Nasterea la Arcadia - Iasi (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut

Multumesc de urari !!!

Klau, pupam pe David sa treaca peste experienta aceasta negativa.
Bine ca ai avut pile si ai rezolvat repede
Batic era la mogaldeata dar nu stiu daca mai au...

Iulia, pai da calciu e doar in lactate? Ce fac bietii vegetarieni ? :)))
Si eu sunt curioasa de proba suptului... eu credeam ca am trecut de asta... ca se face doar la bebelusi :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Alt copil mort din cauza medicilor, o fetita moarta in urma administrarii de paracetamol injectabil...in ce lume traim ? nici nu mai stii ce sa crezi, in ce doctor sa ai incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Da si mie mi-a venit sa rad cand a zis de proba suptului dar am zis sa o incerc si pe asta ,ce am de pierdut? ,cantarit inainte de alaptat si dupa ,chestia ca ANDREI nu prea mai sta linistit pe cantar
Despre rahitism mi-a zis ca i se pare nu stiu ce la cosu 'pieptului ,ca e cam infundat sau asa ceva ,si ca fruntea e nu siu cum mai proeminenta ,nu mi-a dat sa fac anliza pt D3 ,de la ea putere mi-a zis sa maresc doza ,dar nu cred ca e mare scofala de la 3 la 4 picaturi si oricum stiam ca doza se ajusteaza in timp ca se da pe kg /corp
ANDREI are 8 kg la 8 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Da si mie mi-a venit sa rad cand a zis de proba suptului dar am zis sa o incerc si pe asta ,ce am de pierdut? ,cantarit inainte de alaptat si dupa ,chestia ca ANDREI nu prea mai sta linistit pe cantar
Despre rahitism mi-a zis ca i se pare nu stiu ce la cosu 'pieptului ,ca e cam infundat sau asa ceva ,si ca fruntea e nu siu cum mai proeminenta ,nu mi-a dat sa fac anliza pt D3 ,de la ea putere mi-a zis sa maresc doza ,dar nu cred ca e mare scofala de la 3 la 4 picaturi si oricum stiam ca doza se ajusteaza in timp ca se da pe kg /corp

Iulia, te intreb cum ti-a spus sa faci proba tocmai pentru ca doar *cantarit inainte si dupa masa* e o instructiune toal lacunara si nu inseamna mai nimic daca nu ti-a povestit exact ce si cum sa faci. Recomandarea de proba a suptului se face cu instructiuni... Deci.... alte informatii despre asta ce ti-a dat? Ce sa-i comunici la urmatoare intalnire?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Iulia, te intreb cum ti-a spus sa faci proba tocmai pentru ca doar *cantarit inainte si dupa masa* e o instructiune toal lacunara si nu inseamna mai nimic daca nu ti-a povestit exact ce si cum sa faci. Recomandarea de proba a suptului se face cu instructiuni... Deci.... alte informatii despre asta ce ti-a dat? Ce sa-i comunici la urmatoare intalnire?

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Sunt chinez !
pai nu mi-a dast nici un fel de instructiuni ,doar mi-a zis sa fac proba suptului ,ea a presupus ca eu stiu
dar eu in afara de cantsarit inainte si dupa ,nu stiu alte instructiuni ,ar trebui sa mai stiu ceva ? daca stiti zicetimi si mie ,va rog !
In fine ,ma-m jucat aseara cu cantarul si imi da o diferenta de aprox 120 gr (inainte si dupa alaptat )

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Sunt chinez !
pai nu mi-a dast nici un fel de instructiuni ,doar mi-a zis sa fac proba suptului ,ea a presupus ca eu stiu
dar eu in afara de cantsarit inainte si dupa ,nu stiu alte instructiuni ,ar trebui sa mai stiu ceva ? daca stiti zicetimi si mie ,va rog !
In fine ,ma-m jucat aseara cu cantarul si imi da o diferenta de aprox 120 gr (inainte si dupa alaptat )

ideea e ca trebuie facuta cantarirea in aceleasi conditii ( deci cu scutec chimbat inainte de prima cantarire) pe acelasi cantar in acelasi loc pe aceeasi pozitie inainte si dupa fiecare masa ( sau gustare, sau tocaiala, sau orice) si se face suma. Se repeta cateva zile si trage o concluzie.... asta pe scurt, asa

