LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am trimis o poza pe mailul comun cu o rochie despicata rau. Mentionez ca spatele este complet gol, se prinde finut intr-o esarfa bluza la spate.Toate rochiile mele de ocazie de dinainte de Eva cam asa erau, cu despicaturi maxime si spatele gol.Imi place ft tare ideea de fusta pana in pamant, problema e ca nu-s suficient de skinny pt ea, si ma tem sa nu par grasa in asa o combinatie. Monn, bluza e ft finuta, intr-adevar, dar crezi ca imi vine?Gina, eu nu am venit cu nicio sugestie pt ca orice as spune eu mi se pare banal pentru stilul tau. Iar eu tocmai asta apreciez la tine, faptul ca stii foarte usor sa iesi din banal, si mereu combini ingenios piese vestimentare. Mie imi lipseste aceasta imaginatie. Dar ma gandesc si daca imi vine o idee bunicica, iti propun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mi se par foarte tari ideile Gazei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Gianina, merci mult.
Circul, stiu unde e ca e aproape de noi. Dar anul trecut era problema cu biletele. De doua ori am incercat sa iau dinnainte si mi s-a spus ca s-au vandut toate. Era nebunie cu grupurile. Dar vad ca tu zici de altul, nu cel de stat. Zici ca gasesc direct daca ma duc in ziua cu spectacolul? atunci ok. Mai stii cum se numea? aveau si animale?

La Tandarica vreau neaparat sa ajung sau la Creanga, la astea cu cat timp inainte trebuie sa iau biletul?

Oricum, daca mai ai in plan distractii de gen, v-am insotii si noi, asa ca sa nu ne uiti. Pupici Micsunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sincer, la cit de scindura e mulatra si la ce ditai femeia sint eu, mi-ar sta bine cu asta?

http://www.3suisses.ro/ro/shop/produs/femei/promotii/sfarsit-de-colectie/final-de-colectie/salopeta-alexandre-vauthier-marimi-de-la-34-la-46/74403-1-35148.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gaza, ginsim la fel: eu am anul viitor intilnirea de 20 de ani si, la scoala, voi merge in uniforma O probez, anual, de 19 ani incoace. Si freza mi-o voi face ca atunci (tot un soi de bob).
Anul acesta, insa, dint doar "sotia Absolventului" "Evenimentul" pentru "apartinatori" va incepe la ora 17 (dirigentia, o au dimineata).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Multumesc, Ina. O sa il citesc maine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Oki.
Sper sa nu ti se para la fel de "amuzant" ca si cuscrei pentru ca eu am pus link-ul "pe bune".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cuscra, acum mi-am dat seama ca te-ai fi putut simti jignita/ amarata ca ai pus un link si eu l-am comentat asa de grosolan Te rog sa ma ierti Nu mi s-a parut amuzant, mi s-a parut cam exalatat si periculos in afirmatii, adica era un fel de mesaj "nu va mai vaccinati copiii/ nu le dati medicamente, stati la soare", de-asta m-am indignat , ca era asa de simplist pusa problema, ca vitamina D "is the answer to everything"
In rest, desigur ca nu neg proprietatile si beneficiile vitaminei D! Da' nu vad nici unde e conspiratie, ca doar toti doctorii spun de beneficiile ei.
Eu cu soarele sunt in tabara "anti" si "pro-creme de protectie", adica oricum ne dam cu atatea creme/smacuri, anti-rid, hidratante, pt. peeling etc etc, nu vad cu ce-s mai nocive astea de protectie, mai ales cele fara parabeni, eu numai de-alea iau.
E drept ca mie de mica nu mi-a placut soarele in sensul de a sta la plaja, cred ca v-am mai zis ca maica-mea era ca o shoparla, ar fi stat toata ziua intinsa la soare iar eu muream de plictiseala/caldura/inconfort.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gianina, cum is ciorapii care inlocuiesc chilotii?
Fetelor, cum stati cu slabeala? Io mizerabil, desi nu am calcat pe laturi!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Vreau sa va impartasesc o frustrare: ma necajesc ca ba ma ignorati, ba nu ma luati in serios, cind va cer sfaturi legate de tzoale NU STIU INCA / cu ce sa ma imbrac la Intilnirea lui Jambo. Va rog sa va dati cu parerea (si pe cele care va considerati nepricepute intr-ale modei); eu consider important felul in care esti perceput din afara si, poate, citind sugestiile voastre, o sa gasesc un punct de plecare, un "altceva" (cum zice Anamarianme) la care eu nu m-as fi gindit; in ceea ce ma priveste, cum imi cunosc preferintele, am intrat intr-un cerc vicios si rotesc cam aceleasi stiluri si vreau si eu ALTCEVA! Ajutati-ma, rogu-va.

