Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,daca vrea sufletelu tau ...iti aduc Duminica o paine calda si aburinda numai pentru tine.

blanche,bine ai venit.

anuska...sincera sa fiu...dupa ziua de azi mi-a trecut definitv dorinta de tatuaj.
daca asta in primul strat de piele poate sa doara asa...nici nu vreau sa ma gandesc cum poate sa doara ala artisitc,facut in stratul 3 al pielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

hello babushca blanche...
nu mai stiu de unde te stiu dar parca te citeam la un moment dat
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anaasta stiu ca te gandesti, conteaza mult sa stii Daca am ceva care e sigur a mea zilele astea, asta e speranta . Picata in cap sa fiu complet visatoare, sa cred in siguranta reusitei nu sunt; ramin realista ; dar am speranta si credinta ca vine ea si ziua aia mare. Tu cum mai esti?
Eu recunosc ca nu as avea curaj sa ma tatuez; dar imi place sa le vad la alte persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Confirm ca totusi doare tatuarea
Nu e neaparat durere 100%, e un fel de ciupitura/usturime......
La mine a durat 5 min, dar mai mult nu cred ca as mai fi vrut.
E comparabil cu tulumba de la hsg, sau cu o histero care doare asa ......cat sa simti ca nu vrei.....la cat am suportat noi, cracaneli pe la toti medicii si manevre de tot felul, eu zic ca la gradul de durere de la tatuaj, noi ''babutele''ne descurcam f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana...io cred ca stiu care e secretul curajului la tatuat:nu tre' sa te gandesti prea mult inainte sa ajungi acolo...sa te duci asa...fly Robin si cu increderea aia tembela si totala cu care ne-am dus la primul FIV ...nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da' ce, credeti ca eu am curaj sa ma tatuez?! Eu oricum sunt fricoasa. Nu m-as duce de bunavoie si nesilita de nimeni sa imi fac tatuari, operatii estetice si alte giumbuslucuri din astea nici sa ma plateasca cineva. Asta e, sunt o fricoasa!

Ce sa fac, Ady?! Nimic deosebit, obosita din cauza jobului zilele astea. In rest, bag in mine toate minunile pamantului si incerc sa stau cu capul deasupra apei. In fine, acum am mancat si eu ananas si data fiind discutia de pe aici am mancat si partea aia lemnoasa si acum mi-e amortita parca limba pe partea stanga... Oare asta simtea si Ralu prin corpul ei?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Samira dar deja ai experienta tatuajelor, ce mai conteaza cun fluturas mic si dragut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

asa este, din z1 de stimulare si pana la punctie, am mancat cate o rodie. sotul avea si el rodia lui si daca i se parea prea mult, mancam si de la el .

va rog, daca va pricepeti, ajutati-ma cu o parere: o fi safe in sarcina ca dupa ce ma spal pe cap sa imi pun niste ulei de argan? nu la radacina, ci pe firul de par, ca sa il poata sotul descurca/pieptana (de cand stau in pat, mi se incurca ingrozitor ). multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira cam asa ar trebui sa mergem ai si tu dreptate, mai pe negandite cu Robin zburand...
Esti o draguta ca te oferi sa imi faci painica dar nu e cazul, cine stie ce pofte imi mai vin pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Balanta, eu zic ca e ok. Se mai foloseste pe piele in sarcina pentru prevenirea vergeturilor. Pe elemental.ro este bifat ca ok in sarcina. Eu, una, l-as folosi si il voi si folosi cand va fi cazul.

Mergi la inceput