Scolari de Iulie - August 2004 * (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

aici totul se face in pas de melc... a inceput de anul trecut din clasa a2-a si tot n-au terminat - a durat ceva si am avut probleme la incept , pur si simplu nu pricepea. Si de atunci pur si simplu il intrebam tot timpul cit e ceasul, eu zic sa-i luati usor, o sa il invete. Si .. sa ascundeti ceasurile electronice de prin casa..ca le mai usor sa se uite la ele. Alex fuge tot timpul si acum la microunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik il poarta, cum sa nu
Dar a zis ca are nevoie de un ceas elegant ca ala sport nu merge la tinute elegante ... cred ca voi fugi pe camp.
Alice , undi iejti ???

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eva il stie pe ala cu limbi da se incurca la digital Mani super ideea, pt noi e tarziu acum dar o sa o transmit si eu altora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

individu' al mare a fost luni la dentist. (da, iar si din nou )
am o problema mare cu el - in afar de altele - nu musca cu dintii din fata, cica il deranjeaza. si doi - roade creioanele. dar le roade de zici ca e soarece. cand l-am intrebat raspunsul a fost "ma mananca dintii". va dati seama ce ochi am facut.... asa ca am sunat pretena. si am vorbit si cu altii. facut radiografii, testat, etc... cica pe moment n-are nimic. dar ca se poate sa creasca si sa ii creeze senzatii de disconfort. asa ca in afar de o noua carie mica pe care i-a aranjat-o... n-a primit alt tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany
Alice , undi iejti ???

Mey, pe aici-pe acolosha, cu cercurile pe cimpiile patriei ... sau mai degraba cu barca, la cit ploo in capitala !
Tare de tot asta cu "ma maninca dintii"!!!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

da poate sa roada asa un creion intreg, ca nu pare chiar gustos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai, un creion intreg nu poate. dar un sfert da. si se ciobeste ala, si mai inghite si material din ala colorat de acoperire.. fantastic!!! dentista i-a spus sa rontaie niste fructe, da ce te faci ca pe el il apuca de obicei in ora??? amandoua credem ca si factorul psiho are ceva rol in asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mai mai.. chiar asa sa ne manance dintii? O fi nu zic nu...

Noi stim ceasul de aucum mai bine de un an, eu i-am dat un program TV in mana, i-am aratat un program TV pe net si un ceas de la Ikea in bucatarie si aia a fost, fara mari explicatii. Sincer nu stiu cum l-a invatat, dar stie bine de tot. Mai nou stie si Mircea partial color cred ca pana la anul invata si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox zi mersi ca roade creioane ca Eva roade degete.. a inceput cu unghiile si dupa ce i-am dat cu mult zel cu un lac special pe unghii a trecut la degete o data am prins-o si cu degetul de la picior in gura dupa mine e mai mult psihica treaba, eva roade mai cu spor cand merge la tenis, dans etc si trebuie sa presteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

A mea musca din stilou....am sa fac o poza sa vedeti cum arata stiloul ei....Roxi macar creionul este mai moale decat stiloul
Mani ce fain ca la voi totul se face in ritmul melcului....a mea poarta tot timpul ceas la mana,partea proasta este ca de cand a invatat ceasul nu prea o mai pot fenta cu nimic,dimineatza ma motorizeaza sa nu cumva sa intarzie la scoalaiar dupa amiaza chiar daca nu si-a terminat temele,ma anunta ca i-a sosit timpul sa iasa in parc si isi termina treaba cand vine de afara...

Mergi la inceput