Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ana, qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao
s-a ratacit doar pe moment, da? ca io am rabdare..sa nu zici ca e irecuperabil, ca mor pe loc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Qiao platesc 6150 ron + eco si analizele ( maxim 200 de euro).
E cea mai buna optiune pe care am gasit-o, stimulare usoara, monitorizare f atenta(analize+eco) transfer in luna si la un pret f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc Brigit, Adriana
Stiti... eu sunt cu panicile, dupa fiecare episod de sangerare, si mai ales dupa asta care a tinut cel mai mult, ca si cand s-ar fi spart un balon ... am mereu emotii sa ii gasesc acolo la locul lor si bine dezvoltati ...

Ari - ce dor mi-e de sucurile acelea, mai ales de rodie "nar", dar cred ca ajung in curand acolo la eco si imi potolesc poftele

Ana, eu oricand mancam ananas, cam il mancam pe stomacul gol ...si poate de asta il simteam asa cum se raspandea prin organism :) Bine... eu si stau si ma analizez... de parca cine stie ce studii as face pe mine ... (uneori ma gandeam sa ma dau voluntar la niste studii pe metabolism/efecte alimente :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lara pe undeva este el, il gasim noi. doar ca imi vine sa dupa ce imi trece, sar pe posta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adriana e tentant. analizele trebuie sa le faci la ei sau nu conteaza ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dap, la ei sau la Medsana. dar sunt aceleasi preturi in mare ca si la celelalte clinici.
Ideea e tentanta, stiu, dar cred e f important cand alegi un medic/o clinica sa o faci cu sufletul impacat ca e alegere ta cea buna, ca vor face tot ce tine de ei pt reusita ta, ca ai cele mai bune conditii. Iti spun asta pt ca ( daca am retinut corect) nu ai fost f incantata dupa prima vizita la ei. Eu una am colaborat f bine cu ei, mereu am obtinut raspunsurile in timp util, faptul ca nu am discutat mereu eu direct cu dr D nu a fost o problema pt mine, stiu insa sigur ca el ia deciziile si stie cazul meu . Oricum la sfarsit voi spune intreaga mea impresie despre cum a decurs toata procedura, si stiti ca sunt obiectiva nu am nici un medic preferat, toti isi fac doar meseria, si imi plac cei care si-o fac cel mai mine pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

m-a duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!!
doare ca naiba tatuajul pleoapei....dar....arata bestial.

va jur ca mi-au curs lacrimile in nestire...in repetate randuri mi-a venit s-o pocnesc pe tipa...de cateva ori i-am dat mana la o parte cu nervi...dar femeia stie ca e cel mai neplacut la pleoapa asa ca a fost intelegatoare.
in stilul meu...m-am ridicat de pe pat plangand si am dat in ras cand m-am vazut in oglinda

daca acum arata asa si mi se pare bestial...dupa corectie nu-mi pot imagina cum o sa arate...ca atunci,dupa corectie capata forma finala si e mult mai frumos ca la prima tatuare....asa a fost si cu sprancenele.

dar pleoapa inferioara nu am curaj sa mi-o fac...ar fi cu mult peste pragul meu de suportabilitate si nu sunt dispusa sa suport chiar atat.
o sa-mi mai fac doar conturul buzelor cu o nuanta naturala.
doamna mi-a propmis ca buzele nu vor fi asa de dureroase.

va pup.
ne auzim pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele

Am vazut ca ati vb despre ananas si am gasit ceva interesant, o sa pun link-ul mai jos, in cazul in care il stiti ignorati-ma.

http://www.amandabears.com/pineapple-core-for-implantation.html

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La multi ani, Maria
Salutare fetelor

Curajoasa mai esti Samira, dar banuiesc ca merita

Mergi la inceput