Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 14
Lara27 spune:
eu mananc capsuni & mango & nuci, ma cert aiurea si fara rost, pentru cauze din start pierdute la unguroaice si ma gandesc la sabi..
to be continued..
5ab1na spune:
daca se gandeste lara la mine am aparut
iar am de facut o prezentare super explicita si minutioasa:((( si e si cu audienta aleasa...
ady nu mai papa atata ananas. discutau fetele si pe celalalt forum. atragea raluca atentia la ceva chiar zilele astea, dar deja nu mai stiu. am vrut si eu sa mananc ananas dar m-am abtinut pana la urma. papa rodie. ia citeste sa vezi ce buna e. dar nu cred ca gasesti. eu am cautat si nu am gasit. cica sunt numai toamna. totusi tu esti din capitala
in rest va pup, va doresc zile bune si va tin pumnii
lara imi cer iar mii de scuze ca te-am suparat atunci cu PK.
Lara27 spune:
Sabi
termina, woman, cu prostiile, nu m-ai suparat, stii ca tu imi esti draga rau, da? habar n-ai, cat imi lipsesc postarile tale si discutiile cu tine, da? shicanoasele si tachinarile si mistocarerile si ooooffffff....hubby, duminica merge in delegatie la Iasi si era sa sar si eu in masina, sa vin peste tine, te scot la cafea la Copou si vb Ioanei, te bag la training..doar ca se-ntoarce doar sapta' vii' si nah, tre sa fiu si eu prezenta la job..dar, mi-ar fi placut sa-ti fac o surpriza
si eu am zis de ananas, sa stii dar cred ca ady ceteste selectiv..
te gasesc dincolo?? la raluca?? ca imediat ma deplasez, hutza-hutza, doar-doar dau te tine
ai vazut ce a scris Brigit, soro??
biggest hug, just for you
to be continued..
adrianaady spune:
Lara sa stii ca am citit ce ai spus si tu de ananas; dar acum nici punctionata nu-s , mi-am permis sa ma bucur de un ananas copttt asa de pofta mai mult...
Nu mai cred de multa vreme in secrete de acest gen, nici in protocoale perfecte; de multe ori habar nu avem ce anume a facut diferenta de a reusit vreuna dintre noi, asa ca... cu Dumnezeu inainte
Sabina stiu ca e buna rodia pt multee lucruri, se maninca ea cam greu, dar deh ... fruct perfect nu exista sau daca exista pt mine este banalul pepene rosu as manca non stop, zilnic, pina mi-ar crapa burta
samira33 spune:
hello
eu pap cirese maaaari...mi-a adus iubi meu multe cirese.
si apoi a plecat la meci,pe National Arena...pe ploaia asta...deh!!!
ba se gaseste rodie la Cora...chiar zilele trecute am pipait una dint-un morman si ma gandeam daca sa iau sau nu.
samira33 spune:
si astept sa termine masina de framantat si dospit paine mea cu faina integrala,tarate si semninte...s-o bag in cuptor.
Lara27 spune:
Ady sa fie combinatia magica pt tine acum..m-am gandit sa-ti tin companie pana la Ovitrelle..oricum sunt odihnita azi..
auzi, ma gandeam azi ca, tu cred ca esti cel mai mare fan Bio, pe care l-am intalnit/cetit ever..asa frumos pove de ei, ca i se face omului pofta (ai vazut ca i se facu pofta si lui qiao, da?), realmente apreciez pozitivismul tau (mai ales ca m-am lovit de atata negativism la unguroaice, de mi s-a acrit) ar trebui, macar pentru acest devotament, pe care eu il respect, sa te "cadoriseasca" de data asta, cu premiul cel mare..
to be continued..
Cocolyso spune:
Sami, da va arat tatuajul
Este conturul unui soare cu raze, mic cat un banut de 50 bani, pe antebrat, langa incheietura mainii stangisa vedeti cum se uita asistentele la analize.......
L-am facut acum 1 an si ceva, pt mine soarele insemnand caldura, pozitivism, daca nu mi-am facut la 18 ani , l-am facut la 37.
Ady iti trimit cele mai bune ganduri, cineva acolo sus de aceasta data, iti va trimite darul cel mai dorit.
Lara, eu ma declar fan Biogenesis, asa cum a spus si Ady, am gasit acolo intelegere, sustinere si pt mine ei au gasit solutii potrvite si am fost mereu tratata cu seriozitate si crede-ma la ambele sarcini cand am avut pb, am avut sustinerea lor 100%, ceea ce pt mine conteaza (nici o intrebare/solicitare);e ca si intr-o prietenie, cu unele persoane putem fi pe aceeasi unda cu altele nu.
Apropo de rodie, eu am citit mai demult ca are efect contraceptiv, ca nu e recomandata femeilor ce doresc sa ramana insarcinate.
adrianaady spune:
Lara ar trebui, nu-i asa? sa ma cadoriseasca ma refer Eu asa sper sa se intimple Sa stii ca doctor perfect sau clinica perfecta nu exista, asta am inteles-o de mult timp; exista doar un moment bun, o conjuctura norocoasa si citiva oameni care sa isi faca treaba bine
Sa stii ca tocmai azi ma lovi un somn dar asta e ; tre sa fie la 12 ore de la ultima injectie cu merional.
Samira as manca la paine facuta in casa non stop; Sa ai pofta la cirese, nu am mancat inca .