Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 12
miky82 spune:
Maria La multi ani!
Fetele sa nu va suparati pe mine ca nu sunt foarte activa dar chiar sunt paralela la capitolul tratamente, protocol etc, eu va sustin si sunt alaturi de voi toate, va citesc dar nu stiu ce sfaturi sa dau si decat sa spun vreo prostie mai bine ma abtin
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
elenus26 spune:
La multi ani Marie!
Te pup draga mea si sa-ti priasca contzedul de la turcaleti!
pup toata gasca de babe
QiaoBing spune:
samira dupa asemenea procedura, ce mai conteaza un sterilet, acolo ?!? sa treaca si abia astept sa te vad
ady mda, m-a deranjat atitudinea tipei de la receptie si cum ne-a tratat pe mine si samira in comparatie cu cuplul care erau clienti mai vechi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
Qiao tipa aia de la receptie sa fie ultima noastra problema, iti jur ca nu am discutat absolut niciodata cu ea; e o secretara atita tot; pt mine ea nu conteaza f mult .
Ti-am mai zis, cand ai nevoie de informati mai amanuntite imi spui, si detaliem orice vrei tu.
Lara27 spune:
Ady, girls
e vb de miezul de ananas (core), da? ala are bromelain, substanta care "sparge" proteinele presupuse a impiedica implantarea..se incepe de la ET; sucul de ananas si pulpa, pe de alta parte, nu se consuma in perioada preconceptiei si cea de sarcina, pt ca (in cantitati mai mari) dau contractii uterine si pot duce la avort spontan, sangerari, stari de voma, diaree, etc. nu se consuma impreuna cu baby-aspirin, deoarece amandoua au efectul de fluidizare a sangelui, sunt blood thinner-i
qiao, pls, pls da-i de cap postei (pe firul problemei, adik) si keep me posted
miky
to be continued..
miky82 spune:
Fetelor ieri am mers la dr, eco de z3, fuliculi antrali >20, chisturi nu am asa de multe, ovarul drept este marit si este dublu fata de cel stang (pe cel stang am avut endometrioza), uterul arata bine, de ieri am inceput stimulare cu Gonal F cate 75 ui timp de 5 zile dupa care sa ma prezint la eco, voi mai face luna asta o inseminare pana mi se aproba dosarul pentru FIV, nu am mari sperante nici nu stiu de ce am acceptat sa mai fac o inseminare cred ca mai mult de focul sa ma obisnuiesc cu injectiile ....de fapt nici eu nu stiu...., aseara am fost la ei la clinica sa ma invete cum sa mi le fac , iar maine o sa merg ca imi depun dosarul.
Lara27 spune:
miky, mikyshor-puishor, mezina noastra, oare? io tot vreau sa-ti zic ceva, da' nu prea stiu cum..asa ca ma risc si-o spun asa direct, ca mor de mai cetesc f-u-licul..este f-o-licul..cu "o" ca la fiv-oase..m-am gandit ca, acum ca imediat devii fiv-oasa cu acte-n regula (adek, dosar depus si aprobat, desi eu iti doresc sa-ti reuseasca IUI-ul asta, de vreme ce tot te-ntepi) ai vrea sa stii..de gresesc, iertare
acum, termenii medicali fac parte din limbajul de specialitate, mai bine-ar fi fost, nici sa nu stim ca exista f-o-liculi, daramite ce sunt ei, dar, daca tot am ajuns (si) aici..
hai, te pup si sper sa nu te superi, da?
p.s.: bombi, meine Liebe, observi ca se ia, da?
to be continued..
samira33 spune:
aadina,draga mea...poate par curajoasa...realitatea este ca uneori...habar n-am in ce ma bag
qiao,cu asta ma amageam si eu...imi spuneam ca daca stau de buna-voie si suport asa durere...la sterilet ma duc fluierand.
bine...nici nu mai aveam ce face...ca doar nu ramaneam facuta doar un ochi-asa cum m-a intrebat zuza de adriana la tel!!!
adrianaady spune:
Samira mi te si imaginam cu o pleoapa facut si cu una nu am si eu momente de ratacire recunosc
Micky sa fie cu noroc
La noapte la ora 1 pregnyl, punctia sambata la 11.00
am fost placuta impresionata ca aveau notat ca iau exuthirox si metmorfin, zicandu-mi de cand sa nu le mai iau bravo lor
aristica spune:
samiiii esti tatuata
miki unde ai depus dosarul?...desi-ti doresc sa nu mai ajungi la FIV