Biogenesis Fertility Center -35
Raspunsuri - Pagina 7
ella28 spune:
Ady eu iau doar Aspenter si asta a fost tratamentul indicat si de la Fundeni. Si nu as ramane fara nimic, mi-e teama.
+12s
Cocolyso spune:
Ella FELICITARI!
Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!
Ma bucur ca a venit minunea si in viata ta!
Cu greu imi gasesc cuvintele pt voi 2 fete dragi mie, tu si Ady!
ella28 spune:
Gata Coco , te-am bagat in agenda!!! Multumesc mult pentru incurajari. Recunosc ca e o minune de la D- zeu pentru care ii voi multumi o viata!
+12s
catalina2307 spune:
ela28 - de cand asteptam sa faci publica informatia pentru a face si la tine modificarea fericita :).
Sarcina usoara in continuare, sa fie bine. Fetita, baiat ? :D
Daca doreste cineva 300u gonal (valabilitate 27 zile, penul este desigilat) va rog sa ma contactati pe pm.
catalina2307 spune:
Si ca sa raspund la intrebari nepuse, ei bine nu este gonalul meu, nu am facut fiv desi ma gandesc destul de serios :)).
Va pup si numai bine.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Si ca sa raspund la intrebari nepuse, ei bine nu este gonalul meu, nu am facut fiv desi ma gandesc destul de serios :)). Va pup si numai bine. Catalina |
Te draga mea
ella28 spune:
Catalina se pare ca are putza. E cam devreme sa fim 100% siguri pe ce ne arata eco dar... stii ca eu asta imi doresc , deci eu sunt fericita cu ce este acum
+12s
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Many-la tine m-am gandit in primul rand :)))))))). Pup Catalina |
nu te suspectam, parol, insa ma intrebam pe unde sunteti si imi raspundeam ca probabil in vacanta in Grecia
imi place insa tare mult ca te gandesti ca Anastasia sa mai aiba fratiori.
pupici