BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile ref la co prenatal.
Kytana, merci de site, o sa-l devorez un pic mai incolo.
Pana una alta am vbt cu seful sa lucrez mai mult de acasa, in cazul asta n-as mai fi asa de stresata cu prenatalul dar sa vedem daca se concretizeaza pana la urma ceva.

Danett imi pare rau de sperietura si sper ca sunteti ok in continuare. Eu la 38 sapt am cazut tot asa naspa, dar nu pe burta ca am avut inspiratia sa ma arunc intr-o parte. si am si nascut la scurt timp dupa.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, aveti grija de voi. Noi o sa ne inhamam la un drum lung. Azi a cerut lapte. Mie înc#259; nu mi-a venit , sper ca de maine da. E foarte mic Nectarel. Cel Putin mie ASA mi se pare.maine sper ca va fi mai bine si cu durerile de la cezariana. Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica
Abia cand se termina postnatalul faci o cerere la angajator sa iti suspende (nu inceteze) contractul de munca. Cu decizia angajatorului iti depui dosarul la primarie pentru concediul ingrijire copil (cel de 2 ani).
25+

Muraturica merci de raspuns , pe mine ma chemat sa fac cererea de incetare a contractului de munca pana intru in prenatal .

Pe 29 Mai intru in prenatal ... pe 22 Mai ma chemat la HR pentru incetarea contractului de munca .

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele, aveti grija de voi. Noi o sa ne inhamam la un drum lung. Azi a cerut lapte. Mie înc#259; nu mi-a venit , sper ca de maine da. E foarte mic Nectarel. Cel Putin mie ASA mi se pare.maine sper ca va fi mai bine si cu durerile de la cezariana. Va pup pe toate.

Ada

ADA , ai reusit sa-l vezi azi pe NECTAREL ? Sa-l pupi si din partea noastra

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

dannett : ghinion total ai avut cu cazatura, iti doresc sanatate multa !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Dannett ,imi pare rau pentru intamplarea nefericita

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Laura eu stiam ca incetarea contractului se face cand intri in cic, adica dupa prenatal. Am sa intreb si la noi la hr . Eu voi intra in prenatal de pe 1jun si fetele de la hr mi-au zis ca este un fel de medical cu un anumit cod. Ada imi pare bine ca ati trecut peste prima zi. Bafta cu laptele.

28+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna seara,burtici!Eu spre rusinea mea nu am putut s-o vizitez pe Ada intrucat am asteptat dr la Polizu vreo 2 ore si jum si nu puteam sa plec de teama sa nu ma caute,intr-un final a sosit,mi-a citit analizele si de urgenta m-a trimis la Institutul de Hematologie ca era mai aproape de Polizu,decat Fundeni.....am plecat in graba,ca eram si singura,nu stiam unde e acest Institut,pe cine intrebam avea parerea lui,intr-un final am luat un taxi,apropo nici ei nu stiau unde e acest institut,si intreband pe drum,l-am gasit dupa o jum de ora,era relativ aproape de Polizu,oricum nu era de mers pe jos,cum ma sfatuise un gardian..Am ajuns acolo cu analizele si d-na de la informatii ca sa zic asa,m-a luat la urlete si acuzandu-ma ca vin in 30 de sapt cu analizele astea proaste si ca la ei nu e spital,e ambulatoriu si a jignit dr de la Polizu,in fine i-am zis ce trat iau si mi-a urlat in fata ca e apa de ploaie.Eram asa de obosita,nebauta,nemancata de dimineata,nervoasa ca mi-au iesit prost analizele incat nu am avut puterea sa ripostez.Ca ea nu are ce sa-mi faca ca abia in iunie e loc liber si ca din cauza analizelor eu pot sa si nasc pana atunci,imi venea sa plang.Intr-un final,m-a trimis la o asistenta sefa sa-mi dea tratament,desi pe trimitere scria control de specialitate.Dna asistenta sefa a fost finuta,mi-a explicat ca e o anemie hipocroma si trb sa iau acid folic 15 mg pe zi si mi-a marit doza de fier,a fost multumita de trat pe care il iau,ba chiar s-a aratat bucuroasa de dr care ma urmareste la Polizu,mi-a zis si ce sa mananc.In cocnluzie,fiind sarcina gemelara ei ma mananca cu totul,ca sa ma exprim asa.D-aia nici nu asimilez kg in plus,nu m-am ingrasat ca micutii iau ei tot.La urina si urocultura stau bine,multumesc lui Dumnezeu.Si cu toata alergatura si stresul asta,nu m-am mai putut intoarce la Polizu s-o vad pe Ada,oricum i-am explicat situatia.
Cam asta a fost vizita mea la dr azi.Peste o luna voi repeta iar aceste analize si la control cu ele la Institut.
Hai ca m-am intins......va pup,sanatate si ma bucur ca atat Ada cat si bebelusul sunt bine.Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, ma bucur ca ne dai vesti despre voi .
Intr-adevar aveti un drum lung in fata voastra pana te vei vedea cu puiul acasa, important este sa creasca bine si sa recupereze puiutul grabit.
Fireste ca e micut acum, imi inchipui ce e in inimioara ta cand il vezi. Ai putut sa-l atingi, sa-l tii de manutza? Am inteles ca e foarte important ca prematurii sa fie atinsi constant, sa simta caldura mamei sa ii reconforteze.
Eu am un verisor care a fost nascut prematur avea 1.1-1.2kg la nastere. Tin minte cum ni-l arata matusa mea de dupa geam, o mogaldeata infasata. E greu in momentele alea sa ti-l imaginezi om mare. Acum e un flacau de 18 ani inalt si bine facut.

Fetelor eu nu am rezolvat inca, cu concediul, e o incalceala aici de nu va inchipuiti cu concediile medicale. Isi paseaza de la unul la altul raspunderea care sa plateasca. Angajatorul ma trimite la normele muncii, la asigurari, asigurarile la somaj pe caz de boala (nici nu stiam ca exista asa ceva), medicii iti semneaza ce vrei tu dar asta nu te ajuta cu nimic. Acum trebuie sa sun la somaj.
Daca nu ajung la nici un rezultat, nu am incotro si intru in prenatal de la 1 iunie, dar nu ma avantajeaza pt ca, asa cum am spus, imi scurteaza durata concediului de dupa nastere. Si nu mi se pare drept ca, cele care nu au nici o problema in sarcina, sa beneficieze de tot concediul posntatal, iar cele cu probleme sa fie nevoite sa-si ia din el inainte. Dar ce sa fac...

Dannett, imi pare rau de ce ai patit, cum ai putut mama draga sa cazi exact pe burta, ai alunecat sau cum? Oricum daca bebe misca normal si inima etc sunt ok....bine ca a trecut, dar sa fii mai atenta, da? Nu ne mai da si tu emotii, ca ne-au ajuns sperieturile de zilele astea.
Hai sa stam toate cuminti ca sa ajungem la termen fara probleme.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna seara fetelor.
Ada ma bucur pt.vestile bune, incearca sa stimulezi un pic lactatia, eventual roaga o asistenta sa te puna la pompa electrica pt.a desfunda canale si a verifica daca a venit lapticul.
Fleur a fost cu noroc ziua de azi?
Danett bine ca nu ati patit nimic, sperietura treb.sa fi fost groaznica.
Laura, Ned voi vorbiti de suspendarea contractului de munca, cand sunteti in cic, nu?

Mergi la inceput