Nasterea la Arcadia - Iasi (39)
Raspunsuri - Pagina 11
LenaC spune:
Bam, nu e pt mine aparatul.
Dada la multi ani si de la noi
Claudia, da.... ca vrabiuta :P
se poate sfecla rosie? de unde morcov nou?
Nu stiu dak sunt la selgros, tu ai gasit?
Tipa care vrea sa cumpere e din bucuresti
LenaC spune:
Alexa, bine ai venit.
In cazul meu nu a fost nimic de genu. I-au facut niste analize suplimentare dar pentru ca erau cateva la limita si a costat vreo 15 ron in plus.
sa ne dai datele daca vrei in listuta, ca o sa fac un capitol nou .
Simonik21 spune:
Melise, noi am facut vaccinul de la stat si multumim lui Dumnezeu nu a facut febra si a fost bine. Acum fiecare mamica cum crede si cum sta cu banii k am inteles k sunt cam scumpe sa le cumperi.
Alexa, eu am nascut natural, nu mi a facut nimic in plus nici mie nici baietelului, am fost f multumita de ei si nasterea costa 2500lei si cu cardul am platit 2400lei, chiar mai putin. Am auzit si eu pareri negative, dar cine stie poate copilasi au avut probleme sau cv.
Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
bam98 spune:
Buna Lena,
Aici e un link cu aparatul, pe net vad ca e 99 lei, http://www.pronat.ro/magazin/aparat-iaurt/1126--aparat-iaurt-hapax-verde.html,dar daca faceti comanda la unul din nr urmatoare il luati cu 60 ei:0257-230019, 0745-522-990, 0744-261035 sau email la hapaxami@yahoo.com
Vad ca se paoet face iaurt (cu acest aparat)si din lapte din comert, si din lapte praf, si din lapte de soia..O sa incerc sa fac iaurt din lapte de comert si va spun ce a iesit
Mamica Estelei , 24.mai 2011
La acest numar am facut comanda 0744261035.
claumarcoci spune:
Salutare si de la noi!
Am crezut ca am gresit, eram ieri la pg 23 si ma gandeam la cap nou si aku pg 11, nu inteleg
Noi am fost la controlul de 8 luni, si avem fix 10 kg si 75 ce, ne-am ales cu o lista de analize deoarece bb D tocmai facuse alergie, avea umflat un ochi, intai am crezut ca-i chior de somn, dar s-a dovedit ca nu era chior de somn
Maaama ce costa analizele
Imi place din ce in ce mai mult de dr pediatra, cica nu exista Fe dat profilactic, ca putem face mai mult rau decat sa prevenim,mai bine analiza ...tre sa merg sa intep piticul
Aaa cica telina e alergena in cazul DA, la noi nu a fost cazul, e pe dos, nici o masa fara telina
Dada parca nu ai zis ce a ales dra sau scuze daca nu am retinut
Mai vb , toate cele bune si spor in toata
oiyoy spune:
Clau felicitari!eforturile tale de mama sunt pe deplin rasplatite...sa-ti fie flacaiasul sanatos si esti cea mai 'avuta' .dimensiuni aprox avem si noi la un an 11kg, si 74cm dupa masurile noastre.azi Claudia a mers singurica de cateva ori.eu o tineam de hamuri doar in cazul in care se dezechilibra...work in progres
Of legat de vaccinuri citesc de vreo 2zile niste inf care ma nelinistesc legat de ele.poate eeusesc mai tarziu sa postez linkul
DadaIna spune:
Nu am zis clau pentru ca nu i-am taiat motul acum.Il taiem la cumatrie care o sa fie luna viitoare.Am ales sa facem cumatria mai tarziu pentru ca e petrecerea ei si decat sa doarma in cosulet toata noaptea si sa nu stie ce se petrece, mai bine danseaza si se joaca si ea cu confetti si baloane.Am amanat momentul pana merge bine pe piciorusele ei, alearga si danseaza
Ieri ne-a mai aparut un dintisor si se zareste si cel de-al 8-lea
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy Clau felicitari!eforturile tale de mama sunt pe deplin rasplatite...sa-ti fie flacaiasul sanatos si esti cea mai 'avuta' .dimensiuni aprox avem si noi la un an 11kg, si 74cm dupa masurile noastre.azi Claudia a mers singurica de cateva ori.eu o tineam de hamuri doar in cazul in care se dezechilibra...work in progres Of legat de vaccinuri citesc de vreo 2zile niste inf care ma nelinistesc legat de ele.poate eeusesc mai tarziu sa postez linkul www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia |
Multumesc
LA MULTI ANI Claudia!!! sa cresca in continuare frumos si sa va bucure fiecare clipa
Asta cu vaccinurile e , ma bag si eu la documentat maine