LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza!
articolul lui "anatolbasarab" ar fi credibil daca nu am ajunge iar la teoria conspiratiei si la big pharma care vrea sa ne saraceasca tinindu-ne bolnavi si la...vitamina D este mai buna decit vaccinurile. Cum mama ma-sii de au existat epidemiile de poliomielita, cind nu exista lumina artificiala si lumea statea si muncea in soare...!

Altminteri, sunt absolut sigura ca vitamina D "e buna" si necesara organismului, ca altfel nu am sintetiza-o si nu ar exista in corpul uman. Sunt perfect de acord ca mai sunt multe mistere de dezlegat legate de echilibrul fragil din organismul nostru, si ca exista in noi multi "constituienti" carora nu le-a fost elucidat rolul si actiunea (cel putin nu pe deplin).
Si eu mai am o problema cu cremele astea de protectie solara. Oricit de nociv ar fi soarele, nu este nociv din clipa in care rasare pina in clipa in care apune. Dar cum sa am incredere in toate chimicalele alea e intins pe piele....brrr! Nu stiu, mie imi provoaca repulsie, sincer, le folosesc numai la mare, intotdeauna combinate cu ne-statul la soare dupa 10.30 sau inainte de 17, si nu le intind de la 7 dimineata ci asa, mai pe la 9... apoi, imediat ce am plecat din soare, spalate si eu si fiica-mea cit mai temeinic. Dar v-am zis eu ca-s mai ciudata, ca nu-mi plac nici cremele de corp sau de fata....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Bina ai revenit Georgiana!

Super ideea cu "taraba virtuala". Eu una nu stiu daca am haine care sa se ridice la anumite standarde, dar putem incerca sa vedem ce iese. Am avut cand am facut curatenia de mutare, am dat haine cu eticheta, pantofi noi in cutie, etc., dar acum nu prea mai am, trebuie sa mai treaca timp

Nu am citit subiectul cu alaptatul, presupun ca face referire la acea coperta mult mediatizata din Times, cu copilul de 4 ani cocotat pe scaunel la sanul mamei. Sincer, alaptatul pana la 4-6-7 ani mi se pare usor exagerat. Nu am nimic cu cine alege sa faca asta, foarte bine ca are rabdarea si determinarea necesara. Nu comentez referitor la efectele asupra psihicului si dezvoltarii copilului, ca nu sunt in masura. Referitor strict la acea coperta, mi se pare marketing pur si cred ca face un mare deserviciu celor care vor sa promoveze alaptatul, subliniind inca o data in ochii celor care deja cred asta, ca mamele care alapteaza peste 1-2 ani sunt niste ciudate. Eu daca eram in locul femeii respective alegeam o alta metoda prin care sa imi promovez convingerile. Dar asta e doar parerea mea

Referitor la vitamina D, nu am citit articolul, dar chestia asta cu cat este de nociv soarele mi s-a partu mereu o exagerare. Cum iarasi mi se pare o exagerare sa spui ca nu avem nevoie niciodata de medicamente sau de creme, de orice fel. Eu cred ca in toate cheia este echilibrul.

O zi frumoasa sa aveti!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

io am de ridicat o statuie pt Monn, la cita rabdare ingereasca avu ea cu mine

monn, merci

alaptat pina la 4 ani... 10 ani sau pina la faculta, eu zic pas de fapt mie mi s-a parut f ok pina la un an, apoi nu aveam chef ca fie-mea sa ma caute pe la tzitzi in public. Desi am terminat alaptatul pe la noua luni si juma, ea ma cauta pe la tzitzi in public acum, deci nu cred ca are de-a face una cu alta, ci ca e doar descoperirea unei parti a corpului

sale ... io nu mai am ce baga ca le-am dat toate la tanti care vine sa faca curat.

azi e ultima zi la valcea miine ajungem in bucuresti unde avem niste zile destul de incarcate. luni o luam din loc de tot. am avut o vacanta mareee si frumoasaaaa, dar cam scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata, fetelor.

Ada fotomodleul si pe Briseis

eu as sta la soare toata ziua, sa dorm efectiv, insa nu la mare, clar intre 11 si 17 niciodata, nici eu, mai ales cu copil acum..

Cred ca tot echilibrul sta in alimentatie, stilul de viata, sportul, miscarea si mediul in care iti desf activitatea , astea sunt secretele unei vieti mai bune, un organism sanatos si imun la boli/raceli/virusi.
Cancerul mai e si genetic sau se dezvolta din faza de embrion, nu stiu sa dau explicatiunea stiintifica, atunci cand o iau razna cromozomii...ceva de genul.

