Nasterea la Arcadia - Iasi (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neata!

Eu toata iarna am avut 23 gr in casa si l-am tinut pe bb cu body maneca lunga si pantalonasi cu botos...
De cand cu caldura si cu faptul ca nu pot sa aerisesc dimineata ca doarme( in sensul sa tin geamul deschis la 6 dimi sa intre aer mai rece, nu ca nu deschid geamul), si nici la aer conditionat nu prea pot sa dau drumul stam ori in body scurt ori la peleul gol.
Duminica am fost in Copou, bb doar in body si o pereche de pantalonasi scurti, in timp ce urcam ma uitat cum sunt imbracati copii, soc si groaza ,toti aveau blugi, ploverase, fesuri.. ....zic valeu stupid mum am imbracat copilul subtire,am mai vazut o singura mamica cu o fetita doar cu rochita,recunosc ca se cam uita lumea ciudat la noi,important e ca bebe sa se simta bine.

Anul trecut in vara se vorbea de lotiuni antitantari ptr bebici, din pacate am uitat cum se facea ...daca se poate sa-mi reimprospatati memoria

O zi racoroasa va doresc si plimbari frumoase cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

neata fetelor cu nelipsita cafea, noi ne-am trezit la 11
in leg cu imbracamintea..de sosete am uitat sa zic ..alaltaieri i-am datsoseste si papuci tip botosei f subtiri..cand am ajuns acasa si i-am scos sosetele erau umede si piciorusul era f fierbinte saracutza..am strans toate sosetele si la revedere cu ele, cel putin ziua. ieri am iesit doar in botosei, la fel, piciorusul fierbea in ei cand am ajuns acasa si i-am scos. la revedere si cu ei, de azi caut sandalute si imi mai trebuie body tip maieu pt stat in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Hello,mamici!:*
Nu am mai intrat de cateva zile pt k sambata am avut cumatria la bebe. A fost superrr si bebe al meu a stat toata noaptea cu noi la sala, cumintel. Am un copil de nota 10:D
Mamici, eu am o "problema". Bebe nu primeste deloc suzeta si sta toata ziua cu manutele in gurita. Oare deja il mananca gingiile? K am auzit si varianta asta. Am mai auzit k sunt la farmacie chestiute de cumparat sa le rontaie el, dar oare nu e prea mic? La voi cum a fost?

Va pup si o zi super!

Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

simonik,nici a mea nu a primit suzeta niciodata,i-am dat-o de mica dar refuz total.eu m-am bucurat de asta, nu prea o agreez.
cu manutele in gurita..cam la varsta asta,2.3.4luni majoritatea bebeilor fac asa,dar daca te poti uita in gurita sa vezi gingiutele poate afli de e de la dinti. la noi nu erau dintii..pur si simplu eraui delicioase manutele,degetele,pumnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Simo si la noi cu degetelele a fost show mare, ii placeau la nebunie, la un momentdat era asa de aspru pe maini de credeam ca o sa si le roada si cand se insoara, la noi au fost de la dinti, uneori si de placere, niciodata de foame.
Poti incerca sa-i oferi ceva, sunt la farmacie de ros dar la noi nu au avut succes, sau carti din astea de material care au la capatul paginii ceva de plastic, nu stiu cat tine la varsta lui in mana, dar poti incerca.
Peste cateva luni o sa fie de domeniul trecutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

simo nici la noi nu a avut succes suzi.am avut vreo 4 modele in functie de material.nu le-a acceptat.abia cand au in ceput sa apara dintii se mai juca cu ele.jucarioarele de ros sunt grelute acum pt bebe.nici nu prea au prezentat interes pt claudia.manutele le-a tinut in gurita dar dupa o perioada le-a 'lepadat' si pe ele.i-au placut in schimb niste cheite mari de plastic.a fost prima jucarie indragita si pe care a reusit sa o tina in manute. Ai sa ai un party boy daca a stat cumintel la petrecere!
Apropo de dinti noi asteptam dintisor nr 7 sa sparga gingiuta.drept urmare baby'girl nu prea papa.azi a reusit sa faca cativa pasi singurica.HAPPY HAPPY HAPPY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Fetelor , apropo de imbracaminte nu ma supar deloc :D.La mine e mai racoare in casa ca nu bate soarele decat putin dimineata, avand un bloc in fata f f aproape.Azi am incercat sa o tin putin fara sosete si i se cam racisera piciorusele si abia am scapat de fornaici la nas.Oricum de aseara dupa baita am renuntat la maieu si i-am dat doar un body cu maneca scurta si o bluzita subtire deasupra.si pantalonasi of course :D. Si cadn ma gandesc cum imi propusesem chiar inainte sa nasc sa nu o cocolosesc prea tare si acum.....
Simo, si a mea a avut momente cand isi sugea degetele si suzeta nu o voia nicicum, dar acum gata cu degetelele si suzeta doar la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Deci Dariusik al meu nu e singurul care isi mananca manutele:D. Eu zic k poate sunt si mai moi manutele decat suzeta si mai la indemana.
Noi mai avem pb cu stranutul. Ink mai stranuta si are mucusori in nasuc, ii aspir odata la 2-3 zile nasucul. Doctorita a zis k nu e racit. Sper sa fie asa.
Noapte buna la bebici!

Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Cum ati sarbatorit 1 mai?
Camelia daca asa ai invatat fata de mica de acum mergi asa in continuare sa nu raceasca daca renunti la hainute mai ales ca zici ca avea piciorutele reci.Stii cum ii invatam de mici asa ii avem si mai ales daca si tu ziceai ca esti friguroasa...normal cei mici ar trebui sa aiba cu un strat de haine mai mult ca noi.Asa spune la carte.In practica e alta treaba...Daca si tu stai in casa in tricou si cu o bluza deasupra si te simti confortabil la 23 grade si nu ti-e cald inseamna ca si gaza ta e ok cu 3 straturi de hainute.
Noi am fost la o petrecere si am fost vedeta serii in loc sa fie sarbatorita in centrula atentiei
Manute in gurita si degetele si noi am molfait.Nici la noi suzeta nu e un accesoriu "must have".A zacut vreo cateva luni in tarcul cu jucarii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

STIATI CA, daca sunt aplicate corect, lotiunile solare:
SPF 15 ofera protectie 93% impotriva razelor solare UVB
SPF 25 ofera protectie 96% Impotriva razelor solare UVB
SPF 30 ofera protectie 97% impotriva razelor solare UVB
SPF 50 ofera protectie 98% impotriva razelor solare UVB
SPF 100 ofera protectie 99% impotriva razelor solare UVB

Mergi la inceput