FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19
Raspunsuri - Pagina 19

irilac31 spune:
Sandy bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta adica pana la sf lui iulie ...bineinteles in postura de aspiranta
Fetili mele dragi va tzuc pe tot in ordine alfabetica
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 10+

ella43 spune:
ARISTICA multumesc pt urare esti o scumpa ca intodeauna, dar maine pe 26 e evenimentul oricum multumesc inca o data. pup.
DORINTA Tu pe cand esti programata pana la urma? cand incepi ? ti-ai rezolvat treaba cu tamponul vaginal?
SANDY bine ai venit in gasca noastra, dar eu te intreb cati ani ai??? pt ca sunt curioasa sa vad cu cat ma bati.
Restul fetelor cu burtici si viitoare burtici ca si va urez un week-end fericit alaturi de cei dragi.

Dorinta2012 spune:
Ella43 eu chiar azi am inceput sa iau estrimaxul. Programarea mea la Reprofit o sa fie undeva pe 12 sau 13 iunie asta depinde de marimea endometrului din ziua 13 - 14. Si in Romania ar fi trebuit maine in ziua 2 sa fac dozare de progesteron si sa incep protocolul scurt pt fiv cu ovocite proprii (asa ma programase medicul meu de la Giulesti). Dar cu un AMH de 0.2 si cu zero la sot am renuntat. Asa ca va trebui sa ma orientez si in Bucuresti catre un alt medic ginecolog care sa ma monitorizeze. Imi face si mie cineva o recomandare pt un dr bun?
Sa speram ca vom avea noroc la Reprofit. Doamne ajuta!
Si pentru celelalte fete...capul sus. trebuie sa invingem!
Va

flory_ana spune:
Hello fete dragi...
Sandy bine ai venit... bafta multa in iulie la Brno si te asteptam cu detalii...
Ella te urmaresc si in acelasi timp sper sa te si urmez indeaproape. Tu la ce clinica faci donarea sau adoptia?
Bichi, Teli ma bucur tare mult ca ati fost asa prompte la raspunsuri...doar ca eu am o dilema. Daca nu sunt liste de asteptare la clinici, atunci as putea incepe tratamentul imdediat, ceea ce este foarte bine.
Doar ca in cazul meu, nu stiu cum sa procedez cu hidrosalpinxul, mai ales ca eu locuiesc in Irlanda si nu il pot opera aici. Va trebui sa ma intorc in Romania pt. operatie.
Asa ca ma gindeam sa fac operatia, analizele de singe si o histeroscopie eventual, dupa care sa contactez clinicile. Voi ce credeti, este un plan bun??
Inca nu stiu cum sa procedez...

irilac31 spune:
ELLA43
La multi ani, sa fii sanatoasa si sa te ajute DD ca anul acesta sa reusesti iar la anul de ziua ta sa sarbatoresti in formula marita
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 10+

sper spune:
Ella LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate , fericire si indeplinirea celei mai arzatoare dorinte. Sa vina bb cat mai repede
Buchet de flori

Bichi spune:
Buna fetelor!
intai de toate, salutam sarbatorita: La multi ani, Ella! Sa dea DD sa ai un an imbelsugat si sa mariti menbrii familiei!
Dorinta esti pe ultima suta de metri, multa bafta!!!
Flory parea mea este sa intrebi pe la o clinica pe acolo cat te-ar costa totul, nu stiu cum este la voi, cu asigurare sau fara, sau in baza contributiilor, nu stiu.
Gandeste-te ca daca vii in Romania, biletele de avion, timpul de ramas pe aici, medici(ca se stie cum functioneaza sistemul sanitar romanesc), incearca sa te interesezi ca sa poti face o comparatie, apoi decizi.
gasca!

amaliaro spune:
Buna fetele mele dragi
ELLA si la multi ani!si la anul sa sarbatoresti impreuna cu bebelusul/ii tai
amalia tsakoniati(matusa)

roadetot spune:
La multi ani, Ella!
cu intarziere, scuze.
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii!
cu drag, Roadetot