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Sunt chinez !

ideea e ca trebuie facuta cantarirea in aceleasi conditii ( deci cu scutec chimbat inainte de prima cantarire) pe acelasi cantar in acelasi loc pe aceeasi pozitie inainte si dupa fiecare masa ( sau gustare, sau tocaiala, sau orice) si se face suma. Se repeta cateva zile si trage o concluzie.... asta pe scurt, asa

pai asa am facut ,l-am schimbat de pampers chiar inainte de a-l pune la titi si imediat dupa aceea ,cred ca l-am pus in aceeasi pozitie ,ca sta in fundulet ,i-am dat un pix in mana ca sa-i distraga atentia ,ca sa se opreasca cantarul ala la o cifra ,sa nu aiba fluctuatii ,am imprumutat cantarul de la o vecina pt cateva zile ,4-5 sper sa fie de ajuns
azi de ex , a papat 400 ml lapte pana la ora asta .ml vorba vine ,ca la cantar eu masor grame de fapt ,dar na ,cam asta ar fi

Mergi la inceput

Pai schimbi scutecul numai inainte de prima cantarire, apoi cantaresti, apoi alaptezi, apoi iar cantaresti si nu te mai atingi de scutec :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si Hristos s-a inaltat!

Iulia da complicat mai e...bun ca are rabdara Andrei, al meu.......nu sta nici 5 sec intr-un loc

Au venit si restul analizezelor.........IGe a venit mare rau de tot deci suntem pe teren alergic,asta inseamna cred eu noi testari gen praf, polen si ce-o mai fi,adica sa-mi caut alergolog si punga mea e cam goala
Fe e intre limite, la limita inferioara, o sa mergem sapt urmatoare la pediatru ptr interpretare.

Copilul meu plange seara ceva de speriat, cand il pun pe pat sau la tzitzi urla de parca-l pun pe spini, oare sa-l doara burtica sau tot dinti?

A devenit fan dormit pe burtica si rupe cu dintii tot,inclusiv ata rosie de la mana, se taraie precum rama, deh greu funduletulsi daca se poate sa stea numai in picioare

Mamicile care luati Cerazette o intrebare....cred eu ca din cauza stresului mi-a venit ceva menstruatie, e ceva maro ,putin, intrebarea e trebuia sa-mi vina daca iau pastilele astea? Pana acum in cele 7 luni de cand le iau nu am avut nici o sangerare,nimic.
Am cautat si nu prea m-am dumirit si nici sa sun dr nu am chef ca trebuia sa merg luna trecuta sa-mi fac Papanicolau si control si nu m-am dus din lipsa timpului

Iulia, Corina e greu fara tati,nu-i asa,las ca azi e joi si maine gata saptamana

Lena ce face Maia? papaceste sau tot la stilul vrabie

David cum are 6 dinti, daca ii dau mar ,musca cate o bucata de ma ia cu rece la coloana, stau cu ochii ca pe butelie, imi este frica si nu reusesc sa mi-o inving, m-am speriat la inceput si uite ca nu-mi trece, stiu cu increderea mai multa in bebe, dar la mine nu functioneaza

O zi frumosa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

CLAU, ne descurcam binisor, kiar eram curioasa ce ma fac cu casa, copil si una bucata catel,e ca un test..dar suntem ok . iesim afara de 2-3 ori pe zi, cate 2 sau 3 ore, apoi in casa papam si somnik,mai fac de mancare , stau cu okii pe ea cand fuge prin casa..trece timpul.
ESTELINA ,LA MULTI ANIII, sa fii sanatoasa si papacioasa . sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput