Recomandare casuta papusi

Recomandare casuta papusi | Autor: mirella10

Link direct la acest mesaj

Buna,
fetita mea implineste 4 ani luna viitoare si ma gandesc sa-i cumpar o casuta pentru papusi, dar nu ma hotarasc de care...
Am vazut ca ar fi vreo 3 tipuri :
- cele de lemn, frumos colorate unde incap papusi gen Barbie, dar astea nu au prea multe accesorii in interior, eu as vrea macar dulapior unde sa poata pune hainele papusilor sa aiba...
- cele de plastic cu multe, multe accesorii in interior, cu sunete, etc unde incap papusile Barbie, dar parca e prea mult plastic...
- cele de lemn cu mobilier de lemn, dar papusile sunt unele mai micute tot de lemn
In fine, ma hotarasc foarte greu, si mi-ar prinde bine ceva recomandari de la voi, fetita daca o intreb ii plac toate.
Sau sa mai astept pana sa ii iau, mai am o fetita de 9 luni si sa fie asta un cadou comun pentru Craciunul de la anul de exemplu?

Multumesc mult pentru ajutor si sper ca nu sunt prea penibila cu intrebarea mea dar tot caut si nu reusesc sa ma hotarasc care sunt mai ok...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mirella, eu as lua-o pe cea de lemn pe masura Barbie. Mobila poti s o cumperi si separat. Cele de plastic nu sunt asa de stabile, si daca mai ai o fetita ar putea rezista sa o foloseasca si cea mica. Cele cu papusile de lemn le cunosc si nu prea imi plac, sunt cam butucanoase (zice aici o colectionara de mobila pt Barbie , shhhhhhh).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella10 spune:

Multumec mult pentru raspuns, la stabilitate nu m-am gandit... si ai dreptate din punctul asta de vedere. Referitor la colectionare parca vad ca ma prinde si pe mine microbul, ca prea pierd timpul uitandu-ma dupa casute de papusi si cu 2 fete, am toate sansele ...
Casuta cred ca da, din aceea de lemn iau, dar mobilier de lemn se gaseste mai variat, cu mai multe accesorii? Cel putin prin Romania nu stiu pe unde as putea gasi...

Multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am vazut acum 2 zile in Cora (Sun Plaza) o casuta din plastic de mi-a placut mie, ca mama (fetita din mine suspina deja). E cam la 1 m lungime, din cate am putut sa-mi dau seama si are si accesorii. Dar e si vreo 240 lei.

Fetita mea a primit anul trecut minicasuta piticilor, cu Alba ca Zapada si 1 pitic (restul, a zis nasa ca vin anul asta). Varianta respectiva e +/- 100 lei si are farfuriute, lingurite, chestii mici, mici...pe care noi multe le-am pierdut. Dar si acum e foarte incantata de ea. Am incercat sa pun linkul, nu merge...intra pe magazinuldejucarii, e varianta rosie.

Si...la multi ani!
Anul asta o sa ii luam noi, parintii, casuta de papusi din aia de gradina. Am vazut varianta capsuna, mare, la 300 lei.

Mergi la inceput

Iti dau un pont: mergi in Dragonul Rosu, e acolo o hala imensa, "Lumea Jucariilor", in care gasesti tot ce vrei...si ce nu vrei (doar sa ai bani in plus ).
Sunt mult mai ieftine decat in magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Avem si noi casute, mari, medii, mici si foarte mici . Cel mai mare succes il au cele mici si foarte mici...

Una din cele "de succes" e cea a Albei ca Zapada de care zice si Raza de Soare, si inca vreo 4 mici-mici de la Giochi Preciozi. Am vrut si eu sa cumpar o casuta din lemn si mobilier separat (din magazine cu preturi rezonabile tip Dragonul Rosu) dar am observat ca totusi copiii nu pun prea mare pret pe material, chiar prefera plasticul colorat fistichiu fata de "decenta" lemnului.

Avem un set de patut-balansoar si scaun de masa pt papusi din lemn, albe, bijuterii ca executie, dar fi-mea se joaca prea rar cu ele ca sa zic ca au succes. Dar imi placusera mie

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Copii vor fii incintati de cele de plastic colorat, e clar. Dar casuta de lemn poti sa o decorezi. Fie pictat, fie lipita inauntru cu hirtie de ambalaj frumoasa. Poti sa tiparesti ferestre si usi la imprimanta. Iar subtil, poti sa ii faci educatie estetica (cum om fi crescut noi fara o mare de roz si mov?). Mobila de lemn frumoasa pt Barbie am vazut f rar. Cine se pricepe la bricolaj si are pe cineva care se pricepe sa taie un pic lemnul, poate sa faca mobila f frumoasa.

Si eu copil fiind ma jucam cu ce era mic mic, iar pausile alea mari de la Ardeleanca stateau si se plictiseau untr-un colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

de mare succes iarasi este un set de constructie a unei casute, tip lego duplo (cu caramizi mai mari), cu hello kitty Aia e all time favourite pt ca poate lua multe forme, apar anual si mici accesorii care nu costa mult (20-30 lei) si sunt compatibile cu orice set Lego Duplo, deci poti improviza orasel, gradina zoo, santier, in functie de ce set duplo aveti sau place copilului.

www.brothers-brick.com/2010/04/01/hello-kitty-duplo-news/" target="_blank">asta e

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Apopos de ce ne place noua, fetitelor mari...

A fost nebunia cu papusile Cleopatra Stratan...am dat 140 lei atunci, abia asteptam sa se joace cu ea... fi-mea n-avea 1 an... e mult spus s-a jucat; insa a stiut s-o "picteze" cu pixul pe fata, spre disperarea mea. M-am jurat ca nu-i mai iau jucarii asa de scumpe...DAR...

Apoi, cand a facut fi-mea 2 ani, am cautat de-am innebunit o papusa Aradeanca, fix cat ea de mare (am vrut eu sa aibe o papusa clasica si sa stie cat era la 2 ani). Intr-un final am gasit...la librarie. Super frumoasa, are un mecanism interesant, daca o tii de mana dreapta, paseste...

Stiti cat s-a jucat cu ea? Sa zic o ora? E mult... Acum sta cuminte intr-un colt, am grija s-o sterg de praf si sa-i schimb rochitele.

Nu mai spun de colectia de copii Barbie (gata cu originalele!), cumparate si primite...

Concluzia la care am ajuns: tot alea mici si foarte mici sunt mai interesante.

Mergi la inceput

Raza de soare, sa ma vezi pe mine si pe sot cit stam in magazinele de jucarii si ne facem planuri ce ne-ar place sa isi doreasca juniorul. EU sper ca va dori castelul Harry Potter si castelele medievale de la LEGO, sotul spera la masinute teleghidate si masinutze Carrera. Si juniorul de joaca cu unicornii aia mici si uriti cind merge la nepoatele mele, asa ca semnele sunt bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella10 spune:

Am facut greseala sa ma uit pe youtube dupa casute si m-am imbolnavit. Au unele fetite niste casute de papusi ... vreau si eu... Sa tot ai mereu cate ceva de completat la ele, o parcare, o piscina, macar o masuta, o paturica ceva ...
Si eu sper sa isi doreasca si fetele mele, ca asa sa dau o groaza de bani pentru ca imi plac mie, nu se merita. O sa merg prin Dragon poate gasesc ceva mai micut si mai ieftin si daca vad ca are succes o sa fac o investitie mai mare, caci eu sincer visez asa la o casuta pe juma de perete in camera lor.

Mergi la inceput