FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19
Raspunsuri - Pagina 20
dannyM spune:
Buna ziua,fete dragi!
Sunt noua pe acest forum dar totusi,,veche''deoarece va urmaresc de mult timp.Si pentru ca nu era etic sa stau numai in umbra voastra m-am decis sa va scriu si sa va impartasesc si din problemele mele.
Am intrat si eu in cursa pentru fiv cu ovule donate deoarece posed un AMH de 0,93,iar la Fiv-ul din aprilie(primul)nu am produs decat 3 ovocite de proasta calitate care nu au mai putut fi implantati din cauza calitatii foarte proaste.Asa ca ne-am decis sa nu mai pierdem timpul(caci am 40 ani si jumatate)si ne-am indreptat catre clinica Unica din Cehia.In principiu tratamentul cu Divina trebuie sa-l incep pe 5 iulie,pana atunci astept pachetul de la clinica..deoarece aici(in Dubai) nu gasesc medicamentele.
Sper sa ma primiti si pe mine in sanul familiei voastre
LA MULTI ANI,Ella!D-zeu sa-ti fie alaturi si sa te ocroteasca in tot ceea ce iti doresti!
Cu multa dragoste va saruta(pe toate),Daniela!
amaliaro spune:
Danny bine ai venit in clubul nostru si bafta in cea ce ai inceput
amalia tsakoniati(matusa)
Teli spune:
Danny , bine ai venit si mult noroc .
Ma , da ce faci tu in minunatia aia de oras?Te invidiez pentru ceea ce vezi zi de zi
Va pup
dannyM spune:
Saru'mana,Amalia! Marea incercare o incep in iunie si cu ajutorul lui D-zeu in august sa vin si eu cu beta maricel
Pupici!!
dannyM spune:
Teli,e superb aici,pot spune ca e un mic paradis facut in mijlocul desertului.Sunt de 4 ani aici si crede-ma ca inca nu am vazut totSotul lucreaza aici(eu la domiciliu)Tot aici am facut si Fiv-ul,sistemul sanitar e la superlativ numai ca e ff scump.Noroc ca avem asigurare medicala(fiv-ul nu intra in calcul).
O duminica superba va doresc!
ella43 spune:
VA MULTUMESC MULT FETELOR SUNTETI CA NISTE SURORI PENTRU MINE. MA-TI FACUT SA MA SIMT SPECIALA VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI SA DEA DUMNEZEU CA ACEST AN SA SE REALIZEZE TOATE VISELE NOASTRE DE A DEVENI MAMICI.
FLORIANA eu fac adoptie la UNICA in BRNO, Cehia am inceput cu Divina de ieri si luna viitoare daca DD vrea va fi transferul.
DANNYM bine ai venit in gsca noastra sa dea DD sa ni se realizeze visul, eu acum te salut din insorita TUNISIA.
o pentru fiecare si un o zi buna sa aveti.
flory_ana spune:
Hello hello,
DanniM bine ai venit, vad ca suntem tot mai multe fete din diaspora care ne regasim aici. Sa dea D-zeu sa fie intr-un ceas bun!
Bichi sistemul asigurarilor de sanatate din Irlanda este putin diferit, in sensul ca eu ca profesoara aici cotizez doar la sistemul lor de stat, care nu acopera decit cazurile de urgenta si medicamentatia daca depaseste 130 de euro/luna. Nu cred ca operatia de hirosalpinx intra in aceasta categorie. Pentru asta, ar fi nevoie de asigurare privata, ceea ce nu avem.
Nu m-ar deranja f. mult sa vin in tara si sa fac aceasta operatie. Imi puteti recomanda un medic bun in Bucuresti??
Ella astept sa te vad cu burtica la semnatura...
AmaliaroBrigit
Sandy2707 spune:
pentru Ella si La Multi Ani! cu drag desi intarziat.
Vad ca v-am facut curioase cu varsta-anul asta fac 46 si din ce v-am citit eu din urma nici una nu sunteti asa
"veterane ca mine"
Va pe toate, bun venit Danny si vorba fetelor sa plecam toate cat mai repede de aici cu bebei la purtatoare.