BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
michelle1981 spune:
Capitol nou
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu
ARUBA spune:
Ada, ma bucur enorm pt Nectarie ca e pe drumul cel bun! Ai apucat sa il tii in brate pana acum, sau trebuie sa stea mereu in incubator?
Va imbratisez pe amandoi!
Fetelor eu sunt in sarbatoare ca e ultima zi la birou, am asa putin emotii cand ma gandesc ca nu stiu cand si daca voi mai reveni, e ft greu de spus acum, mai ales ca vreau sa fac si al doilea bebe la diferenta mica de primul, numai Dumnezeu stie ce se va intampla mai departe. Ma asteapta o etapa cu totul noua si parca ma apuca si nostalgia, ca nu stiu cand au zburat cei 5 ani de cand am terminat facultatea si m-am angajat aici.
In fine, trec peste nostalgiile mele, de saptamana viitoare ma apuc de cumparaturi pt bebe. Am fost aseara in Mall Baneasa si am tras iar o sesiune de window shopping, m-am delectat cu hainute frumoase si toate cele dar ca de obicei nu am cumparat nimic. Am sentimentul ca primul lucru pe care il cumpar trebuie sa fie fff special, sa il aleg impreuna cu sotul si sa il pastram sa i-l aratam fetitei cand va fi ea mare. Asa ca mai astept pana gasesc EXACT ce caut.
Au aparut ciresele pt cele care poftesc, eu de ieri am mancat incontinuu, sunt ft bune!
29+
ioana3110 spune:
Muraturica
6 pe zi iei daca ai de-ala simplu strain ca are concentratie slaba.
Eu iau Magneziu forte cu vitamina B6 - romanesc si ala trebuie doar 1 pe zi ca e forte
eu iau de la inceputul sarcinii. ajuta uterul sa se relaxeze
am pupat fetel si abia astept sa ne vedem si cu ADA sa-l "udam" pe Nectarel
Citat: |
citat din mesajul lui muraturica Multumesc de raspunsurile prompte. Dr. a zis ca e ok sa iau. Laura, 6/zi? Wow, mie mi-a zis doar 1. In fine, sper macar sa ajute cu contractille si sa ramana colul asa. 25+ |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Roxy
apropos de cedat bancii publice de la Fundeni, ai aflat ceva? ca prietena mea trebuie sa nasca zilele astea si ar vrea si ea sa le doneze...
Citat: |
citat din mesajul lui roxypuy bun venit anca! e si azi un sf nectarie, insa al nostru este pe 9 noiembrie - sf nectarie taumaturgul de la eghina oricum, oricare ar fi, important este sa-i ajute lui BB Nectarel sa creasca mare ali - felicitari pt BB grasunel eu m-am interesat de cel stem si am ajuns la concluzia ca este o chestie de marketing. nu s-a demonstrat inca utilitatea in cazul autotransplantului, au succes mai mare la alti primitori. dr meu mi-a spus ca nu vede utilitatea drept pt care nu o sa recoltez, insa as vrea sa le donez bancii publice de la fundeni macar sa fac un bine altcuiva (ma interesez sa vad care e procedura). Roxy 29+ |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
kmy_black spune:
buna piersicutelor!!!
va citesc de knd ati inceput odiseea, de altfel am incercat sa o incurajez si pe verisoara mea sa se alature voua(valy_mary78) dar nu a mai intrat de la creearea odiseei!!!(cred ca atatia ani de asteptare au facut-o intr-un mod aparte "egoista" cu piersicutza ei, sau mai bine spus secretoasa)
este si ea mandra purtatoare a unei piersicute in
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!