PS. Caut link cu ce m-am gindit eu.
PPS. Scuze fetelor care mi-au facut deja propuneri si va astept cu altele noi

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Buuun, intai sa dezleg un mister: de cand n-am mai intrat eu pe DC, vad ca va ocupati cu participatul la evenimente! Chiar toata lumea cauta chestii de imbracat?! Sau e ceva mai special, acum...

Deci... eu cand vreau ceva mai special, apelez la:
- machiaj
- coafura
- accesorii
In rest, nici nu mai conteaza ce porti!

Dar, ca sa zic ce imi trece prin cap in materie de tinute mai... altfel:
PENTRU INALTE:
- o salopeta foarte vaporoasa, care sa fie poate foarte bufanta. aici poti sa bagi accesorii la greu!!!
- fuste luuuuungi, poate un pic de trena, dar cu imprimeu ca sa fie fun&chic in acelasi timp, cum zicea Monn, asortata cu cea mai finuta bluza din lume
- o fusta scurta (neagra!), camasa barbateasca, cravata, sacou, si, evident, joben! Daca lasi tocurile inalte acasa, te-ai chinuit degeaba!

PENTRU DOAMNE MICI SI DRAGUTZICI:
- pantalon scurt (poate dantela), sacou saten + tocuri
- rochie scurta cu un sacou barbatesc, complet neutru care sa o acopere ca lungime (maneci ridicate, rochita din cel mai finut material ever)
- sau aia cu blugii

Mie in general mi-e foaaarte frica de penibil. Deci, eu, de obicei dezbrac vitrine! Alea de la Nissa... in mod frecvent! Daaar, la coafat, machiaj si accesorii... G RULES!!!

Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Buuun, intai sa dezleg un mister: de cand n-am mai intrat eu pe DC, vad ca va ocupati cu participatul la evenimente! Chiar toata lumea cauta chestii de imbracat?! Sau e ceva mai special, acum...

Deci... eu cand vreau ceva mai special, apelez la:
- machiaj
- coafura
- accesorii
In rest, nici nu mai conteaza ce porti!

Dar, ca sa zic ce imi trece prin cap in materie de tinute mai... altfel:
PENTRU INALTE:
- o salopeta foarte vaporoasa, care sa fie poate foarte bufanta. aici poti sa bagi accesorii la greu!!!
- fuste luuuuungi, poate un pic de trena, dar cu imprimeu ca sa fie fun&chic in acelasi timp, cum zicea Monn, asortata cu cea mai finuta bluza din lume
- o fusta scurta (neagra!), camasa barbateasca, cravata, sacou, si, evident, joben! Daca lasi tocurile inalte acasa, te-ai chinuit degeaba!

PENTRU DOAMNE MICI SI DRAGUTZICI:
- pantalon scurt (poate dantela), sacou saten + tocuri
- rochie scurta cu un sacou barbatesc, complet neutru care sa o acopere ca lungime (maneci ridicate, rochita din cel mai finut material ever)
- sau aia cu blugii

Mie in general mi-e foaaarte frica de penibil. Deci, eu, de obicei dezbrac vitrine! Alea de la Nissa... in mod frecvent! Daaar, la coafat, machiaj si accesorii... G RULES!!!

Distractie placuta!

Mergi la inceput