LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cine mai da o cafea? Asa ca, dupa pranz...mai slabuta

Am nevoie de ajutor. Am o nunta saptamana viitoare si nu am idee cu ce sa ma imbrac. Mai nasol e ca nu am chef de clasicele rochii de ocazie, si vreau ceva mai non conformist. Mi-am luat blugi skinny (n-as fi zis in viata mea ca pot arata bine in asa ceva) albastru electric si m-as imbraca cu ei . Glumesc, desigur!
Dar astept sfaturi mai iesite din comun, pls! Multumesc anticipat!

Eu zic ca niste blugi skinny cu niste sandale (foarte!) inalte si o bluza mai elaborata... pot face senzatie. Daca optezi si penrtu o cordeluta tip palarioara sau niste accesorii care sa ia ochii... poate te fura pe tine, in loc de mireasa!
Daaar... daca nunta e de seara, poate fi gresita alegerea! Daca e de zi/dupa-amiaza/pana la lasatul noptii... why not?!

Aaaaa, si neaparat poseta plic!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Daaa, uite-asa ceva asteptam, Georgiana!! Mi se pare foarte tare combinatia propusa de tine, problema e ca nunta e de seara, la restaurant (nu cine stie ce fitos, dar totusi restaurant). O sa fie plin de rochii satinate si doamne cu coc in par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aceeasi problema o am si eu. Am 2 rochii de zi - una colorata, una neagra - si niciuna nu-i prea „tzol festiv”. Ma rog, sper sa ma primiti in grup si asa

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MONN, dar pana la urma cum ar trebui sa fie tinuta la botez? Ca eu il vad ca pe un eveniment de zi, festiv, dar totusi de zi. Eu am doua tinute in minte, ambele sunt rochite de vara, una mai vaporoasa si mai colorata, alta mai "serioasa". La incaltaminte sunt semi in pom, nu am sandale adecvate, dar nici resurse sa le iau, asa ca ma descurc cu ce am.

Mami de minune mica

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

In cazul asta... nush ce mai ai tu prin dulap, dar tre' sa existe o rochita dragutza in care sa te simti bine!

Am vazut o tinuta draguta la o nunta de anul trecut: fusta lunga plisata (Nissa) cu o bluza faina. Eu iti pot trimite, daca te tenteaza ideea, o bluza crem de dantela finuta-finuta, nici n-am purtat-o de finuta de ce si ar merge traznet, zic eu, cu o fusta lunga visinie si niste accesorii... vintage.

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Daaa, uite-asa ceva asteptam, Georgiana!! Mi se pare foarte tare combinatia propusa de tine, problema e ca nunta e de seara, la restaurant (nu cine stie ce fitos, dar totusi restaurant). O sa fie plin de rochii satinate si doamne cu coc in par

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monn, da' de ce ai tu impresia ca daca hainele noastre tie ti-ar fi mari, ale tale noua nu ne-ar fi mici? Suna ft bine bluzita aceea de dantela, pui o poza? Cu fusta lunga nu ma vad, dar adaptez Rochite dragute prin dulap am, dar vreau ALTCEVA. Inca sunt in cautare de acel altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...acum...nu prea ma pricep eu la tinute...dat sfaturi ... prin urmare trec la subiectele mele favorite

...o singurateca isi cauta stapan....
si m-am gandit sa v-o arat si voua.....
PS:editat link
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fac o pauza si stau la o poveste cu voi

Si eu m-am razgandit iar in privinta tinutei , aseara am gasit o rochie care nu am apucat sa o port dar imi vine ff bine, e de zi dar ma simt tare bine in ea, cum sa vad ce pantofi gasesc ca la mine si asta e un mare bai
Am mai primit niste rochite fff dragute azi si abia astept sa le probez sa vad cum vin, pana la urma gasesc eu ceva

Anamariame, eu pun la bataie pt tinuta ta un top de bumbac negru cu paiete

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ana-Maria, am trimis poza pe mailul comun. N-am purtat-o niciodata. Din cauza marimii.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Vreau sa va impartasesc o frustrare: ma necajesc ca ba ma ignorati, ba nu ma luati in serios, cind va cer sfaturi legate de tzoale NU STIU INCA / cu ce sa ma imbrac la Intilnirea lui Jambo. Va rog sa va dati cu parerea (si pe cele care va considerati nepricepute intr-ale modei); eu consider important felul in care esti perceput din afara si, poate, citind sugestiile voastre, o sa gasesc un punct de plecare, un "altceva" (cum zice Anamarianme) la care eu nu m-as fi gindit; in ceea ce ma priveste, cum imi cunosc preferintele, am intrat intr-un cerc vicios si rotesc cam aceleasi stiluri si vreau si eu ALTCEVA! Ajutati-ma, rogu-va.

PS. Caut link cu ce m-am gindit eu.
PPS. Scuze fetelor care mi-au facut deja propuneri si va astept cu altele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, ti-e leni sa-ti auto-incropesti o noua sedinta foto si sa ne pui si noua 2 poze?

Anamariame: imi place mult propunerea lui Monn (mi-e ciuda ca zice ca ea nu se pricepe!) de a purta o fusta/rochie maxi; consider ca merge cu buclele tale si fata angelica dar daca, de ex, e putin transparenta sau crapata pina...unde vrei tu e in tandem cu un soi de indrazneala pe care nu o scoti la iveala in fata oricui.

Mergi la inceput