Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 15
Cocolyso spune:
am pierdut o bucata de mesaj;nici o intrebare/solicitare nu a ramas fara raspuns si chiar daca nu am reusit pana la capat, eu continui sa cred in medicii de acolo.
Blanche25 spune:
Hello babushki!
Va saluta o baba din Spania, aproape de Madrid care asteapta de vreo 7 ani testul ala cu II....
Imi plac postarile voastre si sper sa ma bag si eu in seama din cand in cand.
Pt cele cu endometrioza voiam sa va zic despre tratamentul pe care l-am facut eu:
Deci...chist mare pe OS de cand ma stiu 5cm, posibil folicular ziceau cam toti. Schimb clinica si dau peste un mos care a zis: endometrioma 5 cm-operatie urgent! Ma-am speriat de el si de op si am luat cateva luni ulei de primula, cam dupa 3-4 luni am ajuns la alta clinica cu un Dr mai normal, la care chistul avea acum 3,5cm si parea folicular. Am cerut RMN fara doar si poate -rezultat chist endom, ceva sange in fundul de sac Douglas si cate alte ceva chistulete.....
Tratamentul dat de doctor a fost pe 6 luni cu Primolut nor :
-din Z1 pana in Z10 nimic
-din Z11 pana in Z24 cate o pastila pe zi
A zis ca nu interfereaza cu ovulatia, si ca se poate ramane ''pregnant'' pe parcurs (nu e cazul meu, nu am trompe)
Interesant e ca dupa 6 luni chist 1.5cm
Si a mai zis Dl doctor ca e cel mai bun moment pentru un Fiv dupa terminarea trat pe 6 luni.
Am zis ca poate va intereseaza, naspa e ca dupa o luna si ceva de la oprire trat chistul 2.25cm...:(
pup u all
samira33 spune:
coco si eu am cochetat cu ideea de a-mi face un tatuaj.
am studiat o buna bucata de vreme site-urile de specialitate si Net-ul.
ma si hotarasem la un fluture mic si foarte colorat pe umar.
dar mi-a trecut.
ce mi s-a parut interesant este ca din multitudinea de modele existente eu am stiu din start ca vreau un fluturas.
pentru ca ma uit la LA INK si vedeam acolo ca toti cei care veneau sa se tatueze isi justificau alegerea...m-am intrebat ce semnificatie are oare fluturele meu???
si m-am apucat sa caut pe Net...si am gasit...cica semnifica dorinta de a avea copii
anaasta spune:
Ady, cu atata drag si speranta ma gandesc la tine zilele astea, nici nu ai idee...
Cocolyso, cica dimpotriva, rodia e fff buna la fertilitate. Balanta stiu ca a mancat una pe zi la al doilea FIV parca.
Pup toate babutele.
Cocolyso spune:
Si eu de abia astept sa ne vedem toate ''babutele'
Blanche eu imi amintesc de tine de cand scriam la aspirante si credeam cu tarie ca vom avea teste pozitive.....
anaasta spune:
Doamne, Sami, si eu tot fluturas imi doresc, doar ca nu am curajul sa il fac. Si asta tot din cauza de uitat la Kat von D...
5ab1na spune:
Lara citit
cu tot respectul pentru situatie pe care sincer il am dar ai mei embrioni au murit nu s-au tri(di)vizat. mama lor de embrioni. nu-mi mai amintiti please. dar lasa ca gasesc eu leacul. ma face pe mine o moarte de embrion? tare-s curioasa sa vad ce zice KW...
coco poco uite asa nu iau nici eu de buna nici o informatie despre plante, carne si apa. prea sunt bune toate si in alta parte nu sunt bune.
ady stai pe aici pana la injectie?
sami uite vezi cum stau eu in iasi si n-am cora...n-am rodie...
lara nu ma gasesti dincolo. citisem doar zilele trecute. a ramas o fata care a luptat mult cu infetilitatea. si mai este si ala76 care asteapta acum rezultatul cred. dar citisem prin we nu acum recent.
si bine ca mancati toate fructele pamantului. eu n-am nimic in casa acum din capitolul fructe...sa va fie de bine si sa va hidratati
Cocolyso spune:
Ana, asa o fi, nu contest si apreciez toate sfaturile de aici.
Sami, super tare faza cu fluturasul
Al meu nu e colorat, e negru-albastrui si ''am facut pe mine''can 1 an si jum pana sa ma hotarasc, ok, il fac.
Si la mine insa din start am zis ca vreau un soare, cat mai simplu, sa il am pe mana si atunci cand imi vine sa urlu (ca inca nu sunt mama) sa ma uit la el si sa imi transmita caldura si speranta.
In lupta asta cu infertilitatea pt ca nu suntem pe pozitii egale ea, e uimitor ca ne putem agata de orice lucrusor care ne inspira speranta.
miky82 spune:
Lara de aseara am inceput gonal-ul, mai devreme m-am injectat singura si bineinteles nu am facut corect am uitat sa mai las cele 10 secunde ....dupa ce am scos acul au mai curs doua picaturi sper ca de maine sa le fac corect.... tot la Promed fac inseminarea.
Capsuni + limonada am servit si eu mai devreme.
O seara buna tuturor.