Biogenesis Fertility Center -35
Raspunsuri - Pagina 13
ajynx spune:
Mbadaran , iti multumesc mult ! Sper sa reusim toate sa ne implinim visul! Putere si tie, nu te lasa!!!!
ajynx spune:
Mady, niciun raspuns???? Mi-am ros toate unghiile azi!!!! Doamne ajuta sa fie un raspuns pozitiv!
elly_me spune:
ajynx- imi pare ff rau .. dar admir ff mult forta ta
Sper din tot sufletul sa ne anunti un beta ff mare miercuri ...
Iti tin pumnii ...
Mbadaran
Mada ... asteptam vestile
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
ajynx spune:
Elly, te intareste Dumnezeu in asa situatii si atunci cand ai o dorinta atat de mare si frumoasa. Niciodata nu am crezut ca o sa mi se intample asa ceva si ca o sa pot trece peste. In schimb al meu sot este ravasit total . Deci pentru barbatii nostri care sunt varza la capitolul fortza, O SA REUSIMMMM!!!!
elly_me spune:
ajynx.. cuvintele sunt de prisos ...
Cred ca reusita v-ar ajuta ff mult , dar nu ar sterge durerea din sufletul vostru
Sper ca faci Clexane??
Eu am o cunostinta care a facut un fiv si a ramas din prima insarcinata ... dar avea trombofilie si in luna 8 a murit bb ... si ea a intrat in coma..
Au operat-o .. au scos bb-ul .. si dupa cateva zile au reusit sa o salveze ...
Nu am mai intrebat-o daca mai vrea bbei ... dar, sincer cred ca ii este teama...
Dar se vede ca este mult mai puternica (la exterior.. caci in sufletul ei cred ca doar ea stie ce este )...
Sper din tot sufletul sa fie ok.. te astept cu beta mare ....
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
mady_grasa spune:
Fete dragi la mine rezultatul este negativ de data asta...dar mergem inainte, in primavara incerc iar
Ajynx scumpa mea, sa te ajute Doamne, Doamne ca tare trebuie sa mai fi suferit ai incredere ca totul are rezolvare si sper sa fie bine de asta data...oricand ai intrebari sau te pot ajuta cu ceva in perioada asta de asteptare te rog sa imi spui, te imbratisez cu drag! Curaj!
Asa cum anul trecut a fost anul reusitelor pentru atatea fete care s-au chinuit mult timp sa aiba copilasi: Cata, Ingeras,Tokio,Nutzica si altele, anul acesta si cel care vine va fi de succes pentru noi sunt convinsa....
Pup
p.s...... si poate la anul scoate Catalina panarame noi norocoase
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
marage spune:
Ajynx, Mady ati pierdut doar o lupta, nu si razboiul!
O sa va ajute DD sa deveniti mamici pana la urma!
ajynx spune:
Mady imi pare tare rau! Offf , d c tb sa se intample asa? Iti multumesc pt faptul ca-mi esti aproape desi tu treci prin momente grele acum!
Elly inca nu iau niciun clexane! Doctorii greci nu sunt convinsi ca asta ar fi cauza la ce am patit eu! Sa dea Dumnezeu sa ramanem cu toatele . Oricum acum stiu ce am de facut daca Doamn ajuta raman! Va pup pe toate
Arianna_M spune:
eu nu am facut inca et-ul ,azi la 13.30 este programat.
mada imi pare rau .
ajynx......cuvintele sunt de prisos. iti tin pumnii pt maine. apropo noi am vorbit la clinica
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)