Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Pt lapte, bea ceai de chimen...stimuleaza lactatia, ajuta la ameliorarea colicilor si-i da laptelui un gust dulce...eu numai ceai beau...am renuntat la tot...dar cred ca Sabry s-a invatat si alintata..tati vine tarziu si atunci nu mai stie cum s-o alinte...mai e si buni, care dimineata a invatat-o in bucatarie, la povesti...si Sabry se uita atenta si asculta..nici nu clipeste...iar noaptea..ma rupe!!!!!!
virgi..si aici consumam la pampersi...in 3 sapt am consumat 2 baxuri si 3 pachete de servetele..are scaun la fiecare masa si daca e murdara, facem greva..nu ne place
am reusit sa schimb poza, in sfarsit...
sa-mi spuneti cum le dati protectis...ca ma tenteaza ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Tiiiii ce linisteee, imi tziuie urekile....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ylari care stanga sau dreapta??
Azi mi-a scazut productia de lapte si de frica am bagat intr-o ora o pastila de galofor si 3 cani de ceai.sper sa nu imi plesneasca sanii la noapte ca deja au inceput sa se intareasca.:))) ca numai eu as putea pati una ca asta :)))
Care mai nasteti? am si uitat cum e sa fii gravida:)) burta nu mai am si parca imi e dor de ea un pic:))) dar e mai bine supla..in schimb am obs ca seara ma dor oasele inghinale.Oare de la ce.asa ma dureau si cand eram gravida.Oare is gravida din nou?:)))))))))))))))))))))))))))))) hai ca facem haz de necaz
Virgi si pe mine ma dor sfarcurile...asta e viata.
In sarcina am avut dilema: Cine o zis ca e cel mai frumos sa fii insarcinata ori era beata ori era barbat:))
acu cu alaptarea la fel >Apoi frateeeeee cand l-am pus pe Piti la san prima data imi venea sa il arunc in tavan asa de tare m=-a durut:))) si apoi mi-a facut ragade ,apoi cu furia laptelui o gramada de probleme.Mai citeam pe forum ca vaiiiiii simti cum vine laptele pe teava:)) si ca ai un sentiment de bucurie.Cand simti bre? oi fi eu mai nesimtita:))) ca eu nu simt nik :)) eu stiu ca am lapte ca inghite piti ca nalucu si scoate niste zgomote de zici ca vine foamea din 44.Si bineinteles ii am tare si imi curg dar cu simturile astea e mai greu cu mine:)))
Si mai am o nelamuirre tot cu alaptatul asta ma nauceste:))Toate cartile astea de specialitate zic as: Da-i copilului la cerere de cate ori plange.Poi si atunci dr pediatrii ,aia de familie,aia gine dc toti mi-au spus fa-i program ,invata-l in patut ??cu programul m-am lamurit ca si-l face singur daca nu are mama dementa ca mine:)))
V-am distrat oleaca si in seara asta.
POate nasti Tigruto totusisa nu prinzi 1 iunie:) poooopppppp

Oana cu Bebe Tudor 39 +AMR 2 zileeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Am intrat in rand cu lumea am schimbat poza d ela profil si mi-am schimbat semnatura.Astept sa se trezeasca Piti sa ii facem baitza dar vad ca nu da semne:)doarme de la 7 juma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Onutza, dr astia de care zici is oleaca inapoiati. Fa cum te duce instinctul de moldoveanca cu Tudorel. Pune copilul la san fara sa te uiti la ceas.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Doamne, cat ii de frumoooooos!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Fetelor, noi in seara asta am testat balansoarul si pot spune ca face minuni . S-a linistit pitica de cum am pus-o in el si a adormit cam in 30 min, dar cat a stat treaza n-a tipat deloc... am incarcat si 2 poze pe facebook si picasa Am si eu parte de prima seara linistita de cand am venit acasa

Eu am bagat galactogil si ceai la greu, sper sa se regleze productia de lapte. Oricum azi a papat si golit ambii sani la fiecare masa, dar macar s-a saturat. Doamne Ajuta sa trecem peste etapa asta cu bine!

Nu ati zis nimic de intalnire. Eu si Ioana sigur mergem joi de la 11:00. Si Anxy tot atunci cred ca vine, dar va asteptam si pe voi

Pupam mamicile si burticile. Seara faina si noapte linistita

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ionelu, i-am luat si eu puiului Protectis. Tu cum i le dai?
Eu vreau sa ii dau 5 picaturi/zi, dimineata inainte de prima masa. Am citit ca asa isi fac cel mai bine efectul.

Ma bucur ca balansoarul a dat rezultatele scontate.
Ma bate gandul sa-mi iau si eu unul

Pupicei la burtici!

Deea, cum mai esti?
Tigruta? Mersi pt incurajarile cu alaptarea!

Anitta, pustoaica ta ce face?

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Ellyshor, eu tot 5 picaturi ii dau si mi-a zis pediatrul sa-i dau timp de 2 saptamani, dar eu ii dau la a treia masa, undeva pe la 13-14... nu stiam ca este mai eficienta administrarea dimineata. Eu sunt cam zombie la 5-6 cand mananca pitica prima masa. Abia ma coordonez sa o schimb si sa ii dau Infacolul, dar sa ma mai duc si pana la frigider, dupa care sa il duc la loc, e cam greu. Dar daca asa se zice, atunci fac un efort si o sa ii dau si eu dimineata. Merci de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelu

Ellyshor, eu tot 5 picaturi ii dau si mi-a zis pediatrul sa-i dau timp de 2 saptamani, dar eu ii dau la a treia masa, undeva pe la 13-14... nu stiam ca este mai eficienta administrarea dimineata. Eu sunt cam zombie la 5-6 cand mananca pitica prima masa. Abia ma coordonez sa o schimb si sa ii dau Infacolul, dar sa ma mai duc si pana la frigider, dupa care sa il duc la loc, e cam greu. Dar daca asa se zice, atunci fac un efort si o sa ii dau si eu dimineata. Merci de pont

Da, asa ma gandeam si eu sa-i dau...2-3 saptamani. Oricum, cam atat tine si sticlutza din ce am citit.
Pupicei! Ma bag la somnic ca acusica se trezeste manzul meu

O noapte linistita burticilor si mamicilor!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput