simti pe cei doi nazdravani lovind concomitent.
In ceea ce priveste legatura dintre frati sunt perfect de acord cu tine. Totul tine de parinti si de atmosfera pe care o vad copii in casa.Eu ma uit la sotul meu si la fratele lui intre cei doi fiind o diferenta de 4 ani.In afara de faptul ca seamana fizic foarte bine, nu au absolut nimic in comun.Zici ca sunt 2 straini. Uneori ma intreb daca nutresc vreun sentimnet unul pentru celalalt atat sunt de reci.
Se vad o data pe an, schimba cateva vorbe absolut necesare intre ei si atat. Si se mai suna la zilele de nastere. Asta este toata relatia lor.
Mie una nu-mi vine sa cred...... si pentru asta dau vina in totalitate pe soacra-mea, a fost foarte rece cu ei si asta e rezulatul. Insa desi sunt reci unul cu celalalt, familiile lor(sotia si copii)sunt icoana vietii lor, fara de care nu ar putea trai.
Pup

Mergi la inceput