Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 4
Lara27 spune:
Sabi, woman, nush ce sa zic, dar eu l-as "scutura" (si) pe sot..la BP, a fost clar esec de fertilizare, adek niciunul nu s-a fertilizat nature..pai, si-atunci? si tu esti juna rau si raspunzi prompt si excelent la stim? deci, deloc menopauza precoce sau alte alea..dimpotriva..deci, nu-nteleg de ce se leaga toti (doar) de tine..btw, de ce ti-au dat DHEA? ai simtit ceva efect? benefic sau ba?
to be continued..
adrianaady spune:
Buna seara dragelor,
Daniela bine ai revenit, ma bucur ca vacanta a fost asa frumoasa, iar planul de bataie suna f bine.Promit sa fac tot ce tine de mine, mai departe doar Dumnezeu stie
Sabina si la Promed se face testul ala, acolo este embriolog Mustata Andreea, bunicica as zice. Sa stii ca tu in felul tau asa esti perfecta doar calea tre s-o nimeresti; nu mai fii asa de dura cu tine
Lara sa stii ca si eu ador Clujul,oamenii lui, linistea, calmul, un oras boem
Samira deci duminica vad si pleoapa facuta? bunnn
Am aflat si planul de bataie: continuam si azi cu 150 merional, maine dimi la 8.00 cetrotide; maine la prinz 13.00 inca o doza de 150 merional, iar seara 10.000 unitati pregnyl, punctia sambata
Total de acord cu planul dr D ( stiu ca nu conteaza parerea mea, dar ma bag si eu in seama )
Deci duminica sunt scapata de "bagaje"; vin doar cu doua bucati de vinatai imense pe burtica
5ab1na spune:
capitolul DHEA
ce simt eu despre pastila asta minune.
daca as fi luat 2 pe zi cred ca mi-era mai bine.
dar KW a dat 3 pe zi.
si KW nu a stiut de FSH-ul meu de 18. asa s-a intamplat. am luat la puricat mail-urile si lor am scapat sa le spun de FSH 18. ei stiau doar de E2 mare si un maxim de 12 la FSH. si totusi am primit 3 pastile de DHEA 25mg pe zi.
eu...am asa niste cosulete pe frunte (4-5) cam cand e posibila ovulatie. si-mi trec al naibii de greu. zic posibila pentru ca nu mai cred ca ovulez pe bune la cat de devreme ovulez eu (ziua 9-10).
cand am inceput DHEA la 2-3 zile am scapat de cosuri. si pana la inclusiv fiv am fost ok din punctul asta de vedere.
n-am fost ok cu constipatia. asta a aparut din zilele de inhibare deja. luam dhea de o luna deja.
progesteronul crescuse si el. din cauza asta spun...poate vreo 2 pastile pe zi daca erau poate era mai bine.
cam atat as zice despre dhea. m-am simtit bine cu el. mie nu-mi plac cosurile
daniela74 spune:
Lara tu ai facut histero si biopsia in aceeasi zi?
mandrie mare,am si eu rez.la analize,asa ca le afisez aici,sa-mi ziceti va rog daca vi se par aiurea:E2:125;FSH:9,9;LH:2,9;TSH:2,26;PRL:14,7 si AMH:0,4
c`est la vie,pas le paradis
lyly_mar spune:
daniela,ma bag si eu ca musca in lapte..dar in ce zi ai facut analizele? mi se pare cam mare E2?!
ady,iti tin pumnii stransi, tare!
duminica, la ora 13 sunt in fata la Mc Donalds -Unirii
sami,te rog sa nu ma uiti cu estrofemul
anaasta spune:
Fetelor, eu sunt, va citesc, dar nu ma bag in seama... sunt moarta de obosita. Ma duc sa fac un dus si ma pun sa vad daca reusesc sa ma uit la vreun serial. Presimt ca o sa adorm repede.
Ady, super merge treaba la tine!
Lara, n-am uitat, dar azi nu sunt in stare.
ioana3110 spune:
FEtelor, doza de clexane mi-a crescut-o un pic dar vad ca degeaba
acum sa vedem cum iese coagulograma
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
olimpiadobre spune:
Salutari la toata lumea!
Adriana, bafta multa in continuare
Lara, iti doresc sa ai gemeni si sa-i numesti PK1, PK2
Fac eforturi sa citesc tot ce scrieti.
Va pup pe toate.
MeAlex spune:
Ioana, ce doza de Clexane faci? Cand ti-a crescut-o?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)