Nasterea la Arcadia - Iasi (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

NICO, mie imi suna a dintisor ...rabdare si incearca sa ii dai ceva sa roada sa se mai calmeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

salutare

unde gasesc in iasi magazine pentru gravide ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Nico, noi am avut asa perioade fara nici un dintisor.

Viatainroz: Premaman, HV street, Biosfarm, IANA si internet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Salutare!!

D'le am ajuns sa nu mai am timp de net

Lena la multe lunite ptr scumpetea de Maia de la D

Iulia sa va fie de bine petrecerea, asteptam sa ne povestesti cum s-a descurcat cavalerul

Nico perioada cu rosul de zici ca iese dintocul tine muult si bine, acum depinde de la bebe la bebe, in cazul meu s-a mai domolit cand a iesit primul, acum il asteptam pe nr 5 si a inceput sa bage din nou mana in gyrita, aku e mai dureros ca se capseaza

Scuze daca am ratat ceva dar is pe fuga rau de tot, ma bag akusica la recuperat

Mergi la inceput

Multu Claudia !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LA MULTE LUNITE BEBLINEI MAIA !Dar ce domnisorica avem noi ,e f cocheta !
Nu am mai intrat de cateva zile ca am fost ocupata ,am avut musafiri ,petrecerea ,iesiri prin oras .
La petrecere a fost ok ,ANDREI a dormit in galagia din sala ,spre marea mea surprindere ,s-a trezit pe la 3 dimineata cum face si acasa si a vrut titi ,cei de la sala nu au avut sa-mi puna la dispozitie o camera unde sa alaptez si eu ,asa ca am alatat in baie ,ca trebuia sa ma dezbrac de tot de rochita
Petrecerea a fost la ORANGE CLUB ,in CUG ,mancarea a fost apreciata ,am avut bufet suedez ,nu prea am reusit sa adun invitatii pe ringul de dans pt ca in ziua aceea a plouat putin si se racorise afara si era asa de bine de stat afara pe terasa ,si nu le-am dat voie sa fumeze in sala pt ca erau vreo 5 copii mici pe acolo ,asa ca au avut inca un motiv in plus sa stea afara ,dar eu m-am simtit bine ,am dansat ,a ffost bine !
Cauza varsaturii lui ANDREI de acum cateva zile cred ca a fost ca a mancat prea mult ,asa ca am renuntat la ai mai da lapte si dupa masa de la ora 14 ,prin urmare avem urmatorul program :dimineata pe la 6 lapte ,pe la 10 un castronel de mar /para rase si atat la 14 un castronel de pireu si niste apa printre si atat ,la ora 18 lapte ,pe la 21:30-22 lapte si pe la 3 dimineta iar putin lapte si dimineata o luam de la capat .
Lui ANDREI cred ca-i mai iese un dinte dar nu vad unde si nu ma lasa sa-i pun degetul in gurita ,i-am luat CALGEL ieri ca nu se mai putea ,stiu ca parerile sunt impartite in privinta acestor "metode de calmare " dar imi era asa de mila de el
Sa vedeti ce am mai patit ieri ,aseara ,am vrut sa iesim cu nasii copilului in oras (ei sunt din BUCURESTI ) si am vrut sa-i ducem intr-un loc mai special ,asa ca am auzit noi ca undeva pe la BREAZU e un loc frumos numit LA CASTEL ,asa ca am zis hai sa vedem cum e ,m-am super enervat cu drumul care e VARZA ,am ajuns acolo ,vai ce frumos ,am facut poze pe afara ,am intrat ,ne-am asezat la o masa si am asteptat 30 de minute fara sa ne bage nimeni in seama ,ne-am enervat si am plecat ,si am ajuns tot la VANATORUL ,si a fost f frumos ,am avut si muzica faina ,am si dansat ,ANDREI a dormit in carut , na cam asta .
poop la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Salutare la toata lumea!
Ce liniste e pe aici, toata lumea e ocupata cu diversificarea , cu plimbarile.

Spunem si noi cu intarziere La multe lunite domnisoarei Maia si bebe
Ioan Gabriel

Iulia sa va fie de bine petrecerea!
O zi frumoasa si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Multumim de felicitari !!!

Iulia, petrecareti sunteti... nasol cu baia... nu era o camera de hotel. eu as fi mers intr-o masina :D
Eu nici nu vreau sa ma gandesc la alaptari asa rare, de cand a dat caldura mananca si mai des... si mie imi place :)
Noi inca nu mancam nimic, doar inchidem gura. pana acum am incercat: dovleac, dovlecel, morcov, pastarnac, patrunjel si atat. Mai pun telina si ardei rosu la fiert, dar nu le pasez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Ce liniste pe aici ,cred ca toata lumea e la plimbare
Ieri am incercat sa-i dau lui ANDREI BRANZA CALCICA si nu i-a placut ,si-a facut greata ,azi am facut pauza i-am dat carnita in pireul delegume ,mai fac maine o incercare cu branza ,daca iar reactoneaza la fel cred ca o sa incerc cu branza din piata de la tarani.
Lena era mai comlicat sa ma duc intr-o masina ca trebuia sa ma dezbrac de tot de rochita ,nu prea aveam aces la titi ,plus ca mi-am pus un sutien normal ,nu pt alaptat ,care trebuia indepartat si acela ,cemai o intreaga aventura dar ne-am descurcat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Lena asa am patit si noi....ia o pauza de legume si treci pe fructe, la cuptor/abur/crude poate ai noroc. Apoi revii la legume si adauga si ceapa la fiertura,eventual o rosie mica sau un strop de zeama de lamaie.

Iulia fa branzica tu mai mami! Eu fac asa: 200-300 ml lapte Dorna eco bio la care adaug daca am iaurt de casa 3 linguri,sau daca nu cu zeama de portocala sau de lamanie, E super buna branzica nu becs ca aia calcica.Adaugi iaurt sau zeama de lamaie cand fierbe laptele apoi se alege si-l pui intr-o strecuratoare sau ce vrei tu si pofta buna bebe Andrei papacios!

Noi tot morocanosi suntem o mai fi vreun dintoc habar nu am. Am luat ieri si pasta de dinti ca doar cu periuta de dinti nu are farmec, e asa un scump cand il spal pe fata deschide gurita .

Sapt viitoare mergem la dr pediatru sa mai detaliem odata schema de diversificare si sa vedem daca ne da acceptul ptr balaceala.

Aveti idee unde gasesc in merele nostru oras scutece de balaceala si casca ptr bebe?

Pupici la toata lumea!!

Mergi la inceput