Recomandare casuta papusi
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
Mirella, repet, sa fii pregatita si pentru altele.
Asa am patit noi, am plecat sa-i luam birouas si ne-am intors si cu o bucatarie mare... si cu un mare sac "aprozar"... si cu set de doctor...si cu o masinuta cu telecomanda, Fulger Mcqueen ("Marcuin" cum ii zice fi-mea), cu care se joaca tac-su. Si mi-a fost greu sa ma opresc, dar am facut-o...pana si sotu' s-a mirat!
A! Sa nu te sperii, imediat cum intri o sa vezi ca sunt standuri cu imbracaminte, jucariile sunt in spatele lor. Noi eram gata sa plecam, bine ca am intrebat o tanti pe-acolo...
grigutza spune:
In decembrie m-am tot uitat si eu de casuta de papusi, am rascolit netul si ajunsesem la concluzia ca ar fi buna o casuta KidKraft. Sunt multe modele, care mai de care mai atractive, dar trebuie cautat cu atentie pretul cel mai bun la magazinele online sau poate chiar sa o aduci din afara. Eu am ramas la a doua varianta (voi cauta prin orasele prin care trec in vacanta) si sper sa reusesc sa o achizitionez la un pret bun din timp, pentru a o oferi Craciunul urmator.
grigutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raza de soare Mirella, repet, sa fii pregatita si pentru altele. Asa am patit noi, am plecat sa-i luam birouas si ne-am intors si cu o bucatarie mare... si cu un mare sac "aprozar"... si cu set de doctor...si cu o masinuta cu telecomanda, Fulger Mcqueen ("Marcuin" cum ii zice fi-mea), cu care se joaca tac-su. Si mi-a fost greu sa ma opresc, dar am facut-o...pana si sotu' s-a mirat! A! Sa nu te sperii, imediat cum intri o sa vezi ca sunt standuri cu imbracaminte, jucariile sunt in spatele lor. Noi eram gata sa plecam, bine ca am intrebat o tanti pe-acolo... |
Offtopic:
Raza de soare, care sunt preturile la Dragonul Rosu? De exemplu cat a costat masina cu "Marcuin"?
Raza de soare spune:
Eu m-am indragostit de aceasta http://www.bestkids.ro/p-10071-casuta-papusi-savannah.aspx Are patut cu baldachin...si balansoar... si costa muuuuuuuulttt...
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigutza Raza de soare, care sunt preturile la Dragonul Rosu? De exemplu cat a costat masina cu "Marcuin"? |
Parca 18 lei...ca marime e cat o palma barbateasca (eu am mainile mici ), isi misca ochii si canta.
Cel mai bun exemplu, noi am luat bucataria asta (varianta roz-ciclam) http://bebestore.ro/jucarii/bucatarii/bucatarie-electronica-cu-sunet-palau-toys.html cu 70 lei...e totusi diferenta
mirella10 spune:
Da, cele de la KidKraft sunt in top, eu la asta http://www.jucariidinlemn.com/product/casuta-de-vis_60936.aspx ma gandesc, are 2 paturi (sa-si culce fiecare fata papusa), are si lift dar nu are multe accesorii din astea micute ca cele Barbie de plastic (in bucatarie farfuriute, tacamuri, tort, in baie, pentru pieptanat, uscat si cate si mai cate am vazut). Asa numai masa, scaun, pat mi se pare ca sunt sanse sa se plictiseasca repede de casuta. Daca tot mai apare din cand in cand cate o noua piesa parca altfel sa le tina treaz interesul...
Deci inca nu sunt hotarata... vedeti ce dileme "existentiale " am ...
grigutza spune:
Mie in continuare mi se pare cadoul perfect pentru Craciun! Ma gandesc ca e si perioada in care stau mai mult in casa copii, ca e vacanta, e frig afara.
Toate imi plac de la KidKraft, vad ca tu Mirela te-ai orientat spre una mai colorata, sigur e pe gustul fetitelor.
Am mai vazut la Imaginarium o casuta mare din lemn si mi-a placut atunci, dar 990 ron parca era pretul...cam mult.
_Ralu_ spune:
Eu i-am luat-o pe asta acum 2 ani de ziua ei
http://eichhorn.jucariijucarii.ro/vila-pentru-papusi-din-lemn-dotat-cu-mobila-si-papusa-eichhorn/
...am zis ca dau lovitura, chiar isi dorea o casuta pt papusi...e frumoasa de pica, de calitate...dar fii-mea nu a bagat-o in seama mai mult de o ora...apoi am avut de pe ce sterge praful...in final am demontat-o. :(
In schimb se joaca cu altele micute din plastic, gen casuta floricelelor din Fifi &the flowers, casuta cateilor din pocketville, casuta Hello Kitty...si personajele aferente cat juma de deget.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)