Biogenesis Fertility Center -35
Raspunsuri - Pagina 18
Arianna_M spune:
Ajynx.....imi pare rau ,cuvintele sunt de prisos.
sunt sigura ca data viitoare o sa fie bine.
Cata....merci @
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)
Arianna_M spune:
Ajynx.....imi pare rau ,cuvintele sunt de prisos.
sunt sigura ca data viitoare o sa fie bine.
Cata....merci @
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)
filipac1979 spune:
salutare la toata lumea.
ma bucur ca s-a mai animat forumu nostru, chiar daca nu numai cu vesti bune dar asa cum se zice tot raul spre bine. oricm sunteti toate niste luptatoare si sunt sigura ca o sa va impliniti visele pana la urma.
eu week-endul asta o sa ajung la bucuresti si mi-ar placea sa trec pe la clinica sa salut gasca inimoasa si minunata. stiti cumva daca vin domnii dr. greci week-endul asta?o sa sun si la maria dar am zis ca intai va intreb pe voi.
va pupam
mbadaran spune:
Hello!
E bine ca s-a mai animat topicul nostru...o asteptam pe Arianna sa ne dea o veste buna luna asta.
Este clar, in primavara facem ravagii: elly, ajynx, mady si eu... cine stie...poate mai apar fete sa ne tina companie.
Diancic: pupici pentru bebelusi...ce faci? ai burtica mare mare?
Cata ti s-a simtit lipsa...acum esti iertata , data viitoare o sa te chemam din timp sa ne faci galerie
Mihaela
diancic2002 spune:
Buna fetelor
Mihaela ,sa stii ca sunt maricica, mi-a si zis o graviduta in 37 sapt ca ea credea ca sunt de aceeasi varsta a sarcinii cu ea, deci iti imaginezi cam cat sunt , am luat deja 14 kg, si abia avem 28 sapt., cred ca ma fac cat dulapu pana in sapt 36, dar recuperam apoi, sa fie sanatosi bebeii
mbadaran spune:
Nu mai stiam nimic de tine, nici poze recente nu ai pe FB.
Bebelusii ce sunt? Ai pereche?
Important este sa fiti bine toti 3, sa se dezvolte cum trebuie si apoi cu greutatea rezolvi tu
Mihaela
ajynx spune:
Fetelor chiar ca o sa facem ravagii la primavara! Cu atata hotarare cata avem!!
Diancic lasa sa te faci tu cat dulapul dar sa fie bebelusii sanatosi! Important este ca dupa sa nu ramai cat dulapul!
ajynx spune:
Ariannaaa, lasa-ne pe noi , expirtele! Acum tu esti piua intai! Doamne ajutaaa sa vii cu vesti bune! Pup
diancic2002 spune:
Mihaela, da sunt pereche, intr-adevar pe fb n-am mai pus poze recente...e prea personal pt mine...deocamdata sunt multumita de sarcina, si doctorii la fel, mai am o sapt. de munca si incep concediul de risc, apoi prenatalul
Ajynx, si eu ma gandeam ca primavara infloresc boboceii , si intr-adevar si eu sunt foarte atenta la detalii, adica daca e feelingul ala ca...prea merg toate mai greu decat de obicei...dar pana la urma se aseaza toate si ajungem la limanul mult visat
Pup fetele si o seara minunata
catalina2307 spune:
:)))), multumesc dragelor, promit sa nu se mai intample.
ajynx - nici eu nu am mai avut acelasi endometru dupa ce s-a intamplat nenorocirea cu gemenii. La Anastasia cu greu am ajuns la 7,8 dupa 9 cycloproginova/zi si un patch de 100mg/zi. Dar se pare ca nu a deranjat-o, a fost determinata :)). Si asa este si acum. Daca isi pune ceva in cap nu reuseste nimeni sa ii schimbe opinia.
elly - pana iei o alta decizie trebuie sa crezi in sansa ta, sa ai convingerea ca va fi bine.
mbadaran - ma bucur sa te vad :). Pup
diancic - sarcina usoara in continuare.
ady - pup fetele.
Ma duc sa umblu putin la prima pagina, daca omit ceva va rog sa ma atentionati.