E adevarat ca si stresul sau problemele duc la tot felul de nebunii si anomalii, asa ca n-as da vina nici pe soare suta la suta, sau nici in cealalta parte nu as pica sa nu folosesc nimik de protectie solara, sau cel putin iarna pt ten, corp, cand frigul isi face de cap, sau nici solarul nu-l vad minune, doar dc esti fotomodel si trebuie

Mama de cand si-a descoperit hepatita C, luata in urma dialiezei de acum 20 de ani, de atunci de cand a aflat de virus, a tinut regim ff strict,ca la carte, lunar isi urmareste valorile si mereu o iau razna, in functie de stresul si problemele acumulate, dc ar fi dupa mancare ar treb sa fie in parametrii normali...

LA punctul D- adevarul il vad la mijloc, stiu ca erau discutii cu vigantolul dc il mai dam, mie dr mi l-a recomndat pt Ari, insa nu i-am dat, am omis, am uitat
Cu alaptarea sunt total pe langa sandale, insa al al doilea dc o fi, vreau sa nu ma las batuta si sa alaptez cat mai mult...sper sa pot, creed ca tine si de mameloane, eventual Ilinka ne dai PM-uri si ne spui niste tip-uri, vezi ca vb serios

Ieri pe cat se prevestea o zi buna, pe atat de kkcioasa a fost dupa-masa, ca seara sa ne revenimpizza, plimbare in oras pe jos, noi 3 ff dragut, n-am mai facut asta de uncar de ani, am probat si nsite fuste faine, ca vreaus a schitez o tinuta pt aniversarea de 20 de nai de universitate
Plus ca am un stomac efectiv idiot, am niste sensibilitati de zici ca sunt insarcinata in 5 luni, desi rosioriii sunt pe trecute
nu am putut sta decat cu capul pe geam, cum stau cainii,la un coleg in masina, de acasa si pana la sv,avea 2 parfumuri de masina absolut ff tari, de am zis ca lesin
o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata, fete dragi,

Pina apare Novus, hai ca fac eu cafeaua; cam saracacioasa dimineata asta pentru ca eu nu am "extra" decit mere

Ma bucur ca vom avea "afacerea noastra" Sa adormim copiii si putem bea pentru asta

Va multumesc ca-mi raspundeti la toate "problematicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato- Fa o vizita rapida si la Primaria Sectorului 1 si o sa vezi ca te lumineaza cu certificatul. Tantile de la Valcea nu-s ele la curent cu toate.

Noi sunt in perioada aia cu gaura neagra.Cireasa: se pare ca vine niste apa de "sus" la un vecin si instalatorul blocului a descoperit ca ar fi de la noi, pentru ca muncitorii nu ne-au fixat cada cum trebuie si siliconul din jurul ei e, de fapt, impermeabil, etc, etc..asigurari, nebunii. Faza e ca plangerea a venit de la et 1, iar aia de la 2 sunt plecati si nu stim, daca avem ceva de facut si pe la ei. Si mai avem si alte minuni. Asta ca sa-mi justific lipsa.

Pisigria- Sunt alaturi de tine din tot sufletul si imi pare atat de rau ca n-am fost aici, cand ai avut nevoia cea mare. Fetele au fost insa extrordinare (ca intotdeauna), iar voi, dupa socul initial, pareti a va limpezi. Vestea aparitiei unui copil in viatza unui cuplu e intotdeauna bulversanta, asa ca si dilemele sunt normale. Mereu ne punem intrebari, daca o sa fim la inaltime ca parinti, daca..., daca...Nimeni nu e perfect, putin au copii la varsta potrivita, la momentul oportun, etc. As vrea safiu mai mestera in vorbe, dar mla invart in jurul generalitatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

Cafea, sunt la a doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna dimineata,

Cafea, sunt la a doua!

Pe vremea asta, cred ca nici o galeata nu m-as trezi

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Sunt prinsa azi in milioane de hartii, asa-i daca de maine sunt libera

Inapreda, multam de cafea !!

Sunt prin zona, mai arunc cate un ochi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Chato- Fa o vizita rapida si la Primaria Sectorului 1 si o sa vezi ca te lumineaza cu certificatul. Tantile de la Valcea nu-s ele la curent cu toate.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

hmm, crezi? nu-s daca mai am timp...

Mergi la inceput