Biogenesis Fertility Center -35
Raspunsuri - Pagina 5
bombi spune:
Nu inteleg ce vrei sa spui cu vezicula vitelina dubla. E mai mare decit normal, sau sint doua??
Daca embrionul nu e vizibil la o dimensiune a sacului gestational mai mare de 18 mm, e motiv de ingrijorare. Sper sa nu fie cazul, ci doar sa fi avut ovulatia mai tirziu, iar virsta sarcinii sa fie mai mica.
Si ar fi bine sa repeti si ecografia, nu doar beta.
Iti tin pumnii sa fie bine!!
QiaoBing spune:
nucea si eu zic sa repeti ecografia, eventual chiar pe un alt aparat. e posibil sa fie o sarcina neembrionara, cu ou clar. beta poate sa creasca din cauza ca placenta in dezvoltare secreta hormon de sarcina (HCG). Embrionul de capul lui nu poate fi ... pe undeva. Iti tin pumnii sa nu fie asa si sa ai o sarcina normala si fara probleme.
luca2008 spune:
Aditzu drag FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!!!!
Am vrut sa-ti spun si personal.Poate reusim sa ne auzim zilele acestea.Sa ai o sarcina usoara si la termen!!!!
Te imbratisez cu mare drag!!! PS Sa sti ca sunt nasa de profesie:)))
catalina2307 spune:
nucea - imi pare rau ca raspund cu intarziere.
La 6s nu numai ca embrionul este vizibil dar ar tb sa se depisteze si activitate cardiaca. Fiind o sarcina obtinuta natural este destul de dificil sa stii cu exactitate varsta gestationala.
Din cate situ eu Bhcg-ul este secretat de sacul gestational nu de catre embrion.
in cazul meu, la cea de a doua sarcina pierduta beta a stagnat timp de 4 saptamani desi fatul crestea si avea activitate cardiaca insa din pacate sacul gestational nu mai crestea.
Daca ar fi fost o sarcina obtinuta prin FIV si ai fi stiut cu exactitate ca sarcina are 6s insa nu se vizualizeaza embrionul as fi spus ca nu este o veste buna. Fiind o sarcina naturala inca sunt sperante desi vezicula vitelina dubla - banuiesc ca te referi la dimensiune - nu este o veste incurajatoare......
nucea08 spune:
multumesc pentru raspuns din pacate ceea ce am simtit si anume ca s-a oprit din evolutie mi s-a confirmat prin beta care a scazut,nu ne asteptam la o sarcina mai ales ca nu mai sunt tanara si ne luptam ca multe fete de altfel pentru copii,de multi ani si acum ca s-a oprit din evolutie ne-a terminat psihic ne-am bucurat deja ne faceam planuri dar nu a fost sa fie va doresc sarcini usoare si copii sanatosi
QiaoBing spune:
nucea imi pare rau de pierdere. din pacate varsta nu ne ajuta. si eu am ramas insarcinata natural la aproape 41 de ani cand ma pregateam de fiv, dar s-a oprit la 7 sapt, am trecut de la extaz la agonie si eu si sotul. ne-am revenit, ne-am mobilizat si de atunci ... inca incercam.
mirela2 spune:
doamne am trait s o vad si pe asta
FELICITARI adriana, bv bv bv,
ma super bucur pt tine
sarcina usoara mamicule